Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ποιοί έστειλαν “φιρμάνι σιωπής” στον Άκη για να “μην γίνει Μένιος”; Συνέντευξη – σοκ αύριο στο Επίκαιρα…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Ολυμπία”, αύριο τα “Επίκαιρα” θα κυκλοφορήσουν με μία συνέντευξη του Άκη μέσα από την φυλακή που θα έχει μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.
Από το περιεχόμενο της, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Άκης έχει δεχτεί “προειδοποιήσεις” μέσα στην φυλακή για να μην υπερβεί κάποιες κόκκινες γραμμές. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν έχει ακόμα απασφαλίσει...

Ποιός όμως θα μπορούσε να απειλήσει τον Άκη; Ποιούς κρατά;
Σίγουρα σχετίζεται με τις υπερασπιστικές γραμμές που μπορεί να ακολουθήσει και κάποιοι θέλουν να τον αποτρέψουν. Ήτοι:

Να εμπλέξει τα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ στο φαγοπότι. Μέχρι στιγμής τους χρησιμοποιεί μόνο ως ασπίδα “καθαρότητας”, πράγμα που καταρρίφθηκε από την επιστολή που φέραμε στο φως της δημοσιότητας.
Να ισχυριστεί ότι δρούσε κατ’ εντολή Σημίτη, ώστε να έχει τις ευεργετικές συνέπειες του νέου νόμου ως θύμα πιέσεων πολιτικού προϊσταμένου (το είδαμε για πρώτη φορά στο Βατοπαίδι).
Να υπενθυμίσει τι ακριβώς τον συνδέει με το εν ζωή μέρος της οικογένειας Παπανδρέου, αφού οι σχέσεις του με τον Ανδρέα είναι ήδη γνωστές.
Να ισχυριστεί ότι έδωσε λεφτά στα κομματικά ταμεία, κατά το παράδειγμα Τσουκάτου που είναι ακόμα έξω. Εδώ βέβαια τα ποσά είναι πολλαπλάσια για να καλυφθεί με αυτόν τον τρόπο.

…ή κάτι άλλο που εμείς δεν γνωρίζουμε. Αναμένουμε λοιπόν μέχρι να μάθουμε το ακριβές περιεχόμενο της συνέντευξης.
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: