Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εμφάνιση image001.jpg

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”
                 
            Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και διαπιστώνουμε πως έχουν κρεμάσει από τα μανταλάκια τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη. Η Real news αναφέρει: Ψάχνουν δυο offshore του Καρατζαφέρη για προμήθεια από την πώληση ελικοπτέρων όπως και η kontra news: Ήξεραν όλοι πως ο Καρατζαφέρης ήταν μπλεγμένος με μίζες.

            Και ο υπογράφων θυμάται – ως αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ – μαζί με το Μιχάλη Βάρδα – Γραμματέα της Κ.Ε -  μερικές μέρες πριν την αντικατάστασή τους, γιατί είχαν γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικοί, στις 12 Μαρτίου 2007 έστειλαν στον Καρατζαφέρη πρωτοκολλημένη επιστολή και του ζητούσαν τον οικονομικό έλεγχο του κόμματος. Τον οποίο δυστυχώς, δεν αποδέχτηκε. Τον ίδιο ακριβώς οικονομικό διαχειριστικό έλεγχο και όχι μόνο, του ζήτησε ο υπογράφων με επιστολή του στις 9 Μαΐου 2012, αμέσως μετά την παταγώδη εκλογική αποτυχία του κόμματος στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Του ζητούσε συγκεκριμένα: «…τον ορισμό τριμελούς προσωρινής διοίκησης, με σκοπό την προετοιμασία ιδεολογικού και καταστατικού Συνεδρίου, το οποίο θα διατράνωνε εκ νέου τις καταπατηθείσες και ευτελησθείσες από τον ίδιο και το αμαρτωλό περιβάλλον του, αξίες, ιδανικά και οράματα της λαϊκής βάσεως του κόμματος και να εκλέξει νέο αρχηγό. Και κατά τις εργασίες του Συνεδρίου θα έπρεπε να συσταθεί οικονομική ελεγκτική επιτροπή που ακολούθως θα διενεργούσε οικονομικό έλεγχο των χρηματικών εισροών του κόμματος από τις επιχορηγήσεις που λάμβανε το κόμμα από την είσοδό του στην ελληνική Βουλή το 2007 και το 2009 και από την είσοδό του στην ευρωβουλή το 2004 και το 2009…».
            Αυτή η επιστολή είχε ως αποτέλεσμα να καλέσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον υπογράφοντα τρεις ημέρες μετά, να συζητήσουν στα γραφεία του κόμματος. Ο υπογράφων αποδέχτηκε την πρόταση και έκπληκτος τον άκουσε να ζητάει άνευ όρων την βοήθειά του για να εκλεγεί το κόμμα στις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου. Η απάντησή του υπογράφοντος ήταν βεβαίως όχι. Αλλά, του πρότεινε πως θα ήταν ανοικτός σε μια ευρεία συζήτηση από την επομένη 18η Ιουνίου, με την προϋπόθεση να αποδεχόταν – ο Καρατζαφέρης - τον οικονομικό έλεγχο, την επιστροφή όλων των “εργατών” του κόμματος που ή τους είχε παραιτήσει ή τους είχε αναγκάσει σε παραίτηση και την αλλαγή του καταστατικού του κόμματος με την μετατροπή του “εγώ” στο “εμείς”. Ήταν η τελευταία κουβέντα που έγινε του υπογράφοντα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
            Συνεπώς, δεν είναι τυχαίο πως σήμερα τον δίνουν στεγνά χθεσινοί φίλοι και συνεργάτες του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως είναι ένα βήμα από της φυλακής τα σίδερα. Ας πρόσεχε ποιους ή ποιες εμπιστευόταν. Ας μην πρόδιδε τα οράματα των χιλιάδων Ελλήνων που απλόχερα του έδωσαν χωρίς αντάλλαγμα, χρόνο, κόπο, χρήμα. Το αίμα τους! Ας αφουγκραστεί για μια μόνο στιγμή, πόσες χιλιάδες Πατριωτών χαίρονται για το κατάντημά του! Χαίρονται γιατί βλέπουν να διασύρεται και να λοιδορείται εκείνος τον οποίο ατυχώς θεώρησαν ως Εθνικό κεφάλαιο και ο οποίος μετατράπηκε σε περίγελο της κοινωνίας!!!       
           

 Εμφάνιση image005.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: