Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Γεωργία Βεληβασάκη ''Tango querido'..'Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Κόκκινο του πάθους, του έρωτα, της ζωής,
          η μουσική του Buenos Aires…

Η αισθαντική ερμηνεύτρια Γεωργία Βεληβασάκη, μαζί με τον κιθαριστή Ανδρέα Ζιάκα και τον Δημήτρη Αραμπατζή στο bayan και το bandoneon, μας ταξιδεύουν στη φλογερή και νοσταλγική μουσική της Αργεντινής, μέσα από τραγούδια σπουδαίων συνθετών,
όπως ο Ramon Sixto Rios, o Atahualpa Yupanqui, o Carlos Gardel, o Emilio de Guercio, o Astor Piazzolla κ.α. Θ΄ ακουστούν επίσης, στιγμες από τη νέα της δισκογραφική δουλειά, Aleli, μαζί με το μαέστρο του Tango Nuevo, Luis Borda, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η αγάπη μας για την Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Γνώση, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε έναν χώρο με φόντο ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον που στολίζει τον «καμβά» της  Galerie Δημιουργών στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς.

Ο χώρος μας είναι ανοιχτός να φιλοξενήσει και να αγκαλιάσει νέους δημιουργούς, νέες ιδέες, καθώς και καταξιωμένες προσωπικότητες  σε όλους τους τομείς, που πλαισιώνουν την διαχρονικότητα της ουσιαστικής σκέψης και δημιουργίας.

Η Galerie Δημιουργών  είναι ένας μοναδικός χώρος έκφρασης για συνθέτες, λογοτέχνες, ποιητές, ηθοποιούς, συγγραφείς, σολίστες, γλύπτες, ερμηνευτές, ομιλητές, εκδότες, καθηγητές, εικαστικούς, ζωγράφους, σκηνοθέτες, φωτογράφους αλλά και για επιστήμονες από τους τομείς : της Ιστορίας, της Κοινωνιολογίας, της Ψυχολογίας, της Νομικής, της Οικονομικής Επιστήμης και της Αρχιτεκτονικής.
Σας περιμένουμε στον Πολυχώρο της Galerie Δημιουργών….. Θα χαρούμε να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να δημιουργήσουμε μαζί

Καλλιτεχνικά υπεύθυνη :
Πηγή Λυκούδη


ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

Ώρα Προσέλευσης : 20:30
Ώρα έναρξης: 21:00
Ημέρα Παράστασης :Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
                            
Galerie Δημιουργών  Χελιδονούς 28, Ν.Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimioyrgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες   -  Κρατήσεις :   210 6251732

Δεν υπάρχουν σχόλια: