Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

« ΕΜΕΙΣ » – Ο «εξαφανισμένος» πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος εμφανίστηκε στην ΝΕΡΙΤ !

panagopoulos_gsee_2Στο «στόχαστρο» της συνδικαλιστικής παράταξης « ΕΜΕΙΣ » βρίσκεται ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος. Ο κ. Παναγόπουλος ο οποίος είχε «εξαφανιστεί» τους προηγούμενους μήνες από το προσκήνιο και δεν στήριξε, κατά πολλούς, τα δίκαια αιτήματα του κόσμου της εργασίας για την ανατροπή του μνημονίου, εμφανίστηκε λίγες ώρες μετά τις εκλογές στη… ΝΕΡΙΤ .
«Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, που δεν εμφανίστηκε πουθενά προεκλογικά για να απαιτήσει δεσμεύσεις όλων των κομμάτων σε σχέση με τα εργασιακά αιτήματα και τις απαιτήσεις της τάξης που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, εμφανίστηκε χθες.
Εμφανίστηκε στην ΝΕΡΙΤ, το μόρφωμα που δημιούργησε η συγκυβέρνηση που στήριζε! Τυχαίο, δεν νομίζουμε…» αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης « ΕΜΕΙΣ » στην οποία προστίθεται: «Μόλις δύο μέρες μετά την νέα διακυβέρνηση, προσπαθεί να δώσει ανάσα ζωής σε ότι μαύρο άφησε  πίσω της η απελθούσα Κυβέρνηση. Υπενθυμίζουμε ότι η ΝΕΡΙΤ, είναι ένα μόρφωμα, στο οποίο δεν υπάρχουν εργασιακές σχέσεις, οι υπάλληλοι της είναι με δίμηνες συμβάσεις ως υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών, δεν υπάρχουν εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο αλλά λειτουργεί με εργολαβικές δουλεμπορικές εταιρείες παραγωγής. Φυσικά δεν πήγε για να αντιμετωπίσει αυτές τις αντεργατικές συνθήκες εργασίας»…
«Εμφανίστηκε στην ΝΕΡΙΤ, που δυσφημεί πλήρως την δημοσιογραφία και την αντικειμενική ενημέρωση» συνέχισαν οι « ΕΜΕΙΣ » επισημαίνοντας ότι «τρανή απόδειξη, μεταξύ άλλων, είναι η συνέντευξη Σαμαρά ως αναγνώστη του οτο κιου. Εμφανίστηκε λοιπόν στο πλέον ανυπόληπτο μέσω ενημέρωσης. Ελπίζουμε ότι αυτή του η εμφάνιση δεν σηματοδοτεί ότι με κάθε τρόπο θα στηρίξει ότι άλλο αντιδημοκρατικό και αντεργατικό έχει συμβεί. ΕΜΕΙΣ, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, μαζί με όλους του πολίτες, απαιτούμε να φύγει το “μαύρο” από τη ζωή μας.  Απαιτούμε την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ ως μια πραγματικά δημόσια ραδιοτηλεόραση στην υπηρεσία της ενημέρωσης, του πολιτισμού, στην υπηρεσία του πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !