Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…!!!


THOUREIOS
Τα τελευταία 2 χρόνια από τοhttp://thoureios.blogspot.gr
έχουν αναρτηθεί 7977 άρθρα τα οποία κινούνται στη φιλοσοφία της αντιμνημονιακής πολιτικής και είχαν σαν στόχο να ευαισθητοποιήσουν τον Ελληνικό λαό ώστε να τον σηκώσουν από τον καναπέ και να τον κάνουν να αντιδράσει.
Σε καθημερινή βάση με αργά και σταθερά βήματα, αλλά πάνω απ, όλα προγραμματισμένα, συμβαίνουν γεγονότα στη Χώρα μας που μας οδηγούν με ακρίβεια στην «ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΙΗΣΗ», ακόμα και στο να φύγουμε από την χώρα.
Στις 28 Απριλίου η Βουλή Των Ελλήνων για ακόμα μια φορά έβγαλε τον ΣΑΜΑΡΑ «νικητή» και του έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να μας υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο και να συνεχίσει με «χαμόγελο» το έργο της εξόντωσης του Ελληνικού λαού.

Κανένας από τα ΜΜΕ και τα πολιτικά κόμματα δεν κάνει καμία αναφορά στην ύπαρξη περίπου 2.000.000 λαθρομεταναστών.
Από τα τελευταία γεγονότα είναι πλέον προφανές που το πάνε, και συγκεκριμένα:

  1.  Με την ΜΑΝΩΛΑΔΑ για την οποία το πρόβλημα ήταν γνωστό, δόθηκε η αφορμή για να αρχίσουν να υλοποιούν την εγκατάσταση και την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών στην αγορά εργασίας.
  2.  Με την ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ δημιούργησαν την πρώτη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ στη χώρα και σε μερικούς μήνες στις 311 κατοικίες που υπάρχουν στην οριοθετημένη – απαγορευμένη ιδιωτική ζώνη θα εγκαταστήσουν περίπου 3-5.000 λαθρομετανάστες .
  3. Ο κατώτατος μισθός ψηφίστηκε στα 370 ευρώ.
  4.  Οι συντάξεις οδεύουν σε ποσό κοινωνικού βοηθήματος ύψους 300 ευρώ.
  5.  Με την έγκριση και της Οικουμενικής Συνόδου θα ξεκινήσουν και οι κατασκευές των ΤΖΑΜΙΩΝ.
  6. Θα καταργηθούν τα μισά σχολεία και θα μετατραπούν σε λαθρομεταναστευτικα εκπαιδευτικά κέντρα.
  7.  Καταργήθηκαν περίπου 40  στρατόπεδα και έχουν μετατραπεί σε λαθρομεταναστευτικα κέντρα.
  8. Με το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ σε συνάρτηση με την ανικανότητα πολλών Ελλήνων πολιτών να αποπληρώσουν τους φόρους και τα δάνεια, οι κατοικίες θα δοθούν στους λαθρομετανάστες, φυσικά κάθε έννοια ιδιοκτησίας παύει να υπάρχει.
  9.  Με την οριστικοποίηση του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και τον «έλεγχο» της ΣΥΡΙΑΣ θα αρχίσει να οριοθετείται η ΑΟΖ.
  10. Με την οριστικοποίηση της ΑΟΖ θα «διεθνοποιηθεί» η ΚΡΗΤΗ .
  11.  Με την εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, και όταν ολοκληρωθεί η «φακελοποίηση» των Ελλήνων πολιτών, οι μισοί Έλληνες και κυρίως οι Δημόσιοι Υπάλληλοι θα μετατραπούν σε επίορκοι και οι υπόλοιποι  ελ. Επαγγελματίες κλπ παράνομοι από οφειλές .
  12.  Αυξάνονται οι φυλακές και βελτιώνονται τα μέτρα ασφάλειας  .
  13.  Σήμερα κανένας Έλληνας δεν αισθάνεται ασφαλείς σε τίποτα και πουθενά ευρισκόμενος σε μια διαρκή σύγχυση .
  14.  Καμία τράπεζα δεν σου εγγυάται για καταθέσεις, μισθούς, συντάξεις  κλπ, δηλαδή δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και πολλά ακόμα, δεν κινείται φύλλο και μάλιστα φοβόμαστε τα χειρότερα….!!!
Εμείς οι bloggers  αρχίζουμε και προβληματιζόμαστε αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να φέρουμε περισσότερα αποτελέσματα.
Εμεί ς εδώ στο http://thoureios.blogspot.gr/ δεν μπορούμε να δώσουμε καμία απάντηση στο γιατί δεν παρατηρείται καμία αντίδραση και θα συνεχίσουμε να αναρτούμε άρθρα που νομίζουμε ότι ελέγχουν την εξουσία θεωρώντας ότι ο στόχος των bloggers πρέπει να είναι αντιπολιτευτικός και μόνο παραμένοντας σε αυτό.
Θέλουμε να εκφράσουμε τον φόβο μας για αυτά που έρχονται γιατί είναι πολύ χειρότερα και μας τρομάζουν όπως:
  •  Την δημιουργία του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ-ΕΥΡΩΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ η οποία θα αποτελείται από λαθρομετανάστες και θα τοποθετηθούν στην φύλαξη των Ευρωπαϊκών συνόρων δηλαδή των Ελληνικών.
  •  Τον διαμελισμό της χώρας μας σε τρεις επιχειρησιακές Οικονομικές Ζώνες Ευρωπαϊκή-Διεθνή-Ελληνική.
  •  Την δέσμευση του πλούτου μας από ένα αέναο και διαρκές χρέος που δεν θα μας επιτρέπει να σηκώσουμε κεφάλι για πολλές γενιές, να θυμίσουμε ότι  το χρέος  από το 2011 με τα μνημόνια σήμερα έχει αυξηθεί κατά 20% και ας έχουν εισπραχθεί περίπου 223 δις ευρώ ( 217 δις έχουν δοθεί στις τράπεζες).
Εμείς οι bloggers κάνουμε ότι μπορούμε η τουλάχιστον παλεύουμε για κάτι που θεωρούμε ότι αντιπολιτεύεται την εξουσία και καταδεικνύει τα προβλήματα, παρόλα αυτά ο Ελληνικός Λαός συνεχίζει να κοιμάται.
Αυτό δείχνει ότι, η δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας, η ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται σε διαρκή σύγχυση.
Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή και εμείς δεν θα μπορούμε να υπάρχουμε, και τότε θα ακούμε τα γνωστά ΜΜΕ να μιλάνε για παραμυθένια Χώρα με λουλουδάκια και πεταλουδίτσες, και να ευχαριστούμε τον καλό Θεούλη που μας χάρισε την ζωή για να μπορούμε να υπηρετούμε τους «αφεντάδες» μας.



ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΝΑΚΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: