Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ο Ατρόμητος έβαψε μπλε την κεντρική πλατεία στο Περιστέρι (video)

fanela_atromhtou_plateia_peristeriou1Μια μοναδική γιορτή πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου 2016, στη κεντρική πλατεία Περιστερίου ο Ατρόμητος μαζί με εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας.
Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιστεριώτικης ΠΑΕ αγκαλιάζοντας την προσπάθεια των ιθυνόντων της ομάδας, να βάψουν μπλε την πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο!
Ξεχωριστή στιγμή της όμορφης γιορτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την παρουσίαση της νέας ριγωτής κυανόλευκης φανέλας στην πρόσοψη του Δημαρχείου Περιστερίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την προώθηση των νέων εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-17 όπου για μια ακόμα χρονιά, η ΠΑΕ Ατρόμητος κράτησε τις τιμές των καρτών στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης, έχοντας τα πιο οικονομικά εισιτήρια διαρκείας στην Ελληνική Superleague.
Το σύνθημα της ξεχωριστής παρουσίασης ήταν «Με μια φανέλα θα έρχομαι» και η όμορφη γιορτή διήρκησε περίπου τρείς ώρες όντας άκρως διασκεδαστική για τα μικρά παιδιά με αρκετά παιχνίδια, body painting, φωτογραφίες με φόντο το αστέρι της ομάδας και διανομή t-shirts με το σύνθημα της βραδιάς.
Την όμορφη αυτή εκδήλωση πλαισίωσε με την παρουσία του το συγκρότημα «719 the band» τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες.
Μια εξαιρετική εκδήλωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος που έδειξε για μια ακόμα χρονιά ότι προσπαθεί να βρεθεί πιο κοντά με τους Περιστεριώτες σε κάθε ευκαιρία και να τους καλέσει στο γήπεδο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: