Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Αθήνα 11-11-2015
Να συγκεντρωθεί όλος ο κόσμος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α και να επανιδρυθεί το κίνημα ξεκινώντας από μηδενική βάση.
Καμία άλλη πολιτική δύναμη, όπως υπάρχει, είτε μεταλλαγμένη σε οποιαδήποτε μορφή, δεν έχει την ικανότητα που είχε το κίνημα όλα τα προηγούμενα χρόνια που κυβέρνησε την Ελλάδα.

Με τα λάθη του, με τα στελέχη που βούτηξαν στη διαφθορά, που κινούσαν τα νήματα, που γέμιζαν τις οργανώσεις, τις παλλαϊκές συγκεντρώσεις, τα συνοικιακά συμβούλια, την τοπική αυτοδιοίκηση, να ξαναξεκινήσει την επανίδρυση ωστε  να αναβιώσει η πολιτική ζωή στον τόπο.

Να δοθεί συγχωροχάρτι σε όλους και να τρέξουν να βοηθήσουν στην επανίδρυση.
Καλείται και ο Αρχιεπίσκοπος να τους βάλει κάτω από το πετραχήλι του και να τους εξομολογήσει, ως ουδείς αναμάρτητος.
ΟΛΟΙ να συγκεντρωθούν και να επανιδρύσουν τον  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ που έφερε τον ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, στήριξε τον συνταξιούχο, τον ΝΕΟ , την ΥΓΕΙΑ με το ΕΣΥ, και τόσα άλλα τα οποία την τελευταία 12 ετία έχουν απαξιωθεί.

Γιατί μόνο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μπορεί.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνά σήμερα, προσπαθεί να μεταλλαχθεί σε ένα νέου τύπου ΠΑ.ΣΟ.Κ και ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ως νέος  (μακράν) ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, παρέσυρε τον λαό κάνοντας τον να πιστέψει τα προεκλογικά παραμύθια, και  μέρα με την μέρα βυθίζει την χώρα.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με την πανάρχαια μεθοδό, του «διαιρείν και βασιλεύειν», καταφέρνει να κρατείται στην εξουσία εκπροσωπώντας τα ντόπια και ξένα συμφέροντα  εκβιάζοντας το Ελληνικό λαό.
Το ΠΟΤΑΜΙ αφού εκπλήρωσε το σκοπό του να περιορίσει τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, οσονούπω θα διαλυθεί και τα βασικά του στελέχη θα προσχωρήσουν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φτιαγμένη από ακροδεξιά στοιχεία ώστε να χρησιμεύει για τις απαραίτητες αποσταθεροποιήσεις του πολιτικού σκηνικού, δεν έχει κανένα περιεχόμενο και αλλοίμονο στον Ελληνικό λαό στην περίπτωση που θα παίξει ουσιαστικό ρόλο .
Το ΚΚΕ πιστό στην παράδοση ως δεκανίκι της ΔΕΞΙΑΣ, δεν θέλει ποτέ να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην Ελλάδα.
Σήμερα φτιάχνονται και λοιπά κόμματα, όπως οι ΑΝ-ΕΛΛ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κλπ, τα οποία  λειτουργούν ως αποκόμματα της εξουσίας για να απορροφούν τους κραδασμούς των λαϊκών εξεγέρσεων και να μην κινείται φύλλο στην χώρα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣ......... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: