Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤZΕΤΑΚΗΣ:Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (VIDEO)


Christos Sartzetakis (1989) cropped.jpg
Σχόλια: Αθανασόπουλος Περικλής

Αθήνα: 25-04-2020
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ..!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ: «..Οι δημοσκοπήσεις  είναι εργαλείο βιασμού των συνειδήσεων και της ιδεολογικής τρομοκρατίας …», μια από τις αιχμηρές φράσεις  του τέως Πρόεδρου της Δημοκρατίας, ως απάντηση σε γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο , ο οποίος θρασύτητα προσπαθεί να του αποσπάσει  την συγκατάθεσή του, στο ότι,  οι δημοσκοπήσεις αποτελούν επιστημονικά παραδεκτό εργαλείο.
Στην 42 λεπτών  συνέντευξη, ο κ. ΣΑΡΖΕΤΑΚΗΣ  καταπέλτης στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τους τηλεθεατές, ότι όλο το τότε πολιτικό σύστημα συμφωνεί για την διπλή ονομασία των ΣΚΟΠΙΩΝ και πως οι δημοσκοπήσεις το αποδεικνύουν.

Μέσα από αυτή συνέντευξη, η οποία έγινε το 1997, αποδεικνύεται ότι τόσο  οι τέως πρωθυπουργοί  ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  και ΚΩΝ. ΣΗΜΙΤΗΣ,  προωθούσαν την διπλή ονομασία των ΣΚΟΠΙΩΝ στηριζόμενοι από το σύνολο των ΜΜΕ, πράγμα το οποίο τους εκθέτει ιστορικά και  ανεπανόρθωτα , με τα τελευταία γεγονότα του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ.
Στη  διαδικασία της συνέντευξης θα δείτε την συχνά δύσκολη θέση του δημοσιογράφου,  στην προσπάθειά του να αποσπάσει επιθυμητές απαντήσεις, από τις τεκμηριωμένες και αποστομωτικές, τόσο  από ιστορικής, πολιτιστικής και εθνικής πλευράς, απαντήσεις του κ. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ.  
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συνεχείς και επίπονες διακοπές του δημοσιογράφου ώστε να αποσυντονίσει τον κ. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ , ενώ στο 9:30, προσπαθεί να τον καταστήσει ανακόλουθο για την διαφορετικότητα των απόψεών του, με την άποψη των ως άνω τ. Πρωθυπουργών, δηλαδή την ταύτιση των απόψεων του τότε προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΩΝ. ΣΗΜΙΤΗ με του κ. ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
Την  εν λόγω συνέντευξη πρέπει να την δουν όλοι οι Έλληνες, ώστε να σταματήσει η κοροϊδία του πολιτικού συστήματος για τη συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ, η οποία  ήταν προαποφασισμένη και εν μέρη εκχωρημένη προ 27 και πλέον ετών, και οι μόνοι που αποτελούσαν το εμπόδιο στην ολοκλήρωση της, ήταν οι αείμνηστοι,  ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.


Αυτό το σχόλιο, θα ήθελα να αποτελεί ένδειξη τιμής στον άνδρα  τ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. ΧΡ. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ,  για τις ξεκάθαρα, ιστορικές, πολιτιστικές και εθνικές απόψεις του, οι οποίες ενοχλούν ακόμα και σήμερα τους διαφωνούντες.


Ο Χρήστος Σαρτζετάκης (Νεάπολη Θεσσαλονίκης, 6 Απριλίου 1929) είναι ανώτατος δικαστικός εν συντάξει ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας την περίοδο 1985-1990. Ο Σαρτζετάκης κέρδισε παγκόσμια καταξίωση όταν επιτέλεσε με παραδειγματική γενναιότητα το έργο του στην υπόθεση της δολοφονίας του βουλευτή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη, αν και δεχόταν αφόρητες πιέσεις από την κυβέρνηση Καραμανλή και την τότε ηγεσία της Δικαιοσύνης και των Σωμάτων Ασφαλείας. Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, άσκησε τα καθήκοντά του με εξαιρετική προσήλωση στο Σύνταγμα, ιδιαίτερα κατά την ταραχώδη περίοδο 1989-1990, όταν οι εκλογικές αναμετρήσεις δεν έδωσαν απόλυτη πλειοψηφία σε κανένα κόμμα.[2]


Δείτε το video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: