Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΤΑΒΑΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ

 ΑΘΗΝΑ 10/10/2020


Αξιοσημείωτη θεωρείται η σημερινή παρέμβαση του γνωστού Ελληνα σκηνοθέτη ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΑ σε κρατικό κανάλι, ο οποίος, παρόλο που οι έλληνες δημοσιογράφοι ήθελαν να περιορίσουν τις απαντήσεις του μόνο στην δικαστική απόφαση για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στην ουσία κατηγόρησε το πολιτικό σύστημα το οποίο στη χώρα της δημοκρατίας «φρόντισε» να φέρει στη βουλή το ναζιστικό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πέραν αυτού ο διεθνώς γνωστός για τις δημοκρατικές του πεποιθήσεις ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ, μίλησε για έλλειμμα παιδείας στη χώρα μας, πράγμα που και αυτό οφείλεται στις Ελληνικές κυβερνήσεις.

Όσον αφορά την  δικαστική απόφαση  για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οφείλεται περισσότερο στους αγώνες της μητέρας του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ και λιγότερο στη συμμετοχή του πολιτικού συστήματος και των γνωστών ΜΜΕ.

Για να καταλάβουμε όμως περισσότερο την κοροϊδία που παίζεται πάνω στη δολοφονία του ΦΥΣΣΑ, πρέπει να φιλοσοφήσουμε λίγο τη σκέψη του  ΠΑΥΛΟΥ και ο καλύτερος τρόπος είναι το κάνουμε μέσα από λόγια του ιδίου, τόσο στα τραγούδια του όσο και συνεντεύξεις του. Δε θα αφήσω να μου κλέψουν τα όνειρα μου, ελεύθερα, ψηλά, πολύ ψηλά πετώ κι όλοι ζηλεύουν ..."Παύλος Φύσσας"......΄

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΥΛΟΣ ήταν ένας καλλιτέχνης που διαφωνούσε με το υπάρχων πολιτικό σύστημα της χώρας μας και ο πρώτος που ανοιχτά και δημόσια τάχτηκε απέναντι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πράγμα που το πλήρωσε με τη ζωή του.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης των ημερών με αφορμή τη καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι που κόπτονται όλοι για την δημοκρατία  στη χώρα μας κάνοντας ηρωίδα  την δικαστίνα, χωρίς να αναφέρονται καθόλου στα πιστεύω και στα λεγόμενα του δολοφονημένου ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ.

Παραθέτουμε συνέντευξη του ΠΑΥΛΟΥ σε σχετικό video του 2013



Δεν υπάρχουν σχόλια: