Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ" ΤΗΣ ΔΕΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Η «Ελλήνων Πολιτεία» την 5η Ιουνίου 2015 κατάθεσε στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αίτημα με αριθμό πρωτοκόλλου  4101 αποσαφηνίσεως των “ρυθμιζόμενων χρεώσεων” που αναφέρονται στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ, μη ικανοποιούμενη από την απάντηση της ΔΕΗ.
Παρακάτω το αίτημά μας προς τον Υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς και η επιστολή μας στη ΔΕΗ με την απάντησή της!!  


Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Τους τελευταίους μήνες η δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, τα ελληνικά νοικοκυριά, πλήττονται περαιτέρω μέσω των εκκαθαριστικών λογαριασμών της Δ.Ε.Η. και των “ρυθμιζόμενων χρεώσεων” που σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν τη μισή αξία του συνόλου του λογαριασμού.

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών πολιτών, καταθέσαμε στις 11 Δεκεμβρίου 2014 επιστολή προς τη ΔΕΗ ζητώντας να μας αιτιολογήσουν εγγράφως για το τι ακριβώς αφορούν οι “ρυθμιζόμενες χρεώσεις”. Η ΔΕΗ μας απάντησε στις 8 Ιανουαρίου 2015, αλλά δυστυχώς η απάντησή της δεν μας καλύπτει.

Έκτοτε, το θέμα έχει πάρει μεγάλη διάσταση και έχει προβληθεί εκτενώς από τα ΜΜΕ.

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Γνωρίζοντας τις προσωπικές ευαισθησίες σας, αλλά και του κόμματός σας το οποίο απολαμβάνει της στήριξης μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού, θα σας παρακαλούσαμε να διερευνήσετε με προσοχή το θέμα για να διαπιστωθεί αν αυτές οι “ρυθμιζόμενες χρεώσεις” είναι καθ΄ όλα νόμιμες ή όχι.

Συνημμένα:
Επιστολή μας στη ΔΕΗ
Η απάντησή της



  




Δεν υπάρχουν σχόλια: