Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Επίθεση όνειδος του Κυριάκου Μητσοτάκη στις απολυμένες καθαρίστριες – Τα ψεύδη για τις αμοιβές τους – Η αλήθεια κ΄ η απάντηση Παππά

mitsotakis_pappas_kolΤην απόλυτη πολιτική ξεφτίλα αποτελεί η επίθεση που εξαπέλυσε στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας με τη ΝΔ του κ. Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της τηλέ – αντιπαράθεσης του με τον διευθυντή του γραφείου του κ. Αλέξη Τσίπρα και υποψήψιο στη Β΄ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκο Παππά.
Τον κ. Μητσοτάκη «ερέθισε» αρνητικά η δήλωση του κ. Παππά για την πρόθεση του κόμματος του να προχωρήσει στην επαναπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών και ψευδώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο πρόσφατο παρελθόν ο δικηγόρος τους, Γιάννης Καρούζος, υποστήριξε ο πρώην υπουργός ότι δούλευαν 4 ώρες την ημέρα και αμείβονταν με 1.000 ευρώ.
mitsotakis_pappasΌπως είχε αναφέρει ο κ. Καρούζος πέρυσι το καλοκαίρι στο nez.gr οι μισθοί που λάμβαναν πριν η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τις οδηγήσει στην ανεργία, μαζί με εκατοντάδες ακόμη χιλιάδες πρώην εργαζομένους από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, κυμαίνονταν από 450 έως και 700 ευρώ το μήνα, μικτά. Όμως, το γεγονός αυτό, ούτε φυσικά η ανθρωπιστική πλευρά σε σχέση με τον αγώνα που δίνουν απολυμένες γυναίκες (με σθένος μοναδικό), δεν πτόησε τον πρώην υπουργό ο οποίος ξέχασε τη… Ζίμενς και επιτέθηκε με ψευδή στοιχεία κατά των καθαριστριών.
katharistries_imeres
Ο κ. Μητσοτάκης δεν ήξερε ούτε να απαντήσει με ακριβή στοιχεία όταν ο κ. Παππάς, κατά τη διάρκεια της τηλέ – αντιπαράθεσης τους, στο mega , τον ρώτησε εάν οι δαπάνες του υπουργείου Οικονομικών, σήμερα, με την καθαριότητα των κτιρίων και των υπηρεσιών να έχουν περάσει σε συνεργεία, είναι ή όχι μεγαλύτερες από τη μισθοδοσία που είχαν οι απολυμένες καθαρίστριες, όσο εργάζονταν. Αρκέστηκε ο πρώην υπουργός να πει ένα «δαπανά λιγότερο» και να περάσει στο… επόμενο θέμα αφού στο συγκεκριμένο φαινόταν σαν να είχε πιαστεί αδιάβαστος.

katharistries(1)
Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: