Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Προσοχή! Η Γερμανία θέλει να κάνει Ελλάδα και Ιταλία «στρατόπεδα προσφύγων»

metanastes1-630x400Την Κυριακή, στην εφημερίδα Kontra News, ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι υπήρχε σχέδιο Σόιμπλε που προέβλεπε την έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε. και την Ευρωζώνη, με αποτέλεσμα μια πτωχευμένη χώρα να μετατραπεί και σε «αποθήκη ανθρώπων» με εκατομμύρια πρόσφυγες να εγκλωβίζονται εδώ.
Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε το σχέδιο προδιαγεγραμμένο και πρόσθεσε ότι απετράπη λόγω της παρέμβασης των ΗΠΑ και του προέδρου Ολάντ.

Πολλοί εξυπνάκηδες βγήκαν να ειρωνευτούν τον Πάνο Καμμένο. Εξυπνάκηδες που αγνοούν ότι στα τέλη Αυγούστου, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ πρότεινε να χτιστούν στρατόπεδα υποδοχής προσφύγων σε Ιταλία, Ελλάδα και Τουρκία για να «ελαχιστοποιηθούν» οι ροές των προσφύγων και λαθρομεταναστών που μας έρχονται από την Ασία.
Η δήλωσή του στο Euronews αναφέρει: «The European Council as well as the EU Summit have decided that in Greece and in Italy there will be so-called ‘hotspots’. These are huge admission areas where the first checks are made to see whether asylum will be given or not».
Δηλαδή, θα φτιάξουν στην Ελλάδα και την Ιταλία χώρους υποδοχής (έτσι το λέμε τώρα), οι οποίοι -να είστε βέβαιοι για αυτό- θα μετατραπούν σύντομα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για να σταματήσει η ροή προσφύγων προς τη Γερμανία και τους συμμάχους της στη κεντρική Ευρώπη.
Με άλλα λόγια, Ελλάδα και Ιταλία σχεδιάζεται να γίνουν οι αποθήκες των προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: