Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Χατζηνικολάου: Καλά, πιστεύετε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πτωχεύσει η Ελλάδα; (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου Ο Νίκος Χατζηνικολάου
“ Από... «γενεές δεκατέσσερις», όπως λέει και ο λαός, πέρασε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Γεράσιμο Γιακουμάτο, στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM», ακούγοντας όλα αυτά που έλεγε κατά του ΣΥΡΙΖΑ  ”
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 13:28
Από... «γενεές δεκατέσσερις», όπως λέει και ο λαός, πέρασε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Γεράσιμο Γιακουμάτο, στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM», ακούγοντας όλα αυτά που έλεγε κατά του ΣΥΡΙΖΑ. 


«Και τον Θεό να κατεβάζαμε πρόεδρο, τον κ. Μητρόπουλο τον ενδιαφέρουν οι εκλογές, για εκλογές. Εδώ, αυτό το βιολί συνέχεια, από τον Αύγουστο του 2012, τους ενδιαφέρει η αναρρίχηση στην εξουσία, το κομματικό όφελος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η προεδρία, ούτε το Σύνταγμα, ούτε καμία άλλη», υποστήριξε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, για να τον διακόψει ο δημοσιογράφος και να πει ότι «εσάς δεν σας ενδιαφέρει η παραμονή στην εξουσία; Τότε γιατί φέρατε νωρίτερα την προεδρική εκλογή και δεν κλείσατε τις συμφωνίες με την τρόικα;».

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, απάντησε ότι «κουραστήκαμε πέντε χρόνια να τρώμε ξύλο για να κρατήσουμε όρθια την Ελλάδα. Σαν τον Άτλαντα κρατάει ο Σαμαράς όρθια την Ελλάδα και από κάτω έχουμε μια αντιπολίτευση…», για να τον διακόψει εκ νέου ο δημοσιογράφος (προσπαθώντας να μην ξεσπάσει σε ηχηρά γέλια) σημειώνοντας ότι «τι είπατε; Σαν τον Άτλαντα κρατάει ο Σαμαράς την Ελλάδα;», για να επιμείνει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και να πει «έτσι. Όρθια». 

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, τόνισε ότι «όταν έρθει η ώρα και δείτε τι εστί βερίκοκο…», προκαλώντας και πάλι το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου «ο Μητρόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το βερίκοκο; Τι εννοείτε; Σας ρωτώ γιατί βγήκε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης εδώ και είπε ότι θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Συμφωνείτε εσείς με τέτοια τοποθέτηση; Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ;». Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, μην έχοντας τι να απαντήσει, σημείωσε ότι «σημασία δεν έχει τι θα πω εγώ. Σημασία έχει τι λέει ο ευρωπαϊκός Τύπος για το Grexit…», για να διακοπεί εκ νέου από τον δημοσιογράφο, ο οποίος σημείωσε ότι «καλά, ο ευρωπαϊκός Τύπος μας έλεγε τεμπέληδες, έλεγε διάφορα». 

«Εγώ πιστεύω ότι η ΝΔ θα βγει πρώτο κόμμα αν γίνουν εκλογές», απάντησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, για να συνεχίσει αναφερόμενος στο ζήτημα της προεδρικής εκλογής «με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν βγαίνουν τα κουκιά», αλλά επανήλθε στην κινδυνολογία λέγοντας ότι «το να παίζεις με μια πατρίδα, ένα έθνος, είναι επικίνδυνο», για να του πει ένας άλλος δημοσιογράφος «καλά, ηρεμία. Να μη μπούμε σε δύο μήνες σε μια συζήτηση για κατάσταση χρεοκοπίας και άλλα τέτοια που κάνουν κακό στην χώρα». 

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: