Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΤΡΑΓΙΚΟΙ σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ! Φοβούνται τη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση και διαρρέουν ΨΕΜΑΤΑ περί ρήξης!

ΤΡΑΓΙΚΟΙ σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ! Φοβούνται τη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση και διαρρέουν ΨΕΜΑΤΑ περί ρήξης!Δεν έχει κανένα όριο η δουλοπρέπεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και αυτές τις ώρες, τις κρίσιμες ώρες της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ διαπραγμάτευσης που γίνεται τα τελευταία πέντε χρόνια.
Πριν από λίγο στο βήμα της Βουλής, στα πλαίσια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Και είπε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!
«Μας ζητάτε να δεσμευθούμε ότι δεν θα πάμε σε ρήξη, για να μας στηρίξετε» είπε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, επισημαίνοντας ότι «αυτό είναι σχήμα οξύμωρο, γιατί έτσι δεν διαπραγματεύσαι». «Καλύτερα να κάτσουμε εδώ, να οργανώσουμε τα υπουργεία και να παίρνουμε εντολές από e-mail όπως κάνατε εσείς πέντε χρόνια» συμπλήρωσε καταχειροκροτούμενος.

Αμέσως μετά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τα παπαγαλάκια τους άρχισαν να διαρρέουν ότι ο Βαρουφάκης ουσιαστικά προανήγγειλε ρήξη, κάτι που δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ, ούτε καν από τις πιο απόλυτες δηλώσεις Σόιμπλε. «Όταν λέμε ρήξη, εννοούμε grexit» υποστηρίζουν κυκλοι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά είναι λογικό. Αφενός γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Έτσι κυβέρνησαν. Τρομοκρατώντας τους πολίτες, λέγοντάς τους ότι είμαστε υποχρεωμένοι να λέμε ναι σε όλα συνέχεια.
Κι αφετέρου, ΔΕ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εξουσία μία κυβέρνηση που ΚΑΝΕΙ διαπραγμάτευση. Που έχει θέσεις. Που θέτει κόκκινες γραμμές. Που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού Λαού. Που δεν ανεβαίνει στις Βρυξέλλες έχοντας διαβεβαιώσει ήδη από την Ελλάδα ότι θα πει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Και αυτό το αποκαλούσε «διαπραγμάτευση»!
Θα έπρεπε να ντρέπονται!









Δεν υπάρχουν σχόλια: