Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥ COVID-19

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ  Αθήνα  22/11/2020 
Παρακολουθώντας από τις αρχές του 2019 έως και σήμερα, εν όψει βέβαια και των μελλοντικών εξελίξεων  σε ότι αφορά την πανδημία του covid-19, διαπιστώνουμε γεγονότα τα οποία συμβαίνουν για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο.Από τις αρχές του Μάρτη παρακολουθούμε μέσω μιας ιστοσελίδας, η οποία εκδίδεται από την Παγκόσμια 
Οργάνωση Υγείας, σε ζωντανή μετάδοση την πορεία των κρουσμάτων, των θανάτων και των θεραπευμένων σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι περιοχές οι οποίες αποτελούν τα μεγαλύτερα παγκόσμια εμπορικά κέντρα, των ανεπτυγμένων χωρών, χτυπιούνται από την πανδημία με αποτέλεσμα να κλονίζονται οι πολίτες των περιοχών.

Οι κυβερνήσεις των προηγμένων κυρίως κρατών, φροντίζουν αμέσως να ενισχύσουν με τεράστια ποσά τις μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις, ως στήριξη της οικονομίας τους.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το Κογκρέσο, αν και ακόμα κυβερνά ο Τραμπ, εγκρίνει για ενίσχυση μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων ως στήριξη της οικονομίας το ποσό των 6,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Γερμανία ανακοίνωσε ότι οι Γερμανικές επιχειρήσεις έως τον Ιούνιο για την ανάκαμψή τους θα χρειαστούν 100 δίς ευρώ, ενώ σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση θα απαιτηθούν περίπου 1 τρίς ευρώ.

Η αναλόγια στήριξης των επιχειρήσεων σε σχέση με τους εργαζόμενους είναι περίπου 10:1, δηλαδή για κάθε δέκα μονάδες στήριξης η μία διατίθεται για τους εργαζόμενους και οι εννέα για τις επιχειρήσεις.

Τα συστήματα υγείας παγκόσμια κλονίζονται και εμφανίζονται ως ανίκανα να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

 Με αυτές τις ενέργειες μετακινούνται τεράστια ποσά από τις κεντρικές τράπεζες προς άγνωστα ιδιωτικά συμφέροντα, ενω τα πάντα μπαίνουν σε ένα ενιαίο παγκόσμιο σύστημα ελέγχου.

 Όλα τα παραπάνω δημιουργούν προβλήματα σε όλες τις κυβερνήσεις, περισσότερες από τις  οποίες φαίνονται ανήμπορες να αντιδράσουν και λειτουργούν ως όργανα σε εντολές οι οποίες επιβάλλονται λόγω πανδημίας.

Πέρα όμως από όλα αυτά, στην Ελλάδα παρατηρούμε την κατά συρροή ψήφιση νομοσχεδίων, τα οποία από την μία ουδείς δύναται να τα παρακολουθήσει και να τα μελετήσει και μάλιστα δημιουργείται η εντύπωση ότι είναι προκατασκευασμένα και προγραμματισμένα και από την άλλη όχι μόνο δεν διαπιστώνεται καμία αντίδραση από την αντιπολίτευση, αλλά παρατηρείται και μια ταύτιση απόψεων.

Οδηγούμαστε τάχιστα στην εισαγωγή νέων δεδομένων στην λειτουργία του κράτους, τα οποία μας οδηγούν σε μία επόμενη μέρα, σίγουρα πρωτόγνωρη, αλλά και απόλυτα ελεγμένη μέσω διαδικτύου, όπως:

  •  Τραπεζοποίηση των πάντων.
  • Καθιέρωση της τηλεργασίας
  •  Καθιέρωση της τηλεκπαίδευσης.
  •  Καθιέρωση της τηλεπώλησης.
  • Έρχεται η καθιέρωση της τηλεϊατρικής
  •   Καθιέρωση της ενίσχυσης στην εργασία και στις επιχειρήσεις έως την τελική ομαλοποίηση με την πλήρη διάλυση της μεσαίας τάξης.  
  •  Ενοποίηση και έλεγχο των υπηρεσιών μέσω διαδικτύου.
  •   Αποδυνάμωση των συστημάτων υγείας

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν για το στήσιμο του νέου κράτους, από την άλλη και με τον φόβο της εξάπλωσης της πανδημίας, για πρώτη φορά στα χρονικά:

  • Επιβάλλεται η αναστολή ή η με όρους λειτουργία των εκκλησιών.
  • Επιβάλλεται η λειτουργία πολυπολιτισμικών ναών
  •  Επιβάλλεται η εισροή απροσδιόριστου αριθμού μεταναστών αντιθέτων προς τα Ελληνικά Ιδεώδη.
  •   Επιβάλλεται η λειτουργία δομών ανά την επικράτεια.
  •    Επιβάλλεται Απόλυτη πειθαρχεία του λαού.
  •   Επιβάλλεται  ενιαίο παγκόσμιο σύστημα της υγείας.
  •   Μεταφορά της περιουσίας σε fans

Αν ανατρέξει κάποιος αρκετά χρόνια πίσω την περίοδο 1991-93, στην οποία οι τότε Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έτρεχαν μετά βδελυγμίας να ψηφίζουν το "MAASTRIXT", το 1996 το "ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι", αργότερα ΙΙ , ΙΙΙ, και το 2008 την "ΡΩΜΗ", θα πάρει ολάκερα τις απαντήσεις για όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα και έχουν καλοστρωθεί. Εμείς τότε ζούσαμε την ευμάρεια των δανείων και του χρηματιστηρίου, ως που  το 2012 αρχίσαμε να νοιώθουμε στο πετσί μας την απάτη που ακόμα και σήμερα δεν λέμε να καταλάβουμε.

Η απάντηση έχει δοθεί από τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου στις ΚΑΝΝΕΣ  το 1995 «Υπάρχει σαφές σχέδιο του διευθυντηρίου το οποίο θα ελέγχει τις κυβερνήσεις, να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την μάχη για τα συμφέροντα του λαού μας»


Δεν υπάρχουν σχόλια: