Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«Με εξόντωσαν για να κρύψουν τις ευθύνες»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό «Επίκαιρα» ο πρώην ισχυρός άνδρας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο κ. Τσοχατζόπουλος απορρίπτει τις εις βάρος του κατηγορίες για ....
μίζες και μαύρο πολιτικό χρήμα, τονίζοντας ότι η δίωξη του είναι καθαρά πολιτική και ότι πίσω της κρύβεται η «ανίερη συμμαχία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ», για την οποία καταλογίζει προσωπικά ευθύνες στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά. 
 
 Επίσης, ο πρώην υπουργός ερωτήθηκε και για τον «Γιάννη», από τον οποίο φέρεται στο ημερολόγιό του να ζητεί 900.000 ευρώ, ενώ του λέει ότι έχει μάθει ότι εκείνος καθάρισε «με τον ίδιο τον ΓΑΠ». Ο δημοσιογράφος ρωτά τον κ. Τσοχατζόπουλο τι εννοεί και τι σχέση έχει ο Γιώργος Παπανδρέου με την υπόθεση, αλλά ο πρώην υπουργός αποφεύγει να απαντήσει ευθέως αν ο «Γιάννης» είναι ο Σμπώκος και τι ακριβώς εννοεί.
 
 Αντίθετα, κατηγορεί τον κ. Παπανδρέου ως εμπνευστή του σχεδίου της πολιτικής εξόντωσής του, με στόχο «την απρόσκοπτη μετάβαση από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου στο σημερινό ομότιτλο μεταλλαγμένο μόρφωμα». Υποστηρίζει, δε, ότι αυτό έγινε την εποχή που ο κ. Παπανδρέου «είχε την κρυφή ατζέντα με τον Στρος-Καν για την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: