Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Η ευθύνη και το καθήκον της Αντιπολίτευσης και του Ελληνικού Λαού

Τη Δευτέρα, οι συνεργάτες των Γερμανών, Ολλανδών, ξένων και ντόπιων τραπεζιτών, δοσιλόγων, δανειστών, επικυρώνουν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου την οποία υπέγραψε ο "αντιστασιακός" Παπούλιας, με την οποία εκχωρείται άνευ όρων η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...
 
Παραχωρείται στα παγκόσμια και ντόπια κοράκια η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, η Δημόσια Περιουσία, η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ στους ξένους δανειστές, οι οποίοι ανα πάσα στιγμή μπορούν να......
κατάσχουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και της ΕΛΛΑΔΑΣ.....
 
Και αυτό το ψήφισαν αυτοί που κυβερνούν σήμερα τη χώρα...ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΙ, για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της χώρας και του ΛΑΟΥ....
 
Απο την άλλη, ευθύνη έχουν εκτός του ΛΑΟΥ, όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης που σήμερα απλά...γκρινιάζουν και...καταγγέλλουν το ΑΙΣΧΟΣ...Δεν φτάνει μόνο αυτό κύριοι της Αντιπολίτευσης....
 
Αφήνετε να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τη χώρα, οι συνεργάτες των Δανειστών-Κατακτητών της ΕΛΛΑΔΑΣ...
 
Δεν είστε άμοιροι ευθυνών...Μόνο με καταγγελίες δεν προστατεύεται το Έθνος και η Εθνική Κυριαρχία....
 
Υποχρεώσή σας, μαζί με το Λαό, είναι ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της χώρας, ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Πατρίδα μας, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ να αισθανθεί και πάλι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ και που φιλοξενείται και κατοικεί στο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ και ΙΕΡΟΤΕΡΟ σημείο του πλανήτη....
 
Στο χώρο αυτό που αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας, για να εξασφαλίσουν στους απογόνους τους την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...
 
Αυτή που σήμερα οι ντόπιοι τροικανοί κυβερνήτες μας, σε συνεργασία με τους ξένους δανειστές μας, ΕΚΧΩΡΟΥΝ σε ξένες δυνάμεις...
 
Μόνη λύση, η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και των δυνάμεων που αγαπούν και σέβονται την ΠΑΤΡΙΔΑ....
 
 
 
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αντάρτες του καναπέ. οι ..καναπεδάτοι γάτοι
Γνήσιοι απόγονοι της πονηριάς, της οκνηρίας και της πατριδοκαπηλίας, ευρωβόροι ..φιλόσοφοι και γνώστες των ‘’πάντων’’ αλλά με σας απόντες ΠΑΝΤΑ!
‘’Πολεμήστε, και ΄η θα νικήσουμε , ΄η θα..πεθάνετε;’’
‘’Εμείς θα καταμετρήσουμε και θα πάρουμε τα λάφυρα εάν νικήσουμε, αλλιώς θα σας ..θάψουμε ΟΛΟΥΣ μαζί ένα πεθάνετε; ‘’
Αυτό προτείνουν οι ..καναπεδάτοι γάτοι, οι..τριαναταφυλλόπουλοι !!
Πετάξτε τους στα μούτρα την πρόκληση, την προσβολή και την εξαργυρωμένη αναντρία τους !
Σκεφθείτε λογικά, αντρίκια και Ελληνικά !
Εξετάστε τι προτείνουν, ποιοι και γιατί; Εξετάστε τι μπορούμε και τι πρέπει να κάνουμε;
Αυτοί που μας θέλουν θύμα τους, είναι οι απανταχού ‘’καναπεδάτοι’’ κοπρίτες, που κρύβουν πίσω από τη δική σου πλάτη, τη δική τους συμβιβασμένη και καλοπληρωμένη αναντρία. Έξω οι..γάτοι από το σπίτι των παιδιών μας !

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΦΙΛΟΣ! ΑΚΑΡΔΟΣ! ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ,

Η κλεμμένη εξουσία !!!!
Η Ελλάδα, η μόνη χώρα, που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας !

Κύριε Σαμαρά,

πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση αν ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ να επιτύχει το πρώτο Μνημόνιο, το οποίο
το "ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ" λόγω ελλείψεως εσόδων!!!! …. αφού μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας !
Σου υπενθυμίζω, ότι οι απεργίες, οι διαδηλώσεις ,οι ΤΑΧΟπορείες, οι φορτηγο-αποκλεισμοί και οι λιμανο-πειρατεία, η φορολογικο-επανάσταση και ιατρο-απόκρυψη, ήταν σχεδόν πάντα τη «κοινή συναινέσει αμφοτέρων των …εραστών της πολυθρόνας», επί ΔΥΟ και πλέον ΧΡΟΝΙΑ!!
Και ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της δικιά σας( προτρεπτικής) αντεθνικής συμβολής ,που υπήρξε μία από τις δυνάμεις που ενήργησαν όλες μαζί, ώστε να επιτευχθεί η συνισταμένη της οικονομικής κατάρρευσης των εσόδων.
Και όλα αυτά για να καταστραφεί η Ελλάδα ώστε να πέσει ο Παπανδρέου και να αναλάβει τις τύχες του πυρπολημένου κράτους μας η πολύχρωμη πολιτική συμμορία.

Η ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ φθοράς και διαφθοράς
ήταν τα «ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» του ΣΥΡΙΖΑ όπως ευκρινέστατα αποτύπωσε η λεκτική και έγγραφη ομοβροντία των εκπροσώπων του ΚΚΕ! Αυτοί είχαν αναλάβει να επιβεβαιώσουν ότι ήταν θαυμαστές και συνεχιστές του Νέρωνα. Η Ελλάδα, από την μία άκρη στη άλλη, ζούσε στους θυμούς της αναμπουμπούλας και την οργανωμένης «αντίστασης». Μέχρι και οι μετανάστες , συμμετείχαν στη διάλυση του κράτους από τις ‘’σκονισμένες’’ ορδές των Βούτσηδων !
Ναι αυτών που σήμερα προκλητικά και αδιάντροπα προκαλούν από την τηλεόραση σαν άλλες..’’μωρές παρθένες’’ ! Σήμερα ο Τσίπρας υπόσχεται να μη μας ,,ξαναπυρπολήσει γιατί έγινε ..νοικοκύρης.
Σόρος τα χαρτιά από εδώ Σόρος τα χαρτιά από εκεί. Είχε επενδύσει στη στην πτώχευσή μας που θα σήμαινε ασύλληπτα κέρδη για τον ίδιο.

Η Τρίτη… δύναμη ήταν οι γνωστοί χρυσοκουκουλοφόροι της ανανδρίας και της πνευματικής ανικανότητας. Οι γνωστοί –άγνωστοι του… Ασφαλιστικού οργανισμού των κρατικών μυστικών και φανερών «Υπηρεσιών» ! Οι γνωστοί συναγωνιστές και μελλοντικοί σωματοφύλακες του Αντώνη τους. Το σχέδιο και οι συμφωνίες διαρρέουν, όταν μάλιστα αφήσεις τον Καρατζαφέρη έξω από τη μοιρασιά. Οι τρομοκράτες του Παυλόπουλου σε αγαστή συνεργασία με τους «κένταυρους» του Σαμαρά , συμμετείχαν στη φθορά του κράτους και των θεσμών και στη πολιτική διαφθορά των οργανωμένων συμφερόντων του Αντωνάκη τους !

Η τέταρτη ..δύναμη ανήκε ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε «Φίλια πυρά του εσωτερικού χώρου της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ» !!
Έτσι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! συμβάλατε ώστε το καράβι(μνημόνιο ένα) να ..πέσει στη ξέρα, η Ελλάδα να βρεθεί στο κόκκινο των υποχρεώσεών της ,
αφού αφ΄ενός ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» θρασύτατα αντεθνικά και παράνομα προσέφερε τις ..υπηρεσίες του στο ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία του …Σαμαρά συμμετείχε στην εκθεμελίωση και της τελευταίας πιθανότητας οικονομικής ανάκαμψης.

Η Ελλάδα έπαθε αγκύλωση σε τέτοιο βαθμό, που και ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών, κύριος Αθανασίου, υπέδειξε και εφήρμοσε στην Δικαιοσύνη την «ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ» !!! αλλά στις εκλογές μπήκε στο ψηφοδέλτιο…ΣΑΜΑΡΑ!
Βέβαια, σήμερα είναι… υπουργός !
Έτσι διαβασμένοι εχθροί και ..αδιάβαστοι ΕΠΛΕΞΑΝ το χαλί της προσβολής και της πολιτικής αναντρίας.

Ο Κοινός «ΕΧΘΡΟΣ» Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, «ΕΠΡΕΠΕ» !!! να υποστούν το κόστος από τις αντεθνικές αθλιότητες, ώστε ο Σαμαράς να γίνει …αποδεκτός από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, και ο Παπανδρέου να σηκώσει το πολιτικό και ανήθικο κόστος ,της βρόμικης και ενσυνείδητης συνωμοσίας τους, εναντίον του και εναντίον της Ελλάδας.
Έτσι και έγινε !
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ο ευγενής συνομιλητής και ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ πολιτικός, υπέβαλε παραίτηση για να …κυβερνήσουν οι ταραξίες της Ελληνικής πραγματικότητας.
Ο Γεώργιος Παπανδρέου ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ σε παραίτηση από την ΚΛΙΚΑ αντιφρονούντων και ομοφρονούντων πολιτικών ..ΤΑΛΙΠΑΝ!!!