Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Αναρωτιέστε τι κάνει η ΕΒΡΑΙΑ Μ. Δαμανάκη;

Κανείς καλός δεν χάνεται λέει (για άλλους λόγους) ο λαός και για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η σοφία του. Η πρώην πλέον Επίτροπος Ναυτιλίας και Αλιείας Μαρία
Δαμανάκη βρήκε στέγη ... πολύ ταιριαστή μάλιστα σε σχέση με τα προηγούμενα καθήκοντά της...
Ο παγκόσμιος περιβαλλοντικός οργανισμός Τhe Nature Conservancy ανακοίνωσε σήμερα στην Ουάσινγκτον, με Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε σε πέντε γλώσσες, την ανάληψη καθηκόντων στην ηγεσία του Οργανισμού από την πρώην Επίτροπο Μαρία Δαμανάκη ως Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια για τις θάλασσες και τους Ωκεανούς.

«Η ένταξή μου στο TNC αποτελεί για μένα μια πρόκληση και μια ευκαιρία. Οι ωκεανοί και οι θάλασσες ήταν πάντα το υπόβαθρο της ζωής μου, από τη γέννησή μου σε ένα νησί της Μεσογείου – την Κρήτη – μέχρι το διορισμό μου ως Ευρωπαίας επιτρόπου για τις θάλασσες», δήλωσε η Μαρία Δαμανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !