Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Μητσοτάκης-Καρατζάς και Εθνική..Περιμένετε θα δούμε πολλά...!!!

Μα ο αείμνηστος… Θεόδωρος Καρατζάς, διοικητής της Εθνικής τράπεζας. Ήταν αυτός που προσέλαβε με παχυλότατό μισθό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Εθνική τράπεζα όταν είχε τελειώσει τις σπουδές του. Δηλαδή σπουδές που έχει κάνει κάθε μέσος έλληνας. Πλην όμως δεν είχε την τύχη να είναι γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Με αυτά τα εφόδια ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας λέει σήμερα ότι είχε εργαστεί προηγουμένως, δηλαδή πριν γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Και τώρα θα σας θυμίσουμε ένα αλήστου μνήμης επεισόδιο που συνέβη όταν η Νέα Δημοκρατία ήταν αντιπολίτευση, δηλαδή πριν το 2004, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν παχυλά αμειβόμενος στην Εθνική τράπεζα του αείμνηστου Θόδωρου Καρατζά.
Την εποχή εκείνη, και συγκεκριμένα το 2003, είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο ότι όλες οι υποθέσεις της Εθνικής τράπεζας πήγαιναν, όωος τυχαίως, στο δικηγορικό γραφείο που συντηρούσαν η σύζυγος και η κόρη του αείμνηστου Θεόδωρου Καρατζά. Στο οποίο μάλιστα είχε περάσει ως επίλεκτη νομικός η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη. Έπειδή όμως το σκάνδαλο είχε πάρει διαστάσεις η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή αποφάσισε να κάνει ερώτηση στη Βουλή για το πως συμβιβάζεται το γραφείο της οικογένειας του αείμνηστου Θεόδωρου Καρατζά να χειρίζεται τις υποθέσεις της Εθνικής τράπεζας.
Και ώ του θαύματος! Την ημέρα που συζητιόταν η ερώτηση της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή με εισηγητή τον τότε τομεάρχη οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Αλογοσκούφη, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωσταντίνος Μητσοτάκης εκανε επίσκεψη στο γραφείο του αείμνηστου Θεόδωρου Καρατζά και βγαίνοντας από το γραφείο αυτό, μπροστά στις κάμερες, έπλεξε το εγκώμιο του.
Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και της οικογένειας Μητσοτάκη. Και να θυμόμαστε: Η οικογένεια Μητσοτάκη, με νομικούς όρους, είναι » Ομόρρυθμος οικονομική και πολιτική εταιρεία». Την ιεράρχηση μεταξύ οικονομικού και πολιτικού δεν είναι τυχαία. Και γι’ αυτό νομίζουμε ότι συνηγορεί στο ακέραιο or κύριος Ισίδωρος Κούβελος και η κόρη της κυρίας Μπακογιάννη, Αλεξία. Για να μην προχωρήσουμε σε άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: