Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Το παρελθόν ενός έντιμου Εισαγγελέα και ενός ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ!

Άπαξ ΕΝΤΙΜΟΣ ες αεί ΕΝΤΙΜΟΣ! 
Απαξ ΚΑΘΑΡΜΑ ες αεί ΚΑΘΑΡΜΑ (πολιτικό)
Το παρελθόν, είναι αδυσώπητο για τον καθένα μας. Και δεν θα μπορούσε να αφήσει απέξω ούτε τους δικαστικούς, ούτε τους πολιτικούς.


Σήμερα, όλη η Ελλάδα, η ΕΝΤΙΜΗ Ελλάδα, (γιατί υπάρχει κι αυτή), ακουμπά τις ελπίδες της σε δυο ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, τον κ. Πεπόνη και τον κ. Μουζακίτη, για να γλυτώσει από τ6α ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που βούλιαξαν την χώρα μας και τον ελληνικόλαό..
Μια μικρή επιστροφή στο παρελθόν, μας αποκαλύπτει, την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ του εισαγγελέα Πεπόνη και την ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ του πολιτικού καθάρματος, που φέρει το όνομα...


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!


Ναι... αυτού του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ, που αιμοτοκύλησε τον ελληνικό λαό στο Σύνταγμα, αυτού του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ που έστελνε τα ΜΑΤ στην Κερατέα, αυτού του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ που μετέβαλε την αστυνομία σε Σώμα απύθμενης έκφρασης βίας, αυτού του ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ που δεν λογοδότησε ποτέ για τους νεκρούς του ναυαγίου ΣΑΜΙΝΑ, αυτού του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ, που το πληρώνει ο ελληνικός λαός, για να τον φυλάνε κλουβες των ΜΑΤ και αστυνομικοί, όταν η εγκληματικότητα των μεταναστών και όχι μόνο, αποτελεί τον εφιάλτη όλης της χώρας.
Στους... "προστάτες" της παντοδυναμίας αυτού του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ και τα διεφθαρμένα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ.
Η παρακάτω αποκάλυψη αποδεικνύει πολλά....
Ευχαριστώ δημόσια τον/την αναγνώστη/στρια που μου έστειλαν την είδηση....

Πόπη Σουφλή



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: