Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Η ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ HELLAS PΟWER

ΑΘΗΝΑ 12/2/2015
Αφού  στην χώρα που ζούμε ο καθένας ότι δηλώσει είναι, έτσι και στην περίπτωση της εταιρείας που διαχειριζόταν τις Εισπράξεις της ΔΕΗ, κάποιοι είχαν φροντίσει να την διαφημίσουν χρησιμοποιώντας την δημοσιότητα τους και την δυνατότητα που τους παρέχουν κάποιοι να επηρεάζουν καταλυτικά την κοινή γνώμη.

Το ερώτημα που τίθεται, και καλά θα κάνει να το απαντήσει κάποιος εισαγγελέας, είναι αν ο δημοσιογράφος που στην ουσία προπαγάνδιζε υπέρ
της HELLAS POWER εμφανιζόμενος ως διαφημιστής, είχε  το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργαζόταν και στην ουσία να παροτρύνει τον κόσμο να χρησιμοποιήσει την ανωτέρω εταιρεία σε βάρος της ΔΕΗ, έχει ευθύνη ως ηθικός αυτουργός στην απάτη  που τελέστηκε σε βάρος του Ελληνικού λαού. 

Να μας απαντήσει ο εν λόγο δημοσιογράφος αν η ανωτέρω πράξη που παρουσιάζεται ως «διαφήμιση» ήταν μέρος της δουλειάς του, η αποτελούσε επι πλέον αμοιβή ως διαφημιστικό προϊόν, πράγμα για το οποίο πρέπει να κατέχει την ανάλογη άδεια και να έχει εκδώσει το αντίστοιχο τιμολόγιο.

THOUREIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !