Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Διαμελισμός του Αιγαίου, εξόντωση της Ελλάδας στο 2015;

σημαία» Την περασμένη Παρασκευή οι Τούρκοι εξέδωσαν αγγελία (NOTAM) με την οποία ενημερώνουν ότι δεσμεύουν από τις 2 Μαρτίου έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2015, μια τεράστια περιοχή του Αιγαίου, που εκτείνεται από την Σκύρο έως τη Λήμνο, καθώς, όπως αναφέρουν, θα διεξαχθούν εκεί τουρκικές στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά.
Η συγκεκριμένη περιοχή, στο μεγαλύτερο μέρος της περικλείει τμήμα του εθνικού εναέριου χώρου, αλλά και τμήμα ελληνικού εδάφους, στη Λήμνο. »  ( http://www.onlycy.com/index.php/kyria-themata/item/35657-volis )

Ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ ΔΕΝ υπάρχει ως αυτή τη στιγμή ( 09.19′, 2/3/15 ) αναφορά στο συμβάν ούτε στις σχετικές ενέργειες της ελληνικής πλευράς!

Η NOTAM  αυτή της Τουρκίας, έρχεται σε συνέχεια εκείνων που εισέβαλαν στην κυπριακή ΑΟΖ ( Ασπίδα και δόρυ: άμεση ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ. ) κατά τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, με το ερευνητικό πλοίο «Barbaros» και πολεμικές φρεγάτες. Πρόκειται για πρωτοφανή, μοναδική, πολεμική πρόκληση που αμφισβητεί ολοκληρωτικά την κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίο και όλες τις διεθνείς σχετικές συμβάσεις, συνθήκες και νόμους. Υπερβαίνει σε επιθετικότητα κάθε μέχρι σήμερα πρόβλεψη ( Ερωτήματα υπεράνω εκλογών και κομμάτων. ).
Πώς προέκυψε και πού οφείλεται αυτή η οξύτατη, πρωτοφανής, επιθετική πολεμική πρόκληση;
  1. Στην ανακοίνωση Οτσαλάν ( ΡΚΚ ) για αφοπλισμό των Κούρδων εντός της Τουρκίας.
  2. Στο απόλυτο χρηματοδοτικό αδιέξοδο και την απομόνωση της Ελλάδας, υπό την ασφυκτική πίεση της Γερμανίας.
Πώς να αντιδράσουμε;
  • Η αντίδραση της ελληνικής πλευράς πρέπει να είναι ακαριαία και απόλυτη.
  • Αν δεν είναι αναμφίβολης αποφασιστικότητας, τότε έχει ανοίξει για τα καλά ο διαμελισμός της ελληνικής επικράτειας.
  • Η ελληνική πλευρά πρέπει να παρατάξει τις αμυντικές δυνάμεις της, διαμηνύοντας την αποφασιστικότητα προάσπισης της κυριαρχίας της. Να γίνει αυτό αντιληπτό στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και στον ΟΗΕ.
  • Να απαντήσει με πλήρη εμπλοκή σε όποια τουρκική κίνηση.
  • Να συντονιστεί στρατιωτικά με την Κύπρο.
  • Και, υπέρτερο όλων μέτρο είναι, η ενημέρωση και ενεργοποίηση του λαού και του ελληνισμού.
Υπό αυτή την στρατηγική τοποθέτηση, να απαιτήσει την παρέμβαση-καταγγελία των ευρωπαίων εταίρων της κατά της Τουρκίας και τη συναίνεσή τους στην προσωρινή αναστολή των δανειακών υποχρεώσεών της ένεκα του κινδύνου κατά της εθνικής κυριαρχίας της.
Τονίζουμε πως αυτή η τουρκική επίθεση εκδηλώθηκε καθώς ούτε η ελληνική ΑΟΖ έχει ανακηρυχθεί ούτε στις πρόσφατες προγραμματικές δηλώσεις αναφέρθηκε καν η λέξη «Τουρκία».
Η πολεμική αυτή εξέλιξη εκδηλώνεται ενώ κυριαρχεί στην πολιτική μας ζωή  το δημοσιονομικό πρόβλημα. Οπότε ξεκαθαρίζεται πως για την Ελλάδα του 21ου αιώνα, η απειλή της ύπαρξής της είναι η Τουρκία. Για την αποτροπή της οποίας υποτίθεται επέλεξε την ένταξη στην ΕΟΚ και κατέληξε στραγγαλισμένη ( από την ΕΕ ) οικονομικά.
Προφανώς ούτε οι «ψεκασμοί» ούτε «η Σιών» ούτε «οι Αμερικανοί» ούτε «η μασονία» ούτε «οι εξωγήινοι» ή το κακό μας συναπάντημα καθοδηγούν την Τουρκία. Ή όχι;
Και, μη λησμονούμε ποιοί παρέδωσαν-πρόδωσαν τον αρχηγό του ΡΚΚ, τον Οτσαλάν, ποιοί χόρευαν ζεμπεκιές και ποιοί κάναν κουμπαριές με τον Ερντογάν.
Νίκος Καραβαζάκης
Δείτε και:

Δεν υπάρχουν σχόλια: