Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Ο Νίκος Κοτζιάς δεν χρειάζεται εύσημα και ηρωοποίηση: Κάνει το ορθό και το πρέπον…

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο Crans Montana της Ελβετίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΤου Νίκου Αντωνιάδη
Κάποιοι είπαν πως τον “ηρωοποιούμε”. Κάποιοι άλλοι πως του δώσαμε μεγαλύτερη αξία σε όσα έκανε. Και κάποιοι, οι περισσότεροι, αναγνώρισαν όσα έκανε για εμάς! Νίκος Κοτζιάς προς Τουρκία:
Δώστε στους Κούρδους όσα ζητάτε για τους Τουρκοκύπριους. Νίκος Κοτζιάς προς Τσαβούσογλου (επίμονα, μέχρι να απαντήσει): Πέστε μας γιατί θέλετε να έχετε στρατό στην Κύπρο. Θα τον χρησιμοποιήσετε;

Με τον Τσαβούσογλου να μην έχει πλέον άλλη επιλογή από το να απαντήσει πως (ως εισβολέας) θέλει να διατηρεί όπλα “σε μια σύγχρονη πατρίδα, σε ένα σύγχρονο κράτος”, κάτι το οποίο και ο κ. Γκουτέρες κατάλαβε και σεβάστηκε, ενώ ο κ. Άιντε ακόμη πρέπει να “καταριέται” την ώρα που βρήκε τον κ. Κοτζιά στο δρόμο του για να του δείξει την ιστορία και να του φράξει το “δρόμο” προς την Τουρκία!
Δεν χρειάζεται να λεχθούν άλλα. Λέχθηκαν ήδη πάμπολλα και ο καθένας, αν βγάλει τις παρωπίδες, μπορεί να διακρίνει τον αγώνα που έχει γίνει.
Ένας αγώνας που δεν θα μπορούσαμε να μην αναγνωρίσουμε τη σοβαρή στάση-σιωπή της αντιπολίτευσης και τα όσα τουλάχιστον αποφύγαμε (μιας και δυστυχώς ο στόχος της λύσης δεν επιτεύχθηκε ακόμη) αλλά και την σοφή επιλογή του Προέδρου Αναστασιάδη να αφήσει τον Νίκο Κοτζιά μπροστά!
Και επειδή στην πολιτική μάθαμε να βάζουμε τους πάντες και τα πάντα σε ένα καζάνι (συχνά, όχι αδίκως), έχουμε χρέος να παραδεχτούμε πως μέσα από το καζάνι της Ελβετίας, αν μη τι άλλο, βγήκαμε ζωντανοί, έχοντας ένα “όπλο” προς αξιοποιηση: Ότι στην Κύπρο έγινε εισβολή και η Κύπρος είναι υπό κατοχή από την Τουρκία. Και από εδώ να ξαναξεκινήσουμε!
Η πατρίδα μας δεν είναι κοτσιάνη κανενός, μόνο δικό μας. Καμιά πατρίδα δεν μπορεί να δεκτεί εγγυήσεις από κανέναν, πόσο μάλλον από τον εισβολέα της! Και είναι η ώρα να προχωρήσουμε σε μια νέα στρατηγική, που η Ελβετία, μας (ξανά)άνοιξε το δρόμο.
ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Όλοι πονάμε για την πατρίδα μας που ακόμη είναι μοιρασμένη. Όλοι θέλουμε λύση. Αλλά πολύ λίγοι θέλουν την όποια Τουρκία, τον όποιο στρατό να εγγυάται τον εαυτό της (δήλωση Γκουτέρες για εγγυήτριες δυνάμεις). Για αυτούς τους πολλούς… Νίκο Κοτζιά σ’ευχαριστούμε!
Εύχομαι, μαζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συνεχίσετε να εκθέτετε την Τουρκία, τον εισβολέα της μισής μας πατρίδας. Μόνο έτσι θα υπάρχει ελπίδα να μας σεβαστεί! Υ.Γ. Μπράβο στο Federation και την Ομογένεια της Κύπρου στις ΗΠΑ που εδώ και καιρό αποφάσισαν να τιμήσουν το Νίκο Κοτζιά για όσα κάνει, σε ειδική τελετή, το Σεπτέβριο, στη Νέα Υόρκη!

Πηγή: Ο Νίκος Κοτζιάς δεν χρειάζεται εύσημα και ηρωοποίηση: Κάνει το ορθό και το πρέπον… http://mignatiou.com

Του Νίκου Αντωνιάδη Κάποιοι είπαν πως τον “ηρωοποιούμε”. Κάποιοι άλλοι πως του δώσαμε μεγαλύτερη αξία σε όσα έκανε. Και κάποιοι, οι περισσότεροι, αναγνώρισαν όσα έκανε για εμάς! Νίκος Κοτζιάς προς Τουρκία: Δώστε στους Κούρδους όσα ζητάτε για τους Τουρκοκύπριους. Νίκος Κοτζιάς προς Τσαβούσογλου (επίμονα, μέχρι να απαντήσει): Πέστε μας γιατί θέλετε να έχετε στρατό στην Κύπρο. Θα τον χρησιμοποιήσετε; Με τον Τσαβούσογλου να μην έχει πλέον άλλη επιλογή από το να απαντήσει πως (ως εισβολέας) θέλει να διατηρεί όπλα “σε μια σύγχρονη πατρίδα, σε ένα σύγχρονο κράτος”, κάτι το οποίο και ο κ. Γκουτέρες κατάλαβε και σεβάστηκε, ενώ ο κ. Άιντε ακόμη πρέπει να “καταριέται” την ώρα που βρήκε τον κ. Κοτζιά στο δρόμο του για να του δείξει την ιστορία και να του φράξει το “δρόμο” προς την Τουρκία! Δεν χρειάζεται να λεχθούν άλλα. Λέχθηκαν ήδη πάμπολλα και ο καθένας, αν βγάλει τις παρωπίδες, μπορεί να διακρίνει τον αγώνα που έχει γίνει. Ένας αγώνας που δεν θα μπορούσαμε να μην αναγνωρίσουμε τη σοβαρή στάση-σιωπή της αντιπολίτευσης και τα όσα τουλάχιστον αποφύγαμε (μιας και δυστυχώς ο στόχος της λύσης δεν επιτεύχθηκε ακόμη) αλλά και την σοφή επιλογή του Προέδρου Αναστασιάδη να αφήσει τον Νίκο Κοτζιά μπροστά! Και επειδή στην πολιτική μάθαμε να βάζουμε τους πάντες και τα πάντα σε ένα καζάνι (συχνά, όχι αδίκως), έχουμε χρέος να παραδεχτούμε πως μέσα από το καζάνι της Ελβετίας, αν μη τι άλλο, βγήκαμε ζωντανοί, έχοντας ένα “όπλο” προς αξιοποιηση: Ότι στην Κύπρο έγινε εισβολή και η Κύπρος είναι υπό κατοχή από την Τουρκία. Και από εδώ να ξαναξεκινήσουμε! Η πατρίδα μας δεν είναι κοτσιάνη κανενός, μόνο δικό μας. Καμιά πατρίδα δεν μπορεί να δεκτεί εγγυήσεις από κανέναν, πόσο μάλλον από τον εισβολέα της! Και είναι η ώρα να προχωρήσουμε σε μια νέα στρατηγική, που η Ελβετία, μας (ξανά)άνοιξε το δρόμο. ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Όλοι πονάμε για την πατρίδα μας που ακόμη είναι μοιρασμένη. Όλοι θέλουμε λύση. Αλλά πολύ λίγοι θέλουν την όποια Τουρκία, τον όποιο στρατό να εγγυάται τον εαυτό της (δήλωση Γκουτέρες για εγγυήτριες δυνάμεις). Για αυτούς τους πολλούς… Νίκο Κοτζιά σ’ευχαριστούμε! Εύχομαι, μαζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συνεχίσετε να εκθέτετε την Τουρκία, τον εισβολέα της μισής μας πατρίδας. Μόνο έτσι θα υπάρχει ελπίδα να μας σεβαστεί! Υ.Γ. Μπράβο στο Federation και την Ομογένεια της Κύπρου στις ΗΠΑ που εδώ και καιρό αποφάσισαν να τιμήσουν το Νίκο Κοτζιά για όσα κάνει, σε ειδική τελετή, το Σεπτέβριο, στη Νέα Υόρκη!

Πηγή: Ο Νίκος Κοτζιάς δεν χρειάζεται εύσημα και ηρωοποίηση: Κάνει το ορθό και το πρέπον… http://mignatiou.com/2017/07/o-nikos-kotzias-den-chriazete-efsima-ke-iroopiisi-kani-to-ortho-ke-to-prepon/
Ο Νίκος Κοτζιάς δεν χρειάζεται εύσημα και ηρωοποίηση: Κάνει το ορθό και το πρέπον… TOPICS:ΓκουτέρεςΕλβετίαΚοτζιάςΚυπριακόΚύπρος Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο Crans Montana της Ελβετίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΟ Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο Crans Montana της Ελβετίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ July 9, 2017 1.7K SHARES Share to Facebook FacebookShare to Twitter TwitterShare to Google+ Google+Share to LinkedIn LinkedIn Του Νίκου Αντωνιάδη Κάποιοι είπαν πως τον “ηρωοποιούμε”. Κάποιοι άλλοι πως του δώσαμε μεγαλύτερη αξία σε όσα έκανε. Και κάποιοι, οι περισσότεροι, αναγνώρισαν όσα έκανε για εμάς! Νίκος Κοτζιάς προς Τουρκία: Δώστε στους Κούρδους όσα ζητάτε για τους Τουρκοκύπριους. Νίκος Κοτζιάς προς Τσαβούσογλου (επίμονα, μέχρι να απαντήσει): Πέστε μας γιατί θέλετε να έχετε στρατό στην Κύπρο. Θα τον χρησιμοποιήσετε; Με τον Τσαβούσογλου να μην έχει πλέον άλλη επιλογή από το να απαντήσει πως (ως εισβολέας) θέλει να διατηρεί όπλα “σε μια σύγχρονη πατρίδα, σε ένα σύγχρονο κράτος”, κάτι το οποίο και ο κ. Γκουτέρες κατάλαβε και σεβάστηκε, ενώ ο κ. Άιντε ακόμη πρέπει να “καταριέται” την ώρα που βρήκε τον κ. Κοτζιά στο δρόμο του για να του δείξει την ιστορία και να του φράξει το “δρόμο” προς την Τουρκία! Δεν χρειάζεται να λεχθούν άλλα. Λέχθηκαν ήδη πάμπολλα και ο καθένας, αν βγάλει τις παρωπίδες, μπορεί να διακρίνει τον αγώνα που έχει γίνει. Ένας αγώνας που δεν θα μπορούσαμε να μην αναγνωρίσουμε τη σοβαρή στάση-σιωπή της αντιπολίτευσης και τα όσα τουλάχιστον αποφύγαμε (μιας και δυστυχώς ο στόχος της λύσης δεν επιτεύχθηκε ακόμη) αλλά και την σοφή επιλογή του Προέδρου Αναστασιάδη να αφήσει τον Νίκο Κοτζιά μπροστά! Και επειδή στην πολιτική μάθαμε να βάζουμε τους πάντες και τα πάντα σε ένα καζάνι (συχνά, όχι αδίκως), έχουμε χρέος να παραδεχτούμε πως μέσα από το καζάνι της Ελβετίας, αν μη τι άλλο, βγήκαμε ζωντανοί, έχοντας ένα “όπλο” προς αξιοποιηση: Ότι στην Κύπρο έγινε εισβολή και η Κύπρος είναι υπό κατοχή από την Τουρκία. Και από εδώ να ξαναξεκινήσουμε! Η πατρίδα μας δεν είναι κοτσιάνη κανενός, μόνο δικό μας. Καμιά πατρίδα δεν μπορεί να δεκτεί εγγυήσεις από κανέναν, πόσο μάλλον από τον εισβολέα της! Και είναι η ώρα να προχωρήσουμε σε μια νέα στρατηγική, που η Ελβετία, μας (ξανά)άνοιξε το δρόμο. ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Όλοι πονάμε για την πατρίδα μας που ακόμη είναι μοιρασμένη. Όλοι θέλουμε λύση. Αλλά πολύ λίγοι θέλουν την όποια Τουρκία, τον όποιο στρατό να εγγυάται τον εαυτό της (δήλωση Γκουτέρες για εγγυήτριες δυνάμεις). Για αυτούς τους πολλούς… Νίκο Κοτζιά σ’ευχαριστούμε! Εύχομαι, μαζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συνεχίσετε να εκθέτετε την Τουρκία, τον εισβολέα της μισής μας πατρίδας. Μόνο έτσι θα υπάρχει ελπίδα να μας σεβαστεί! Υ.Γ. Μπράβο στο Federation και την Ομογένεια της Κύπρου στις ΗΠΑ που εδώ και καιρό αποφάσισαν να τιμήσουν το Νίκο Κοτζιά για όσα κάνει, σε ειδική τελετή, το Σεπτέβριο, στη Νέα Υόρκη!

Πηγή: Ο Νίκος Κοτζιάς δεν χρειάζεται εύσημα και ηρωοποίηση: Κάνει το ορθό και το πρέπον… http://mignatiou.com/2017/07/o-nikos-kotzias-den-chriazete-efsima-ke-iroopiisi-kani-to-ortho-ke-to-prepon/
Ο Νίκος Κοτζιάς δεν χρειάζεται εύσημα και ηρωοποίηση: Κάνει το ορθό και το πρέπον… TOPICS:ΓκουτέρεςΕλβετίαΚοτζιάςΚυπριακόΚύπρος Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο Crans Montana της Ελβετίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΟ Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο Crans Montana της Ελβετίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ July 9, 2017 1.7K SHARES Share to Facebook FacebookShare to Twitter TwitterShare to Google+ Google+Share to LinkedIn LinkedIn Του Νίκου Αντωνιάδη Κάποιοι είπαν πως τον “ηρωοποιούμε”. Κάποιοι άλλοι πως του δώσαμε μεγαλύτερη αξία σε όσα έκανε. Και κάποιοι, οι περισσότεροι, αναγνώρισαν όσα έκανε για εμάς! Νίκος Κοτζιάς προς Τουρκία: Δώστε στους Κούρδους όσα ζητάτε για τους Τουρκοκύπριους. Νίκος Κοτζιάς προς Τσαβούσογλου (επίμονα, μέχρι να απαντήσει): Πέστε μας γιατί θέλετε να έχετε στρατό στην Κύπρο. Θα τον χρησιμοποιήσετε; Με τον Τσαβούσογλου να μην έχει πλέον άλλη επιλογή από το να απαντήσει πως (ως εισβολέας) θέλει να διατηρεί όπλα “σε μια σύγχρονη πατρίδα, σε ένα σύγχρονο κράτος”, κάτι το οποίο και ο κ. Γκουτέρες κατάλαβε και σεβάστηκε, ενώ ο κ. Άιντε ακόμη πρέπει να “καταριέται” την ώρα που βρήκε τον κ. Κοτζιά στο δρόμο του για να του δείξει την ιστορία και να του φράξει το “δρόμο” προς την Τουρκία! Δεν χρειάζεται να λεχθούν άλλα. Λέχθηκαν ήδη πάμπολλα και ο καθένας, αν βγάλει τις παρωπίδες, μπορεί να διακρίνει τον αγώνα που έχει γίνει. Ένας αγώνας που δεν θα μπορούσαμε να μην αναγνωρίσουμε τη σοβαρή στάση-σιωπή της αντιπολίτευσης και τα όσα τουλάχιστον αποφύγαμε (μιας και δυστυχώς ο στόχος της λύσης δεν επιτεύχθηκε ακόμη) αλλά και την σοφή επιλογή του Προέδρου Αναστασιάδη να αφήσει τον Νίκο Κοτζιά μπροστά! Και επειδή στην πολιτική μάθαμε να βάζουμε τους πάντες και τα πάντα σε ένα καζάνι (συχνά, όχι αδίκως), έχουμε χρέος να παραδεχτούμε πως μέσα από το καζάνι της Ελβετίας, αν μη τι άλλο, βγήκαμε ζωντανοί, έχοντας ένα “όπλο” προς αξιοποιηση: Ότι στην Κύπρο έγινε εισβολή και η Κύπρος είναι υπό κατοχή από την Τουρκία. Και από εδώ να ξαναξεκινήσουμε! Η πατρίδα μας δεν είναι κοτσιάνη κανενός, μόνο δικό μας. Καμιά πατρίδα δεν μπορεί να δεκτεί εγγυήσεις από κανέναν, πόσο μάλλον από τον εισβολέα της! Και είναι η ώρα να προχωρήσουμε σε μια νέα στρατηγική, που η Ελβετία, μας (ξανά)άνοιξε το δρόμο. ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Όλοι πονάμε για την πατρίδα μας που ακόμη είναι μοιρασμένη. Όλοι θέλουμε λύση. Αλλά πολύ λίγοι θέλουν την όποια Τουρκία, τον όποιο στρατό να εγγυάται τον εαυτό της (δήλωση Γκουτέρες για εγγυήτριες δυνάμεις). Για αυτούς τους πολλούς… Νίκο Κοτζιά σ’ευχαριστούμε! Εύχομαι, μαζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συνεχίσετε να εκθέτετε την Τουρκία, τον εισβολέα της μισής μας πατρίδας. Μόνο έτσι θα υπάρχει ελπίδα να μας σεβαστεί! Υ.Γ. Μπράβο στο Federation και την Ομογένεια της Κύπρου στις ΗΠΑ που εδώ και καιρό αποφάσισαν να τιμήσουν το Νίκο Κοτζιά για όσα κάνει, σε ειδική τελετή, το Σεπτέβριο, στη Νέα Υόρκη!

Πηγή: Ο Νίκος Κοτζιάς δεν χρειάζεται εύσημα και ηρωοποίηση: Κάνει το ορθό και το πρέπον… http://mignatiou.com/2017/07/o-nikos-kotzias-den-chriazete-efsima-ke-iroopiisi-kani-to-ortho-ke-to-prepon/

Δεν υπάρχουν σχόλια: