Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ..!!


Του Αθανασόπουλου Περικλή (αναδημοσίευση από 12.06.2014)
Αν και έχουν περάσει περίπου 6 χρόνια απο την δημοσίευση του άρθρου, επιβεβαιωνόμαστε για αυτά που λέγαμε τότε.

Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η Παγκόσμια Διακυβέρνηση στη χώρα μας; 
 • Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίηση της 
 • Την υποβάθμιση της παιδείας με στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησής της.  
 • Την υποβάθμιση της χριστιανικής πίστης ώστε να επικρατήσουν εύκολα οι αλλόθρησκοι.  Tην πλήρη  απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού, 
 •  Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών. 
 • Την κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας.
 • Την επιβολή περίπου 80 νέων φόρων με στόχο την φτωχοποίηση των Ελλήνων.
 • Την νομιμοποίηση των 2.000.000 λαθρομεταναστών.  
 • Την ελαχιστοποίηση των συντάξεων με τελικό στόχο την επιβολή εθνικής σύνταξης των 360€.
 • Την Πακιστανοποίηση των μισθών με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
 • Την εκμηδένιση των εργασιακών κεκτημένων και των δικαιωμάτων και την νομιοποίηση του 4 ώρου.
 • Την αύξηση της υπογεννητικότητας στη Ελλάδα με τελικό στόχο ως μια  νέα Γενοκτονία των Ελλήνων.
 • Τον απόλυτο έλεγχο της Δικαιοσύνης.
 • Τον απόλυτο έλεγχο της εξουσίας μέσω της κρατικής παραοικονομίας ( βλέπε SIEMENS-ΝOVARTIS).
 • Την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας με τελικό στόχο την ιδιωτικοποίηση τους (FRONTEX).
 • Την απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΉ :
 • Η ολοκλήρωση της εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας.
 • Η ολοκλήρωση της εκχώρησης των υδρογονανθράκων.
 • Η τραπεζοποίηση των συναλλαγών με τελικό στόχο την δέσμευση της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού.
 • Η ολοκλήρωση της λειτουργίας των οικονομικών ζωνών αφού είδη  πολλές λειτουργούν (Σκουριές κλπ).
 • Η επιβολή δια ροπάλου της ένταξης των λαθρομεταναστών στην αγορά εργασίας και κυρίως στις οικονομικές ζώνες οι οποίοι θα ελέγχονται με την καθιέρωση δια νόμου, του βραχιολιού.
 • Η δημιουργία Λαθρομεταναστευτικών πόλεων με Τζαμιά, σχολεία,νεκροταφεία για τους Μουσουλμάνους (βλέπε ΜΟΡΙΑ).
 • Η κατάργηση των εισπρακτικών μηχανισμών του κράτους ( εφορείες, ασφαλιστικά ταμεία, τελωνεία, κλπ),  με στόχο την πλήρη τραπεζοποίηση των κρατικών συναλλαγών.
 • Η διάλυση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας.
 • Η ευθυγράμμιση με Ευρωπαϊκές συνθήκες οι οποίες έχουν  τελικό στόχο την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος.
 • Η κατάργηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την επιβολή του Ευρωστρατού, γιατί πλέον τα Ελληνικά σύνορα θα είναι σύνορα της Ευρώπης.
 • Η επιβολή της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη με στόχο τον πλήρη έλεγχο του ατόμου.
  Που μας οδηγούν;
Με απλά λόγια η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα για την  εφαρμογή της παγκόσμιας διακυβέρνησης  με έναν Ελληνικό λαό ανήμπορο να αντιδράει.
Σταδιακά ολοκληρώνεται η διάλυση της Ελλάδας, " η διάλυση του παλιού, όπως έλεγε και ο  Στουρνάρας" και θα ξεκινήσει η δημιουργία του "νέου"  κράτους , που η περιουσία του θα ανήκει στο διεθνές διατραπεζικό κέντρο, με έναν λαό μόνιμα χρεωμένο ο οποίος αργά – αργά θα αφομοιωθεί με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι σε πολύ λίγα χρόνια θα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ σε πληθυσμό τους Έλληνες.
Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που διαχειρίζεται λαθρομετανάστες από τις ανατολικές χώρες μέσω των 50 περίπου Λαθρομεταναστευτικών κέντρων που θα δημιουργηθούν σε όλη την επικράτεια, και αφού θα αξιολογούνται σε ικανούς  και μη ικανούς, οι ικανοί θα εκπαιδεύονται και αφού νομιμοποιούνται σύμφωνα με την Συνθήκη  (ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ), πολλοί από αυτούς θα οδηγούνται στην Ευρώπη ως πάμφθηνα εργατικά χέρια των 50 ευρώ το μήνα και μάλιστα επιδοτούμενοι.
Αρκετοί θα παραμείνουν  στην Ελλάδα και θα εργαστούν στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ που θα δημιουργηθούν στη ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΚΡΉΤΗ  κλπ. περιοχές στις οποίες θα εγκαταστήσουν οι πλουτοπαραγωγικές βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ κλπ, τις επιχειρήσεις  τους . 
Από πρόχειρες εκτιμήσεις, οι λαθρομετανάστες που θα διαχειριστεί η χώρα μας, θα ξεπεράσουν τα 15.000.000, γιατί τόσες είναι περίπου  οι ανάγκες της Ευρώπης  και θα προσαρμοστούν με  την Συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ.
Να σημειωθεί ότι για την αξιολόγηση , την εκπαίδευση την κατάρτιση, την νομιμοποίηση, καθώς και την λειτουργία των Λαθρομεταναστευτικών κέντρων, η Ελλάδα θα επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή  Ένωση με το «κεφάλι»… (είναι πολλά τα λεφτά) !!!
Αφού  τα παραπάνω θα αποτελέσουν  πραγματικότητα για την χώρα μας, ας φανταστούμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που οραματίστηκαν οι πολιτικοί μας…!!!
Νέα Ελλάδα
Πρόκειται για μια Ελλάδα που θα παράγει εργατικό δυναμικό για την Ευρώπη και θα αποτελεί τον μοχλό της ενδιάμεσης βιομηχανικής παραγωγής των Ευρωπαίων.
Όπως , για παράδειγμα η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα παράγει σε 1η φάση τα βιομηχανικά  της προϊόντα με πολύ φτηνό εργατικό κόστος στην Ελλάδα, από τους εκπαιδευμένους και νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες, αντί στις  ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ κλπ  που το έκανε έως σήμερα, και μετά θα τα προωθεί σε 2η φάση στην παγκόσμια αγορά.
Το μείζον ερώτημα είναι αν θα επιτραπεί στην Ελλάδα να λειτουργεί αυτόνομα σαν Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Χώρα ,η μέσω Ευρωπαϊκών συνθηκών και συμβάσεων - μνημονίων, θα δεσμευτεί ετσι ώστε να λειτουργεί ως εξαρτώμενη. 
Και φυσικά όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητο ότι για να επιτευχθούν πρέπει να  «εντάξουν»  τους Έλληνες πολίτες σε μια νέου τύπου διακυβέρνηση που θα ελέγχονται για τα πάντα μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη.
Τι κάνουμε;
Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο Ελληνικός λαός βομβαρδίζεται καθημερινά και ευρίσκεται σε πλήρη σύγχυνση ,συνεχίζοντας να  κάθεται ακόμα στους καναπέδες και να δείχνει μάλλον κουρασμένος…!!!!
Φυσικά σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να τους σταματήσουμε, και σύντομα θα δούμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύουμε.
Όλα τα παραπάνω θα επιβληθούν δια ροπάλου, (βλέπε πως σε μία νύχτα το στρατόπεδο της Κορίνθου μετατράπηκε σε λαθρομεταναστευτικό κέντρο, και μέσα σε λίγες μέρες ξεχάστηκε, και σήμερα αυτό συνεχίζεται και σε άλλα στρατόπεδα της Ελλάδας και σήμερα επιβάλλουν δια ροπάλου τα κλειστά λαθρομεταναστευτικά κέντρα).
Ας ελπίσουμε  ότι η έκρηξη θα γίνει την στιγμή που θα αρχίσουν να χτίζονται τα 100 ΤΖΑΜΙΑ και σχολεία  σε όλη την Ελλάδα για να εξυπηρετηθούν θρησκευτικά οι Λαθρομετανάστες…!!!
Τότε οι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες θα διεκδικήσουν πλήρη δικαιώματα και μάλιστα με τσαμπουκά και θα θελήσουν να τα επιβάλλουν με την βία και……το περίεργο είναι οτι τους περιθάλπει και η εκκλησία......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου