Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ: Άλμα στο κενό... όχι βέβαια..!!!

Εκατό μέρες πριν την πρώτη, στρατηγικής σημασίας, μάχη που καλείται να δώσει η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, ενιαία και αδιαίρετη, υπό το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό  Κόμμα παρουσιάζονται, από μερίδα εμπλεκομένων στο εγχείρημα αυτό, τάσεις επιβράδυνσης της πορείας σε αναντιστοιχία με το αίτημα που απορρέει από τον ανέστιο κόσμο της κεντροαριστεράς.
  
Κοινή πεποίθηση όλων ήταν και είναι η διοργάνωση «Συνδιάσκεψης» για τις ευρωεκλογές με την παρουσία του Μ. Schultz, στην οποία θα συναποφασιστούν όλα τα θέματα που αποτελούν εκκρεμότητες, είτε ουσιαστικές είτε τυπικές, καθώς και ο προγραμματικός λόγος και το ιδεολογικό στίγμα της παράταξης.  
Αντί, λοιπόν, να προχωρήσουμε στην δημιουργία  μίας οργανωτικής επιτροπής σε ισότιμη βάση μεταξύ όλων των εταίρων για την σύγκλιση της «Συνδιάσκεψης», αποδεικνύοντας εμπράκτως την ενεργή στήριξη και συμμετοχή στην προσπάθεια των δυνάμεων του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου στις ευρωεκλογές, κάποιοι επιλέγουν συμπεριφορά άλλων εποχών.  
 
Ο θεσμός του προικοσύμφωνου έχει καταργηθεί. 
 
Για εμάς δεν απομένει άλλος δρόμος παρά να συναντηθούμε, με όποιους θέλουν, στην Οργανωτική Επιτροπή της Συνδιάσκεψης για κάθοδο στις ευρωεκλογές ως πρώτο βήμα του επίπονου, αλλά και συνάμα ελκυστικού, δρόμου για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: