Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης: η Τελική Μάχη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5XdTTuVyqtRpMNDWr9nf_SOntU5k4WIUR-wmzKhlQPdu6X0R7zeS0waJ47Ke2_RYCmC2aJ87Q55HX_CLDgfw31XxSY4by-I9Z032mCzNu28sNRA__DPA-Zvgh3pvAgUskJYuU-7weqow/s1600/putintrump5beda7f6c957011426566841.jpg

Ζούμε σε συναρπαστική χρονική περίοδο... Το άγνωστο που βρίσκεται στο άμεσο μέλλον για όλους μας, είναι τόσο συναρπαστικό όσο και...

«Κλειδώνουν» διπλές εθνικές κάλπες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο για να προλάβουν την πείνα...;
“Corona Jihad” στην Ινδία: Μουσουλμάνοι κυνηγούν γιατρούς - Προσπαθούν να μεταδώσουν τον ιό στους ινδουιστές!

Το άγνωστο που βρίσκεται στο άμεσο μέλλον για όλους μας, είναι τόσο συναρπαστικό όσο και τρομακτικό. Ευτυχές μακροπρόθεσμα, αλλά αρκετά τρομακτικό βραχυπρόθεσμα.

Γράφει ο Sylvain LAFOREST

Όλες οι αυτοκρατορίες πεθαίνουν τελικά και βρισκόμαστε στην τελική φάση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δεν θα ανακάμψει από την “Ρώσικη Ρουλέτα” που παίζει, γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν τους έδωσε ένα γεμάτο όπλο και τράβηξε τη σκανδάλη.

Οι τελευταίες εβδομάδες έβαλαν τα πάντα στην θέση τους για την τελευταία μάχη. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά γεγονότα, αριστερά και δεξιά, και θα προσπαθήσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαι ακριβής σε αυτήν την περίπλοκη αναφορά. Όσον αφορά εμένα, αγωνίζομαι για τρεις εβδομάδες με αυτό το άρθρο, λόγω της τρελής ποσότητας των πρόσθετων λεπτομερειών που η κάθε μέρα μας παρέχει. Ίσως ήταν λάθος να σταματήσω το κάπνισμα, αλλά μου αρέσει μια καλή πρόκληση.

Η πτώση του δολαρίου

Εδώ απαιτείται μία μικρή παρένθεση. Η ιδέα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι απλώς η επιθυμία μιας χούφτας διεθνών τραπεζιτών που θέλουν να κυβερνήσουν οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον πλανήτη ως μια “ευτυχισμένη οικογένεια”. Ξεκίνησε το 1773 και αν και πέρασε σημαντικές αλλαγές με την πάροδο των ετών, η έννοια και ο στόχος τους δεν έχουν αλλάξει. Δυστυχώς γι αυτούς, οι διεθνείς τράπεζες που λεηλατούν τον πλανήτη δια του αμερικανικού δολαρίου από το 1944, τώρα απειλούνται από υπερπληθωρισμό, καθώς η μηχανή εκτύπωσης τους δουλεύει για χρόνια για να καλύψει τις παράλογες δαπάνες τους για τη διατήρηση των πετρελαϊκών και πολεμικών πόρων που έχουν χάσει. Προκειμένου να αποφευχθεί ο επερχόμενος υπερπληθωρισμός, προκάλεσαν επίθεση σε τέσσερις χώρες (Κίνα, Ιράν, Ιταλία και τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες) για να εξαπλωθεί ο πανικός στον πληθυσμό, με την πολύτιμη βοήθεια των πιστών μέσων τους ενημέρωσης. 

Ακόμα κι αν ο ιός αυτός δεν είναι διαφορετικός από τους νέους ιούς που προσβάλλουν ανθρώπους κάθε χρόνο, ο τρόμος των μέσων ενημέρωσης έσπρωξε τους ανθρώπους να απομονώσουν εθελοντικά τον εαυτό τους μέσω του φόβου και της τρομοκρατίας. Κάποιοι έχασαν την δουλειά τους, οι εταιρείες χρεοκοπούν, ο πανικός δημιούργησε ένα χρηματιστικό δυστύχημα που αδειάσει τα πορτοφόλια και τα εξαφανίζει τα περιουσιακά στοιχεία, με αποτέλεσμα μερικά τρισεκατομμύρια εικονικά δολάρια εκτός αγοράς να μειώσουν την πίεση από το νόμισμα.


Μέχρι στιγμής, καλά, αλλά όλα τα άλλα πήγαν στραβά σε αυτήν την απεγνωσμένη και απόλυτη “πολεμική κραυγή”. Ο κορυφαίος ιολόγος στον πλανήτη επιβεβαίωσε ότι η χλωροκίνη χρησιμοποιήθηκε από τους Κινέζους με θεαματικά αποτελέσματα για να θεραπεύσει τους ασθενείς, κατόπιν βελτίωσε το μαγικό φίλτρο του προσθέτοντας μια πνευμονική αντιβακτηριδιακή ουσία την αζιθρομικίνη και έσωσε όλες τις πρώτες 1000 περιπτώσεις, εκτός από μία. Ο Ντόναλντ Τράμπ επέβαλε αμέσως την ίδια μέθοδο μέσω ενός αγώνα κατά της δικής του Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φαρμάκων, που είχε αγοραστεί και ανήκε στο βαθύ κράτος. Αυτό ανάγκασε όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης να μιλήσουν για το θαυματουργό Ελιξίριο του Didier Raoult, υπογράφοντας το ένταλμα θανάτου για την εμπιστοσύνη μας σε όλες τις δυτικές κυβερνήσεις, και τις ιατρικές υπηρεσίες τους, την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και τα μέσα ενημέρωσης που προσπαθούσαν να καταστρέψουν την άψογη φήμη του γιατρού, επικίνδυνες παρενέργειες ενός σχεδόν αβλαβούς φαρμάκου που έχει χρησιμοποιηθεί για 60 χρόνια για τη θεραπεία της ελονοσίας.

Όχι τόσο μακριά στη Γερμανία, ο διεθνούς κύρους Dr. Wolfgand Wodarg σημείωσε ότι ο τεχνητός πανικός ήταν εντελώς άχρηστος, αφού αυτός ο ιός δεν είναι διαφορετικός από τους άλλους που μας επηρεάζουν κάθε χρόνο. Αυτό αποτέλεσε μια καταπληκτική νίκη για τον Trump και τον γενικό πληθυσμό ενάντια τα κοινωνικά μέσα, που εξέθεσε όλα μαζί τα παθολογικά ψέματα των επίσημων καναλιών επικοινωνίας κάθε χώρας που ελέγχεται από την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Στην πραγματικότητα, η αξιοπιστία αυτών των κυβερνήσεων που είναι μαριονέτες έχει εξαφανιστεί γενικώς, η Ιταλία θα βγει από την ΕΕ αμέσως μετά την κρίση, γεγονός που θα προκαλέσει φαινόμενο ντόμινο που θα επηρεάσει όλες τις χώρες της ΕΕ και τα μέλη του ΝΑΤΟ. Φίλοι μου, η παγκοσμιοποίηση είναι νεκρή και έτοιμη για καύση.

Σκάβοντας την άβυσσο

Οι διεθνείς τραπεζίτες δεν το είδαν να έρχεται το 1991, όταν κυριαρχούσαν στο 95% του πλανήτη μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Φάνηκε ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να σταματήσει την τελική αποστολή τους να ολοκληρώσουν το όνειρό των Οργουελιανών: να καταστρέψουν μερικές χώρες στη Μέση Ανατολή, να διευρύνουν το Ισραήλ και να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου, το τελευταίο κομμάτι του παζλ που συναρμολογούν εδώ και έναν ολόκληρο αιώνα, ξεκινώντας με τη δήλωση Balfourτ το 1917.

Όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέλαβε την Ρωσία, δεν υπήρχε κανένα σημάδι ότι θα κατάφερνε κάτι καλύτερο από τον αλκοολικό που είχε αντικαταστήσει. Ένας αξιωματικός της πρώην KGB έμοιαζε με μια επιλογή που οδηγούταν περισσότερο από την νοσταλγία και όχι από την ιδεολογία, ο Πούτιν όμως είχε πολλά περισσότερα προσόντα απ 'ό, τι θα έβλεπε κανείς με μια πρώτη ματιά: πατριωτισμό, ανθρωπισμό, αίσθηση δικαιοσύνης, πονηρή μανία, έναν πανέξυπνο φίλο οικονομολόγο τον Sergey Glazyev ο οποίος μισούσε φανερά την Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά πρωτίστως ενσωμάτωσε τη μετενσάρκωση της μακρόχρονης χαμένης ρωσικής ιδεολογίας της πλήρους πολιτικής και οικονομικής ανεξαρτησίας. Μετά από μερικά χρόνια που πέρασε στο να στραγγίξει τον ρωσικό βάλτο από τους ολιγάρχες και τη μαφία, όπου ο προκάτοχός του είχε αφήσει μονοπάτι από άδεια μπουκάλια, ο Βλαδίμηρος σήκωσε τα μανίκια και έπεσε στην δουλειά με τα μούτρα.

Επειδή οι αντίπαλοί του είχαν λεηλατήσει τον πλανήτη για 250 χρόνια μέσω αποικισμού ασφαλισμένου από στρατιωτική κυριαρχία, ο Βλαδίμηρος γνώριζε ότι έπρεπε να ξεκινήσει κατασκευάζοντας μια ανίκητη στρατιωτική μηχανή. Και το έκανε. Παρουσιάστηκε με διαφορετικούς τύπους υπερηχητικών πυραύλων που τίποτε δεν τους σταματάει, τα καλύτερα αμυντικά συστήματα στον πλανήτη, τα καλύτερα ηλεκτρονικά συστήματα εμπλοκής και τα καλύτερα αεροπλάνα. Στη συνέχεια, για να βεβαιωθεί ότι ένας πυρηνικός πόλεμος δεν θα ήταν μία επιλογή, εμφανίστηκε με αντικείμενα με τα οποία κατασκευάζονται εφιάλτες, όπως τους Sarmat, τους Poseidon και τους Avangard, όλοι ασταμάτητοι και ικανοί να καταστρέψουν οποιαδήποτε χώρα σε λίγες ώρες.


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κέντρο, μιλάει κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας συνάντησης με ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματούχους στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου της Άμυνας στη Μόσχα στις 24 Δεκεμβρίου 2019. Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που διαθέτει υπερηχητικά όπλα, οι στρατιωτικές δαπάνες είναι ένα κλάσμα του αμερικανικού στρατιωτικού προϋπολογισμού. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, αριστερά, και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας, Βαλέρι Γκερασιμόμ, δεξιά, παρευρίσκονται στη συνάντηση.

Με ένα νέο και ασύγκριτο οπλοστάσιο, θα μπορούσε να προχωρήσει και να νικήσει οποιαδήποτε δύναμη του ΝΑΤΟ ή οποιονδήποτε από τους αντιπροσώπους του, όπως έκανε από το Σεπτέμβριο του 2015 στη Συρία. Έδειξε σε κάθε χώρα ότι η ανεξαρτησία από το τραπεζικό σύστημα της NWO ήταν τώρα θέμα επιλογής. Ο Πούτιν κέρδισε όχι μόνο τον πόλεμο στη Συρία, αλλά κέρδισε την υποστήριξη πολλών χωρών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, οι οποίες ξαφνικά άλλαξαν πλευρά όταν συνειδητοποίησαν πόσο ανίκητη έγινε η Ρωσία. Σε διπλωματικό επίπεδο, πήρε επίσης με το μέρος του την ισχυρή Κίνα και στη συνέχεια κατάφερε να προστατεύσει ανεξάρτητους παραγωγούς πετρελαίου όπως την Βενεζουέλα και το Ιράν ενώ ηγέτες όπως ο Ερντογάν της Τουρκίας και ο Muhammad Ben Salman της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισαν να πάνε με το μέρος της Ρωσίας, η οποία δεν κρατάει μόνο το καλύτερο χαρτί στο πόκερ, αλλά ολόκληρο το τραπέζι με τα χαρτιά.

Τελειώνοντας στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν ελέγχει τώρα την πανίσχυρη αγορά πετρελαίου, τον αναπόφευκτο ενεργειακό πόρο που λιπαίνει τις οικονομίες και τους στρατούς, ενώ το ΝΑΤΟ των τραπεζιτών μπορεί μόνο να παρακολουθεί, χωρίς κανένα μέσο για να μπορεί να το πάρει πίσω. Με τα απίστευτα αποτελέσματα που έχει επιτύχει ο Πούτιν τα τελευταία πέντε χρόνια, η Νέα Παγκόσμια Τάξη ξαφνικά μοιάζει με ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα που πρόκειται να καταρρεύσει. Η Αυτοκρατορία των Τραπεζών έχει αρρωστήσει ανεπανόρθωτα για πέντε χρόνια, αλλά τώρα στέκεται με μορφίνη, και με το ζόρι αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.

Τραγωδία και ελπίδα

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για έναρξη 3ου ΠΠ, η τελευταία πολεμική κραυγή βγήκε από τους θάμνους με τη μορφή ενός ιού και την επακόλουθη δημιουργία μέσων μαζικής πανδημίας. Η κύρια εστίαση ήταν να αποφευχθεί ένας καταστροφικός υπερπληθωρισμός της τεράστιας μάζας του αμερικανικού δολαρίου που κανείς δεν θέλει πια, να έχει χρόνο για να εφαρμόσει το κρυπτογραφικό νόμισμα του εικονικού κόσμου, σαν οι τραπεζίτες που χάνουν συνεχώς, να έχουν ακόμα νόμιμη δύναμη να ελέγχουν τα χρήματά μας . Φάνηκε αρχικά ότι το σχέδιο θα μπορούσε να λειτουργήσει. Τότε ο Βλαδίμηρος έβγαλε το περίστροφο του για να ξεκινήσει την ρωσική ρουλέτα και οι τραπεζίτες τίναξαν τα μυαλά τους με το τράβηγμα της σκανδάλης.

Κάλεσε μια συνάντηση με τον OPEC και σκότωσε την τιμή του πετρελαίου αρνούμενος να μειώσει την παραγωγή της Ρωσίας, φτάνοντας το βαρέλι κάτω από τα 30 δολάρια. Χωρίς καμία σκέψη και σίγουρα ακόμη λιγότερο πόνο, ο Βλαδίμηρος σκότωσε την δαπανηρή δυτική παραγωγή πετρελαίου. Όλα τα δολάρια που είχαν αφαιρεθεί από την αγορά χρειάστηκε να επιστραφούν από τη Fed και άλλες κεντρικές τράπεζες για να αποφευχθεί η μείωση και η τελική καταστροφή. Αυτην την στιγμή, οι αγαπητοί τραπεζίτες μας έχουν ξεμείνει από λύσεις.

Εν τω μεταξύ, το Trump ταρακούνησε και τους γκάνγκστερ με την γραβάτα. Ενώ τα μέσα ενημέρωσης απέφευγαν το θέμα της χλωροκίνης, ένα παλιό χάπι που σχεδιάστηκε για να θεραπεύσει την ελονοσία, ο Trump επέβαλε στο FDA τη χρήση αυτού του φαρμάκου για ασθενείς μολυσμένους στις Η.Π.Α. Τα ΜΜΕ δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αρχίσουν να μιλάνε γι 'αυτό, γεγονός που πυροδότησε μια αλυσιδωτή αντίδραση: οι εκτελεστικοί διευθυντές μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών απολύθηκαν επειδή έχασαν το συμβόλαιο των εμβολίων, χώρες όπως ο Καναδάς έμοιαζαν με γενοκτονικούς ανόητους επειδή δεν χρησιμοποιούσαν το φτηνό και αβλαβές φάρμακο, ενώ μια εξωφρενική εγκληματική πράξη από μια κυβέρνηση εκτέθηκε στο άπλετο φως: η κυβέρνηση Macron είχε ανακηρύξει τον Ιανουάριο του 2020 ότι η χλωροκίνη ήταν επιβλαβής και είχε περιορίσει τη χρήση της, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την έκρηξη της ψεύτικης πανδημίας! Η ρουλέτα είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στις δυτικές κυβερνήσεις αυτές τις μέρες.


Το Σάββατο 28 Μαρτίου, η Ρωσία ανακοίνωσε τη δική της θεραπεία, βασισμένη στο μαγικό φίλτρο του Dr Raoult. Ακόμα ένα τεράστιο χτύπημα, αυτή τη φορά στη μεγάλη φλέβα της φαρμακοβιομηχανίας, ενώ οι περισσότερες δυτικές χώρες πρέπει τώρα να εφαρμόσουν τη θεραπεία του καλού γιατρού ή να αντιμετωπίσουν το χαστούκι ενός ρωσικού χαπιού που έρχεται για να σώσει τους πολίτες τους. Ο Πούτιν βρίσκεται σήμερα στην επιχείρηση διάσωσης: την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, έστειλε 15 στρατιωτικά αεροσκάφη γεμάτα με γιατρούς και προμήθειες απευθείας στη Βόρεια Ιταλία, αφού ένα αεροπλάνο βοήθειας από την Κίνα μπλοκαρίστηκε από την Τσεχική Δημοκρατία. Πρόκειται να μάθουμε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες φοβούνται ότι η Κίνα ή η Ρωσία θα βρουν την αλήθεια στην περιοχή της Λομβαρδίας, όπου οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από κάποιο κορονοϊό, αλλά πιθανώς από ένα θανατηφόρο υβριδικό κοκτέιλ από δύο προηγούμενα εμβόλια για μηνιγγίτιδα και γρίπη. Αυτά έγιναν σε δύο ξεχωριστές εκστρατείες εμβολιασμού.

Η διάτρηση

Είπα νωρίτερα ότι η κάθε μέρα φέρνει εκπληκτικά νέα. Λοιπόν, την Κυριακή 29 Μαρτίου, το πιο εκπληκτικό από αυτά έπεσε σαν ένας τόνος από τούβλα στα κοινωνικά μέσα: οι θεατές έμαθαν ότι ο Trumpείχε πάρει τον έλεγχο του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού, το οποίο χειρίζονται τώρα δύο εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών. Από όλες τις τρελές ειδήσεις τον τελευταίο μήνα, αυτό είναι μακράν το καλύτερο και πιο συγκλονιστικό. Μετά από τρία χρόνια στην εξουσία, ο Trump εκπλήρωσε τελικά την εκλογική του υπόσχεση ότι βγάζει τις ιδιωτικές τράπεζες από τις δημόσιες υποθέσεις των ΗΠΑ, πράγμα που είχε οδηγήσει σε έναν αιώνα εκμετάλλευσης των Αμερικανών πολιτών. Έχει αναθέσει στον διαβόητο επενδυτικό όμιλο Blackrock να αρχίσει να αγοράζει σημαντικές εταιρείες για την Fed, πράγμα που σημαίνει ότι εθνικοποιεί κομμάτια της οικονομίας, αποφεύγοντας τη συντριβή της αγοράς εμπλέκοντας σημαντικούς ιδιώτες επενδυτές στη συμφωνία.


Ο Πρόεδρος Donald Trump χαιρετάει με τον Jerome Powell, τον υποψήφιο του, για να γίνει πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ στο Λευκό Οίκο της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ στις 2 Νοεμβρίου 2017

Αυτή η εξαιρετικά τολμηρή κίνηση έρχεται σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο και μας υποχρεώνει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ενωμένοι και έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα στο σταυροδρόμι της Νέας Τάξης και της Ελευθερίας. Όπως δήλωνα συχνά πριν, σκέφτηκα ότι ο κόσμος θα αλλάξει βαθιά από το 2020 έως το 2024, διότι αυτά θα είναι τα τελευταία 4 χρόνια των δύο αυτών ηρώων στην πολιτική εξουσία των εθνών τους.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη αντιμετωπίζει τις δύο πιο ισχυρές χώρες του πλανήτη και αυτή η ψεύτικη πανδημία άλλαξε τα πάντα. Έδειξε πόσο απελπισμένοι είναι οι τραπεζίτες και αν δεν θέλουμε να καταλήξουμε με πυρηνικές κεφαλές να πετούν και στις δύο κατευθύνσεις, ο Πούτιν και ο Trump πρέπει να τους σταματήσουν τώρα.

Τερματίζουμε τώρα την BIS, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ. Ο κόσμος μας δεν θα είναι τέλειος, αλλά σύντομα θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερος.

Η ανάσταση του Πάσχα έρχεται. Αυτή η περίοδος μπορεί να πάρει βιβλική μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: