Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ:ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ.... ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ!! ΣΥΝΤΑΣΣΌΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 !! ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! (VIDEO)


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...




RE PAIDIA HMARTON!!!

ΜΕ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ..ΑΥΤΙΑ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ????????!

Ανώνυμος είπε...

Διαπιστώσεις ερωτήματα και απορίες μετά από τρία χρόνια…
===========================
Ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ίσως, ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός, που καταπολεμήθηκε και υπονομεύθηκε τόσο σκληρά και τόσο βρόμικα, όταν τόλμησε να "αγγίξει" πραγματικά τη διαφθορά, τόσο από τους διαπλεκόμενους όσο και από μνηστήρες της πολυθρόνας του.
Και πράγματι κάνει εντύπωση, που βρέθηκαν όλοι οι..αυθόρμητοι και όλοι οι..αγανακτισμένοι "φτωχοί", μόλις διέταξε να αρθεί το απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών. Μόλις "έπιασε" τους ..κολωνακιώτες "εφαψίες " της εφορείας. Μόλις μάθαμε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που δηλώνουν ...300-500 ευρώ το μήνα όταν για ενοίκιο του γραφείου τους θέλουν τουλάχιστον ..1500 Ευρώ το μήνα, έγινε πολιτικός «σεισμός»;
Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι οι επαναστάτες του ..καναπέ;
Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι λάθρα διαβιούντες;
Πως "ξαφνικά" έκλεισαν οι τραπεζικοί κρουνοί του διεθνούς δανειοληπτικού κατεστημένου;
Πως μέσα σε ένα μήνα άδειασε η Ελλάδα από..Ευρώ; Που ήταν αυτά τα χρήματα; Ποιοι τα είχαν και γιατί τα "έβγαλαν " στο εξωτερικό; ΄Ηταν μαύρα και φοβήθηκαν; ΄Η ήταν ..άσπρα και έπεσαν οι μάσκες της πατριδοκαπηλίας;
Πως ξαφνικά όλοι οι ..Ελληνάρες αγόρασαν σημαίες κομματικής "ευκαιρίας";
Πως επετεύχθη το πολιτικό ,,θαύμα του ‘’Λαζάρου’’ Σαμαρά;
Ποιος τον..ανέστησε και για ποιο λόγο;
Πως οι.. Ελληναράδες έγιναν τόσο επιλήσμονες; Τελικά εκείνο που έχει σημασία είναι η κουτάλα και όχι τα πρόσωπα ή η "χώρα" η "το μέρος" , γιατί η λέξη πατρίδα ..απεσύρθη από το λεξιλόγιο των.. ελληναράδων .
Είναι δυνατόν όλη η Ευρώπη να γνωρίζει την ΑΘΛΙΑ οικονομική μας κατάσταση και να μη το ξέρουν ο Καραμανλής και ο..Σαμαράς;
Τι έχει συμβεί ρε συμπατριώτες; Ποια κακιά μάγισσα μας "πήρε το μυαλό μας" και ξεχάσαμε μέσα σε δυο μήνες όλα όσα αποτελούσαν σημαία του αγώνα μας;
Πως ξαφνικά το ΠΑΣΟΚ γέμισε από. .. μπάσταρδα κομματικά "βλαστάρια";
Που βρέθηκαν τόσοι ..κάκτοι και τόσοι ..ξενόδεντροι κισσοί;
Που ήταν αποθηκευμένο τόσο παράφορο δικαστικό μένος κατά των Παπανδρέου; Πως ο εμπαθέστατος πρώην ανώτατος δικαστικός, διέρρηξε τα ΕΓΧΡΩΜΑ κομματικά του ενδύματα και μετεβλήθη σε νέο ..Ρίζο της Αντιπαπανδρεϊκής σημαίας; Δεν μπόρεσε να δικάσει τον Ανδρέα και ..ξεσπούσε στον Γιώργο; Τόσο μνησίκακος ; τόσον ολίγιστος και τόσο .. ‘’ντροπιαστικά’’ άφωνος σήμερα;
Η αλήθεια όμως δεν κρύβετε για πολύ. Ο κόσμος είναι τόσο μικρός όσο και μερικοί… άνθρωποι. Σήμερα το διαδίκτυο δίνει όλα τα γεγονότα από όλες τις πλευρές. Οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν την αλήθεια.
Ήδη «κάστρα των διεφθαρμένων» κατά του Γιώργου Παπανδρέου πέφτουν το ένα μετά το άλλο. Η διαδικτυακή ενημέρωση, υποκαθιστά σε πολλούς τομείς την αδυναμία ή την αδράνεια(;) της δικαιοσύνης.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού διέψευσε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ όλα τα πληρωμένα και εμπαθή φερέφωνα , ξαναμπαίνει στα σπίτια μας. Τον καλοδέχονται τα παιδιά μας που ξέρουν και μπορούν να μάθουν τα νέα από όλο τον κόσμο.
Όλοι αντιλαμβάνονται, βλέποντας το θλιβερό φαινόμενο του Αντώνη Σαμαρά να υφίσταται όλο αυτόν τον ευτελισμό δημόσια, αδίστακτα και επίπονα από την Μέργκελ των Γερμανών, αντελήφθη γιατί ο περήφανος εκφραστής και υπερασπιστής των Ελληνικών συμφερόντων Γεώργιος Παπανδρέου, δεν ήταν αποδεκτός και αρεστός από τους «αιρετούς» φασίστες της Κεντρικής Ευρώπης.

Δεν ήθελαν το Γιώργο γιατί υπερασπιζόταν το αίμα των Ελλήνων !
Δεν ήθελαν τον Γιώργο γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ !
Άκουσαν για τον Κομανέτση που τον ήξεραν σαν..κωλοτούμπα και με την παρουσία του προχθές ενώπιον όλων των Ελλήνων, επιβεβαιώθηκαν πως ήταν και είναι «ο άνθρωπός τους» !
Άκουσαν για τους πιπιλάρχες και τους υπνωτισμένους των κήπων της… Κουμουνδούρου και διαπίστωσαν πως γεννήθηκαν ..νάνοι.
Άκουσαν τις άναρθρες κραυγές των..περιθωριακών της νύχτας και της τσιχλόφουσκας και χωρίς να μας ρωτήσουν «πείστηκαν» από τον ΑΠΙΣΤΟ Βαγγέλη ότι μπορεί να τα καταφέρουν….
Γιώργο, η Ελλάδα σε χρειάζεται !
Η Ιστορία σε καλεί !