Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΟΣΟΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ


Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 3 Μαϊου 2018
Εδώ και πολλά χρόνια το καλύτερο ξέπλυμα για τις ευθύνες των πολιτικών εκτός από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών ήταν και η παραγραφή των αδικημάτων μέσω των κοινοβουλευτικών περιόδων.
Μην ξεχνάμε πως το 2009, όταν ο Καραμανλής έκλεισε το καλοκαίρι άρον-άρον την βουλή και οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, ήταν τότε που είχαν αρχίσει να συζητούνται τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου, τα τοξικά ομόλογα, οι ανταλλαγές κλπ. και είχε αρχίσει να φαίνεται το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Σήμερα και αφού μας πήραν χαμπάρι οι Ευρωπαίοι, θέλουν όπως εφαρμόζεται σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα, να επιτρέπουμε στην εκάστοτε κυβέρνηση να ολοκληρώνει την τετραετία της και στο τέλος να κρίνεται από τον λαό. 
Από το 2007 έως τον 9ο του 2015 έχουν γίνει έξι (6) Εθνικές Βουλευτικές  εκλογές και έχουν καταγραφεί πέντε (5) κοινοβουλευτικές περίοδοι, ενώ δύο η τρείς  αρκούν για την παραγραφή των αδικημάτων. 
Αφού αυτή την εποχή τρέχουν στη δικαιοσύνη σοβαρά ζητήματα (ΚΕΛΠΝΟ, NOVARTIS, OFF SHORE κλπ, που αφορούν και πολιτικά πρόσωπα, και με την αλλαγή της κοινοβουλευτικής περιόδου θα παραγραφούν οι ευθύνες τους, γίνεται αντιληπτή η πρεμούρα κάποιων για εκλογές.

Το μείζον όμως ερώτημα είναι, τι μπορούν να κάνουν αυτοί που "καίγονται", ώστε με κάθε τρόπο να αποσταθεροποιήσουν την χώρα;

Η σημερινή κυβέρνηση έχει μπροστά της να επιτελέσει πολύ σοβαρό έργο για το υπόλοιπο της θητείας της και πρέπει να την αφήσουμε να το ολοκληρώσει.

 Ας έχουμε το νού μας…!!!!

Άρα,... «σε καλό δρόμο είμαστε»…..!!!!

2 σχόλια:

Συγκαμμένος είπε...

Πιο γελοίος πεθαίνεις.

Ανώνυμος είπε...

Μεθαυριο θα μας το παιζει πασοκτζης...