Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Όχι, δε θα δώσω συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακος μετρα χαος στην αγοραΑθήνα 24-03-2020
Χθες χρειάστηκε να πάω τράπεζα. Έστειλα το sms, δεν είχα πάρει απάντηση μέχρι αργά το βράδυ. Δεν πήρα ποτέ. Δε με σταμάτησε ποτέ κανένας για έλεγχο. Λιγοστός κόσμος έξω, πολύ μικρή κίνηση οχημάτων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στα φαρμακεία δεν υπάρχουν αντισηπτικά. Για μάσκες ούτε λόγος. Ούτως ή άλλως ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών, μάσκες δεν πρέπει να φορούν οι υγιείς. Οι γνωστοί ανεγκέφαλοι όμως φρόντισαν να τις εξαντλήσουν.
Στα σουπερ μαρκετ ακόμα και πριν την τελευταία απαγόρευση, οι άνθρωποι τηρούσαν ακριβώς τις εντολές αφήνοντας αποστάσεις 2 μέτρων στις ουρές στα ταμεία και στην είσοδο μπαίνεις με ειδικό καρτελάκι αφού υπάρχει σειρά προτεραιότητας. Πολλές φορές δεν υπήρχαν γάντια και αντισηπτικά στα ράφια ούτε για δείγμα και δε μιλάω για τα μικρά S/M.
Όσο αφορά το σχολικό δίκτυο και την ηλεκτρονική διδασκαλία, δεν είναι εφικτή ούτε η σύνδεση. Θα το έχετε διαπιστώσει από σχόλια εκπαιδευτικών εδώ κλπ. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που εξαγγέλονται. Ο σχεδιασμός θα έπρεπε να είχε προγραμματιστεί και τσεκαριστεί νωρίτερα, πριν ακόμα κλείσουν τα σχολεία αφού υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο. Οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες έχουν καταρρεύσει. Σήμερα θα δούμε πώς και αν θα λειτουργήσει το διαδικτυακό μάθημα στο ΕΚΠΑ. Όχι, δε θα δώσω συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό, γιατί όλα αυτά γίνονται επειδή φρόντισαν να αποδομήσουν το ΕΣΥ με τις πρακτικές Άδωνι και επειδή δεν έχει επιτάξει ακόμα τα ιδιωτικά νοσοκομεία και ιδιωτικούς γιατρούς προς όφελος των πολιτών που κόπτονται τώρα για την υγεία τους. Οι γιατροί του δημοσίου βρίσκονται υπό κατάρρευση και ένα μεγάλο ποσοστό τους νοσεί. Ο εγκλεισμός μας οφείλεται στην αδυναμία του ΕΣΥ να προσφέρει υποτυπώδη νοσηλεία. Τα παλαμάκια από τα μπαλκόνια δεν τα θέλει το νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζεται νυχθημερόν με 5 ευρώ την ώρα και με δύο μάσκες ανά βάρδια. Σε λίγο τα πράγματα θα χειροτερέψουν δυστυχώς για μας τους κοινούς θνητούς. Οι υπέροχοι πολιτικοί μας θα νοσηλευτούν σε ιδιωτικά νοσοκομεία με όλα απαραίτητα και ίσως και δωρεάν. Όσο αφορά τη θεοποίηση του κ. Τσιόδρα, έχω να πω τα εξής, και <<κρεμάστε με>>. Αδιαμφισβήτητα είναι ένας εξαιρετικός επιστήμων και ίσως και άνθρωπος. Δεν τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά για να βγάλω συμπέρασμα για τον χαρακτήρα του.Δε μου λέει κάτι το ότι έχει επτά παιδιά και ότι είναι ευσυγκίνητος. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει το σθένος να πει την πραγματική αλήθεια, εφόσον πληρώνεται και ακολουθεί τις εντολές της κυβέρνησης. Ή μήπως εργάζεται εθελοντικά; Δεν το ξέρω. Ακόμα, με χάλασε το γεγονός ότι πήρε τις κάμερες πηγαίνοντας να ψάλλει, ακόμα κι αν δεν παραβίασε τους κανόνες με τον τρόπο που το έκανε, οι γνωστοί ανεγκέφαλοι, πήραν άλλο μήνυμα. Κρατώ λοιπόν επιφυλλάξεις και μετά το τέλος αυτής της περιπέτειας, θα φανεί η όλη συμβολή του σ΄αυτό.
Μένουμε λοιπόν σπίτι, ακολουθούμε τις εντολές ων επιστημόνων και της κυβέρνησης γιατί έτσι πρέπει αυτή τη στιγμή για να σωθούμε και να σώσουμε τους γονείς, τα πρόσωπα που αγαπάμε και τους άγνωστους συνανθρώπους μας, γιατί πρέπει να δείξουμε την παιδεία μας και τον πολιτισμό μας. Τον γαμπρό θα τον ξυρίσουμε στο τέλος.
Καλή δύναμη σε όλους και υπομονή. <<Ο ουρανός είναι πιο γαλανός>>
Υ.Γ. Σταματείστε κάποιοι εδώ μέσα να έχετε δύο πρόσωπα. Τη μια να υποστηρίζετε το ένα και την άλλη το άλλο. Κρατήστε μια σταθερή θέση και άποψη! Τσεκάρετε λιγο τις αναρτήσεις σας πριν αποδείξετε ότι φάσκετε και αντιφάσκετε ανάλογα με τα σχόλια που σας κάνουν. Μη γελιοποιείστε.
Ήρεμα το λέω.