Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Τρίτη 17 Νοέμβρη 5:00μμ, Πολυτεχνείο ΑΠΘ
Η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών συμμετέχει στην διαδήλωση του Πολυτεχνείου η οποία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Για να παλέψουμε ενάντια στην χούντα των μνημονίων, στους δανειστές τοκογλύφους του Ευρώ και τις ΕΕ και των υπηρετών τους (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ). Οι οποίοι μετατρέποντας το μεγαλειώδες ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ κατέληξαν στο 3ο Μνημόνιο το οποίο σπέρνει την φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία.

Προσπαθώντας ακόμη να περιορίσουν και να καταργήσουν μια σειρά σημαντικών οικονομικών και θεσμικών κατακτήσεων  που με αγώνες και αίμα κατάφεραν να κατακτήσουν οι αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου όπως: 8ωρο – 5μερο, συνεχές ωράριο, θέσπιση των συλλογικών συμβάσεων, καλυτέρευση συνθηκών εργασίας, δημοκρατικά και εργατικά δικαιώματα κ.α.
Όπως τότε, έτσι και τώρα όλοι μαζί εργαζόμενοι, άνεργοι, νεολαία και φτωχά λαϊκά στρώματα να οργανώσουμε την αντίσταση και τους αγώνες μας που πρέπει να βαδίζουν στο δρόμο που χάραξαν οι αγωνιστές του Πολυτεχνείου για να τσακίσουμε -αυτή τη φορά- τη χούντα των μνημονίων!
Συνέλευση: Πέμπτη 19 Νοέμβρη στις 7μμ στο Δημαρχέιο Αμπελοκήπων
-Ενημερωθείτε για τις επόμενες δράσεις μας,
-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής
κατάσχεσης, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες: ανασφάλιστη εργασία, μη
καταβολή μισθών & δώρων, απολύσεις κτλ.  στο τηλ.: 2310265730
email:epitropidrasis@gmail.com, blog:www.epitropidrasisds.blogspot.gr
Με τη δική μας οργάνωση και αγώνα παντού, να επιβάλλουμε:
    Απαγόρευση των  κατασχέσεων  κατοικιών και  καταθέσεων.
    Κανένα σπίτι χωρίς, τροφή, ρεύμα, νερό και θέρμανση
    Κατάργηση των μνημονίων και των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων.
    Διαγραφή ολόκληρου του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να βελτιώσουμε την ζωή μας. Έξοδο από Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρώ.  Άμεση επιστροφή σε εθνικό νόμισμα!
Υπεράσπιση του δημόσιου &δωρεάν χαρακτήρα  κοινωνικών αγαθών/υπηρεσιών.
   Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !