Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Κοτζιάς: Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τα στοιχεία που βρήκαμε για ΜΚΟ

Κοτζιάς: Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τα στοιχεία που βρήκαμε για ΜΚΟΚαταγγελία ότι ΜΚΟ κατέθετε τα χρήματα που πήρε σε τράπεζα της κεντρικής Αμερικής αντί να υλοποιήσει το έργο που είχε αναλάβει, έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά τη συζήτηση στη Βουλή, του νομοσχεδίου για τον νέο οργανισμό του υπουργείου Εξωτερικών.«Έχουμε στείλει 43 υποθέσεις στον εισαγγελέα», είπε ο υπουργός Εξωτερικών.
Συγκεκριμένα, ο Ν. Κοτζιάς αναφερόμενος στην «δράση» των ΜΚΟ τα προηγούμενα χρόνια στο υπουργείο Εξωτερικών τόνισε:
«Έχουμε στείλει –και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος γι’ αυτό- 43 υποθέσεις στον εισαγγελέα. Και από τις 43 υποθέσεις, με μεγάλη μου χαρά και θα κάνω για πρώτη φορά μετά από καιρό για κάτι τέτοιο συνέντευξη Τύπου, το προαναγγέλλω,παίρνουμε λεφτά πίσω».

Και πρόσθεσε:

«Βρήκαμε λεφτά σε νησί της κεντρικής Αμερικής, τα οποία είχαν πάει για έργα, υποτίθεται, αναπτυξιακά και ήταν σε τράπεζα και τοκιζόμενα. «Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι» για τη δουλειά που κάνουμε στο υπουργείο γύρω από αυτά τα θέματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Thoureios ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις , υβριστικά ή συκοφαντικά θα αφαιρούνται !