Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Καταγγελία σοκ κατοίκου στο Μάτι – Εκεί που κάηκαν οι άνθρωποι εγκλωβιζόμαστε κάθε μέρα (βίντεο)

Καταγγελία σοκ κατοίκου στο Μάτι – Εκεί που κάηκαν οι άνθρωποι εγκλωβιζόμαστε κάθε μέρα (βίντεο)Σε «πόρτα» παρά τη θλίψη και την απόγνωση από την πρωτοφανή τραγωδία έπεσε δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, όταν με φόντο τα καμμένα στο Μάτι ζήτησε από πυρόπληκτο κάτοικο να πάρει θέση για τη δέσμη μέτρων αποκατάστασης και ενίσχυσης που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση.
 «Από αυτά που ανακοίνωσε η κυβέρνηση από τα ελαφρυντικά που ανακοίνωσε η κυβέρνηση» είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για να τον διακόψει η πυρόπληκτη κάτοικος.

«Δεν έχω να πω τίποτα για την κυβέρνηση. Έχω να πω ότι όλο αυτό το κακό που πάθαμε είναι ετών κακό. Δεν είναι της κυβέρνησης μόνο.
»Γιατί εκεί που εγκλωβίστηκαν οι άνθρωποι και κάηκαν εγκλωβιζόμαστε κάθε μέρα και εμείς που πηγαίνουμε» κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια σπιτιού που έγινε παρανάλωμα του πυρός, τονίζοντας τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες της περιοχής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής για τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στο BBC

Κυνικός, απάνθρωπος, εγωπαθής, ακροδεξιός.

Αυτός είναι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας.

Αυτός είναι ο συνεταίρος του κ. Τσίπρα.

Ανώνυμος είπε...

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν εκ νέου οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία καθώς το κυβερνών κόμμα, που κατήγγειλε τη ρητορική της τότε κυβέρνησης, αξιοποιεί το ίδιο λεξιλόγιο σήμερα. Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να ξεφύγει από την αδυναμία της κυβέρνησής του να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο χθες το βράδυ για «ασύμμετρη απειλή» τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκαζε το 2007 τις δηλώσεις της τότε κυβέρνησης περί «ασύμμετρων απειλών».

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, το 2007, ανέφερε: «Την ώρα που εκατοντάδες συμπολίτες μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους αβοήθητοι, καλό θα ήταν οι κυβερνητικοί παράγοντες αντί να σχεδιάζουν την επικοινωνιακή άμυνα της κυβέρνησης ανακαλύπτοντας «ασύμμετρες απειλές» και αόρατους εχθρούς, να ασχολούνται με την αντιμετώπιση της καταστροφής».

«Η μόνη προφανής ασυμμετρία αυτή τη στιγμή είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη από τη μια και οι εξαιρετικές της επιδόσεις σε επικοινωνιακά ευρήματα από την άλλη», κατέληγε το κόμμα που σήμερα βρίσκεται στην εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Σπίρτζης δεν ψήφισαν τον τελευταίο νόμο τακτοποίησης αυθαιρέτων;

Ανώνυμος είπε...

Την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μεγάλες αυξήσεις για ανώτατες διοικήσεις συγκεκριμένων ΔΕΚΟ μέσω τροπολογίας που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή καταγγέλλει ο βουλευτής της ΔΗΣΥ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής ανέφερε πως είναι ντροπή σε μέσω εθνικού πένθους να καταθέτουν τροπολογία για αύξηση μισθών δεκάδων προέδρων κ διευθυνόντων συμβούλων των κρατικών εταιριών

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ντροπή! Μέσα στο εθνικό πένθος, κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή, (ν)τροπολογία για αύξηση του μισθού των δεκάδων προέδρων κ διευθυνόντων συμβούλων των κρατικών εταιριών, από 4.631€