Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί τα Ελληνικά blogs σχεδόν στο σύνολο τους έχουν κάνει υποδειγματικά την δουλειά τους και μπορούν να ανατρέψουν σχέδια κατά της Ελλάδας…;


Ελληνικά blogs
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΝ BLOGS ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ  ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

Από πρόχειρους υπολογισμούς, σε καθημερινή βάση τα Ελληνικά και ξένα blogs τα επισκέπτονται περίπου 700-800.000 Έλληνες αναγνώστες από το σπίτι και τους χώρους εργασίας…!!!

Όλοι αυτοί που διαβάζουν τα blogs έχουν την δυνατότητα  να απολαμβάνουν πολύπλευρη ενημέρωση την οποία με την ησυχία τους μπορούν να επεξεργαστούν να την αντιπαραβάλλουν και να την αξιολογήσουν  .

Αυτοί οι ενημερωμένοι πολίτες από τα blogs ,αποτελούν μια νέα κατηγορία πολιτών που όχι μόνο αυξάνεται αλλά διακρίνεται από υψηλό μορφωτικό επίπεδο γιατί αρέσκεται στο να ερευνά και να αξιολογεί.

Το σίγουρο είναι ότι σήμερα, πολλοί Έλληνες πολίτες  γνωρίζουν πολλά περισσότερα από κάθε άλλη φορά για τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα, και μάλιστα μέσα από τα blogs έχουν βγει στη δημοσιότητα στοιχεία από το παρελθόν που αποκαλύπτουν τον ρόλο του κάθε πολιτικού καθώς και της γενιάς που διαδέχτηκε.
Αυτό είναι το μεγάλο αγκάθι των πολιτικών γιατί μέσα από τα blogs διαμορφώνεται ένα «ήρεμο και προβληματισμένο μέτωπο» το οποίο  για την ώρα δεν αντιδρά συσσωρεύοντας οργή και αγανάκτηση.

Αν σήμερα υπάρχει ένας δισταγμός των κυβερνητικών  στο να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου τους για την «εκχώρηση» της Ελλάδας, είναι η έκρηξη των blogs την επόμενη μέρα και επειδή μπορούν να λειτουργήσουν  και μέσω άλλων χωρών δεν μπορούν να την ελέγξουν.!

Τα blogs έχουν μεταφέρει πολύπλευρη ενημέρωση στον Ελληνικό λαό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , ο οποίος γνωρίζει πλέον ποιοι τον κυβερνούν τόσα χρόνια και είναι στο χέρι του να αντιδράσει.
Ας ελπίσουμε ότι ο Ελληνικός λαός έχει συσσωρευμένη οργή η οποία κάποια στιγμή θα εκραγεί και θα τους ….στείλει ..!

Σημασία πάντως έχει ότι τα Ελληνικά blogs σχεδόν στο σύνολο τους έχουν κάνει υποδειγματικά την δουλειά τους…

THOUREIOS

1 σχόλιο:

  1. Ναι είσα καλά Θούρειε, συμφωνώ, επαυξάνω, προσυπογράφω και το κοινοποιώ παντού. Αλλά αν σου ήταν δυνατόν να στενέψεις λιγάκι το ιστολόγιο για εμάς που δεν έχουμε οθόνες με μεγάλες αναλύσεις, ώστε να μην χρειάζεται για να την διαβάζω ολόκληρη (χωρίς σκρολάρισμα δεξιά-αριστερά) να την διαβάζω στο 67% και να βγάζω έτσι τα ματάκια μου με τα μικροσκοπικά γράμματα (δυστυχώς δεν γνωρίζω τρόπο που να κάνεις ταυτόχρονα zoom out στην σελίδα και μεγένθυση στα fonts) θα σε επισκεπτόμασταν, και εγώ και όλοι με οριζόντια ανάλυση <1440 πολύ πιο συχνά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή