Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος της κομητείας Nye, Chris Zimmerman: «Ο Trump θα ανακηρυχθεί εκ νέου Πρόεδρος των Η.Π.Α στις 20 Ιανουαρίου!»

 

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα δούμε τα πάντα...συλλήψεις υψηλά ιστάμενων προσώπων, γενικευμένες διακοπές ρεύματος ή διακοπή του Διαδικτύου, αποκάλυψη νέων στοιχείων, αλλά όχι Biden για νέο Πρόεδρο των Η.Π.Α...!

Είναι σαφές ότι το κείμενο που ακολουθεί αντιμετωπίζεται με αρκετές επιφυλάξεις, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι προέρχεται δεν προέρχεται από κάποιον τυχαίο. Παρεπιπτόντως, κάτι ακούσαμε για ολικό blackout στο Πακιστάν....λέτε;

Μια νέα επιστολή δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο από τον Πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στη κομητεία ΝΥΕ στην πολιτεία της Νεβάδα. Σύμφωνα με αυτή την επιστολή οι επόμενες ημέρες μέχρι τις 20 Ιανουαρίου μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής σε απόδοση από το "Ελλήνων Αφύπνιση":

....

Καθώς σας γράφω σήμερα, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η επιστολή θα βρει πολλούς από εσάς συντετριμμένους κάτω από το βάρος της απελπισίας ή ίσως χαμένους σε ένα λαβύρινθο σύγχυσης. Ελπίζω ότι όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτής της επιστολής, θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε με εμπιστοσύνη μαζί με εκατομμύρια άλλους που υποστηρίζουν τον πρόεδρο για άλλα τέσσερα χρόνια.

Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: Ο Τραμπ θα είναι πρόεδρος για άλλα τέσσερα χρόνια. Ο Μπάιντεν δεν θα είναι πρόεδρος. Ναι, ξέρω ότι είναι σοκαριστικές λέξεις σε αυτές τις τρελές μέρες.

Με πλησίασαν πολλοί λέγοντας, "Έχει τελειώσει ..." και "Ο Τραμπ παραδέχτηκε τις εκλογές ...". Τίποτα του είδους δεν έχει συμβεί. Επιστρέψτε και ακούστε τα βίντεο σε όλη τη διάρκεια. Σε καμία περίπτωση ο Τραμπ δεν αναφέρει ούτε το όνομα του Μπάιντεν. Σε κανένα σημείο δεν λέει ότι παραδέχεται. Λέει ότι θα υπάρξει μια ειρηνική μετάβαση σε μια νέα διοίκηση και λέει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Αυτές οι φράσεις είναι σημαντικές. Πράγματι, θα έχουμε μια νέα κυβέρνηση που θα αποτελείται από έναν νέο αντιπρόεδρο και ένα υπουργικό συμβούλιο, καθώς οι τρέχουσες έχουν ολοκληρώσει την προδοσία τους. Θα το θίξω με περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/01/Proedros-reboublikanikou-kommatos-nye-cris-zimmerman-o-trump-tha-anakirixthei-ek-neou-proedros-ton-usa-stis-20-ianouariou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: