Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΗΔΙΑ......ΕΜΕΤΟΣ! ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟ....Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ.

 
ΤΟ BLOG ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ....
ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΦΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...


Ο Lykavitos.gr αποκαλύπτει: Η μυστική συνάντηση ανθρώπου του Τσίπρα με τον αδελφό του ΓΑΠ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου του Σωτηρίου έτους 2013: Μια επώνυμη κυρία κάποιων Μαΐων, κάπως εύσωμη, πλην όμως διαχρονικά γοητευτική, κάθεται μόνη στο café της πισίνας του (διαχρονικά) πολυτελούς ξενοδοχείου των βορείων προαστίων «Πεντελικόν».

Κοιτάζει τον ορίζοντα, που «μυρίζει» σούρουπο, κι αμέσως μετά ρίχνει το βλέμμα της στο (μάλλον ακριβό) ρολόι της. Διαπιστώνει ότι οι δείκτες του λίγο απέχουν για να δείξουν πεντακάθαρα 7.30 το απόγευμα.
Ρίχνει κλεφτές ματιές, δεξιά κι αριστερά, και δείχνει ανήσυχη, καθότι είναι πρόσωπο γνωστό στις μάζες, για τις οποίες υποτίθεται ότι πάλευε (όταν λεφτά…
υπήρχαν, όπως μας διαβεβαίωνε) και το ίδιο κάνει και τώρα που, αποδεδειγμένα, «δεν υπάρχει μία».

Είναι σαφές ότι κάποιον περιμένει κι εκείνος ως γνήσιος gentleman, το μόνο ίσως που τον συνοδεύει από την παράδοση πατρός και πάππου, εμφανίζεται ακριβώς στην ώρα του.
Χαμογελά ο ένας στον άλλον, φιλιούνται σταυρωτά και αποσύρονται στις αίθουσες του ξενοδοχείου που λίγο έλειψε να μείνει στην ιστορία ως χώρος διάσπασης του ΠΑΣΟΚ, εκεί στα τέλη του φθινοπώρου του ’90.

Για να συζητήσουν και τίποτ’ άλλο, μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Άλλωστε, κι οι δύο είναι νυμφευμένοι, επώνυμοι και πέραν της (όποιας) κοινής πολιτικής τους πορείας, τους ενώνει και η ακαδημαϊκή καριέρα.

Εκείνη, ακούει στο όνομα Λουκία- Ταρσή Κατσέλη, του Πέλου και της Αλέκας, το γένος Μαζαράκη και είναι σύζυγος του αειθαλούς (τέως) πολιτικού Γεράσιμου Αρσένη κι εκείνος Ανδρέας (Αντρίκος) Παπανδρέου- ναι, κράτησε το επώνυμο του πατρός του- του Ανδρέα και της Μαργαρίτας, το γένος Τσαντ. Από ετών δε, βρίσκεται εις γάμου κοινωνία με μία ωραία κοπέλα, που μου διαφεύγει μεν το όνομά της αλλά τη συμπονώ, όπως και τις άλλες δύο (εν ενεργεία) συνυφάδες της, μόνο και μόνο επειδή δυστύχησαν να έχουν πεθερά τη Μάργκαρετ…

Τυπικώς πολιτικά άστεγοι πλέον κι οι δύο, ψάχνουν «χέρι να πιαστούν, να κρατηθούν». Η  μεν Λούκα (κάτοχος από τετραετίας ειδικού λογοτεχνικού- εγχώριου βραβείου με το έργο της «Λεφτά Υπάρχουν») πασχίζει να εγγράψει στο ενεργητικό της μια θητεία ως βουλευτής ή υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ (δι’ αυτό «τραπέζωσε» λίαν προσφάτως τον πρόεδρο Αλέξη στην οικογενειακή εστία της Τσακάλοφ)  και μετά να αράξουν με τον «Μάκη» στηνΚεφαλονιά (του) ή στη Τζιά (τους), ο δε Αντρίκος κάνει «δουλειές του ποδαριού» στο πλευρό του εργαζόμενου σκληρά  στην  αλλοδαπή, πρεσβυτέρου του αδελφούΓεωργίου, πρώην πρωθυπουργού και νυν διεθνούς Konferansier.

Η «ποδιά» του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει μεγάλη και πολλοί ατυχήσαντες (της πολιτικής) επιδιώκουν να τεθούν υπό τη σκέπη της. Κι η Λούκα, πρόεδρος-σφραγιδοφύλαξ της αειμνήστου «Κοινωνικής Συμφωνίας» έπιασε «πόρτα για τον χειμώνα» κι απ’ ότι φαίνεται εκτελεί και ειδικές αποστολές για λογαριασμό του κ. Τσίπρα, με τον ΓΑΠ τι θα κάνουμε;


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΙ CDS ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ?????? 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ????
 ΜΑΛΙΣΤΑ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ...
ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ Η ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 2009 ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ GOLDMAN SACHS ΛΟΙΝΤ ΜΠΛΑΚΦΕΙΝ....
ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ....
"We need global governance, global financial governance, and we need it fast."

Οι ηγέτες έχουν γραφεία.. Στα ξενοδοχεία κλείνουν ραντεβού οι πόρνες και οι Εβραίοι μαστροποί και τοκογλύφοι. Κάποιοι συνεχίζουν τα ίδια...

 

Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος Πάνος…
Δικάστηκε και καταδικάστηκε ο μέγιστος αυτός πολιτικός μυθοπλάστης, κοινώς παπαρολόγος, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Αντρέα Α. Παπανδρέου. Η απόφαση πεντακάθαρη και επιεικής για τον διεθνή εφαψία της πολιτικής, που γνωρίζει τα..μελλούμενα και αγνοεί τα παρόντα.
Δικάστηκες λοιπόν για συκοφαντία, κύριε Καμμένε, και θα πληρώσεις τα χρήματα που σου επέβαλε η δικαιοσύνη και αντί να βγάλεις το σκασμό, πιπιλίζεις ακόμη ένα κομμάτι από την πιπίλα της πολιτικής σου αθλιότητας.
Επίσης, προκαλεί κατάπληξη το πολύ χαμηλό χρηματικό πρόστιμο. 30.000 χιλ.ευρώ θα πληρώσει ο πολιτικός ασβός , για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές ναι ΄η, όχι κύριε μπουρδολόγε ;
Και αφού ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ! βγήκε στο περβάζι της πολιτικής αθλιότητας και ψευδολογίας και υποστήριξε ότι..αθωώθηκε !!!
Δηλαδή, μας δουλεύει, κατά το κοινώς λεγόμενο, το πολιτικό ..χάος .
Μεταξύ μηδενικών, το στρογγυλότερο , κύριε Καμμένο. Μεταξύ γνώσης, επιστήμης, σοβαρότητας και εργατικότητας , πάτος , κύριε Καμμένε.
Τελικά είσαι και κορυφή και..πάτος !!!
Βέβαια μόνο ένας αντιτρομοκράτης ‘’σουσιμάστερ’’ θα μπορούσε να τα συνδυάσει.
Μόνο ένας ‘’κοιμισμένος κυματοϊππότης ’’ θα μπορούσε να επιτρέψει σε όλα τα περί αυτόν ‘’σκύβαλα αλαλάζοντα’’ να γράφουν όλες αυτές τις αθλιότητες εις βάρος του ανθρώπου που έσωσε την Ελλάδα. Εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα καφασορήτορα των σχολικών χρόνων; Τι να περιμένει από το νέο σούπερ μαν της πολιτικής ηλιθιότητας;
Τελικά φίλε μου, είσαι η μεγαλύτερη, όπως λένε όλοι, πολιτική κου@@@δα, από το 1821 και μετά. Τώρα ξέρουμε ότι η πολιτική μαλακία δεν είναι ορφανή !
Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος (και τσαρλατάνος και νούμερο και συκοφάντης, πλέον) με το όνομα Καμένος, διαλαλούσε τις συκοφαντίες του με τα cds και τους Παπανδρέου, ορδές ψεκασμένων είχαν χαλάσει το κόσμο με αυτές.
Είχα τύχει σε τραπέζι που οι 9 στους 10 είχαν σχεδόν χάψει αυτές τις μπούρδες. Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω πως αν ένας πρωθυπουργός ήθελε να πλουτίσει μπορούσε να το κάνει πολύ πιο εύκολα και δίχως να χρειαστεί να ποντάρει και να οδηγήσει τη χώρα του στη χρεοκοπία.
Κι όμως ο σπουδαρχίδης αυτός, της πολιτικής παραμυθολογίας, που λέει και ο ΛΑ.ΟΤζίκος, θεωρεί τους Έλληνες ηλίθιους, σαν μερικούς στενούς συνεργάτες του, φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Οι διαχειριστές της διαπλοκής και του ..«αχόρταγου’’ !.
Το μεγαλύτερο κακό που χτύπησε την Ελλάδα μετά τον εμφύλιο, είναι πουλημένοι διαχειριστές του διαδικτύου. Άτομα εμπαθή, χωρίς αυτοσεβασμό, χωρίς εθνική συνείδηση, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, χωρίς πολιτική ορατότητα, χωρίς ΦΙΛΟΤΙΜΟ! μόνο με ιδιοτέλεια για κομματική αδιαφάνεια..
Αποτυχημένοι της ζωής και της δημοσιογραφίας οι πιο πολλοί, συνταξιούχοι και εν ενεργεία υπάλληλοι του παρακράτους, φασίστες και ασφαλίτες ως επί το πλείστον, από το βράδυ μέχρι το άλλο βράδυ ,μολύνουν την ατμόσφαιρα με την ιοβόλο ‘’εκτέλεση. του καθήκοντος’’.
Πληρώνονται για να γράφουν ! Πληρώνονται για να διαγράφουν ! Πληρώνονται για να ασχημονούν να υβρίζουν και να..δοξάζουν τον άχρηστο μπουρδολόγο. Βρήκε λεφτά ο μπουρδολόγος και πληρώνει και όπου μπορεί ΛΕΡΩΝΕΙ !!!
Γράφουν ..για να γράφουν και αποτυπώνουν την πνευματική τους ένδεια, με πρωτόγνωρο θράσος, προκλητικότητα και αναίδεια. Θεωρούν τους εαυτούς τους διάνοιες ενώ τα κείμενά τους προδίδουν ..άνοιες. Φαντάζονται την..αλήθεια ‘’τους’’! και την θεωρούν μοναδική.
Τρία χρόνια τώρα, τους ’’ζήσαμε’’ στο …πετσί μας …στην τουαλέτα μας και στο διαδίκτυο..
Τρία χρόνια οι δεξιόστροφοι ‘’οδηγοί του αχόρταγου’’, γυρίζουν από γειτονιά σε γειτονιά διαλαλώντας την… πραμάτεια τους !
Και έπειτα , βγαίνουν στα κανάλια οι..καρπουζοπατριώτες και ‘’σφάζουν’’ ..Τούρκους και λοιπούς..εχθρούς και του κόβουν..κομμάτια για δόλωμα της ασυγκράτητης μαλακοφλυαρίας τους.
Και ρίχνουν χρήμα και υποσχέσεις..όταν θα γίνουν ‘’αυτόφωτοι καντηλανάφτες’’!
Και αρμενίζουν στα πέλαγα της Αρμενίας, κόντρα στον ξενόφερτο εχθρό της Βόρειας Κορέας, της Ταϊβάν, της Περσίας, των Πετραλώνων των Κυκλάδων, της κάτω Αχαγιάς, του Γοργοποτάμου, του Καμένου δάσους της Ηλείας, του αμαρτωλού πελάγους της ατομικής ηδονοπλασίας….

Συνεργάζονται με κομματικά φερέφωνα διαλογής , χωρίς γνώση, χωρίς μόρφωση, χωρίς αίσθημα ευθύνης , τα λεγόμενα συνήθως ‘’τσόλια ’’ , ανθρωποειδή που επιβιώνουν από την επαιτεία και συμβιώνουν με την πολιτική αλητεία ,που αποτελούν τα παρακλάδια της.
Στην πρόχειρη και ανύπαρκτη πνευματική τους υπόσταση είναι εραστές του χάους, και καλλιεργούν εχθρούς της Ελλάδας.
Βρίζουν ! αμφισβητούν ! Υπονομεύουν ! διαστρεβλώνουν! Μηδενίζουν ! Ευτελίζουν τα πάντα χωρίς στοιχεία , χωρίς αποδείξεις, χωρίς σεβασμό , καλυπτόμενοι πίσω από το δαιδαλώδες σύστημα της ανώνυμης ασυλίας και βρώμικης υπόστασής τους.
Μπλόγκερς , σχολιαστές φαντασμένοι ή φαντασιόπληκτοι, άνθρωποι αδίσταχτοι , προϊόντα του συστήματος και εκτελεστές πολιτικών αντιπάλων και όχι μόνον, αποτελούν την μαγιά, τη βρωμιά, το εφαλτήριο της διαφθοράς και της Εθνικής μας ταπείνωσης και καταστροφής.
Ο κίνδυνος είναι μοναδικός και ορατός.
Η δικαιοσύνη κάθε πότε είναι..τυφλή;