Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η «μηχανή» των «ιδιωτικοποιήσεων» – κλοπής του Εθνικού πλούτου

Κύριοι Βουλευτές,

Η «μηχανή» των «ιδιωτικοποιήσεων» – κλοπής του Εθνικού πλούτου, που στήθηκε από τη φασιστική ΕΕ που υποδούλωσε τη χώρα μας  και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία για καταλήστευση της Ελλάδας(αλλά με παρόμοιο ακριβώς τρόπο  και της ....
Κύπρου του Ανανστασιάδη)  έχει ως εξής :

1. Δανείστηκε η χώρα μας, δηλαδή ο Ελληνικός λαός,  τεράστια ποσά για να φτιάξει μετρό, αεροδρόμια, εθνικές οδούς, λιμάνια κτλ

2. Στήθηκε η μηχανή από τον προδότη εφιάλτη πριν τέσσερα χρόνια, κακή ώρα σαν χθες στο Καστελόριζο,  για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα με την εσωτερική υποτίμηση.   Όλα τα άλλα που λέγονται, ότι η Ελλάδα δεν παρήγαμε τίποτε, ότι είχε υπερχρεωθεί (όπως όλη η ΕΕ), ότι το ένα ότι το άλλο, είναι νεοταξικά παραμύθια όπως επανειλημμένα αναλύσαμε και θα επανέλθουμε.

Που σκοπό είχαν και έχουν να κάνουν τους ¨Έλληνες να αποδεχθούν τη ληστεία που γίνεται στη χώρα τους.

3. Στη συνέχεια με την ελεγχόμενη χρεωκοπία, με τη σύμπραξη των δύο συμμαθητών και την ηθελημένη καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας(κρατικής και ιδιωτικής)άρχισαν τα μνημόνια, με συνεχείς επικαιροποιήσεις και υποχρεώσεις για να πάρει ο Αντώνης μας τη δόση του.

4. Η κυριότερη υποχρέωση ήταν τα ξεπουλήματα του εθνικού πλούτου στους απατεώνες ληστές.

5. Ο Σαμαράς χωρίς να έχει γι αυτό εξουσιοδότηση του Ελληνικού λαού και ως ο Εθνικός πλούτος να ήταν χωραφάκι του μπαμπά του (σίγουρα θα λογοδοτήσει γι αυτό), με την ανοχή του Προέδρου Παπούλια και με την ψήφο των απειλούμενων με διαγραφή βουλευτών(που όμως δεν είχαν δικαίωμα Συνταγματικό  να υποδουλώνουν την Ελλάδα, και να εκποιούν τα πάντα) άρχισε να βγάζει στο σφυρί τα πάντα σε τιμές «ευκαιρίας»  μικρού κλάσματος από ότι στοίχισαν.

6. Με τον Ελληνικό λαό να παραμένει υπερχρεωμένος και να πληρώνει αιωνίως τα δάνεια για αεροδρόμια, Εθνικές οδούς, λιμάνια κτλ που τα πήραν τζάμπα οι ληστές.

7. Ερωτάσθε Κύριοι Βουλευτές:

α) Πόσο στοίχισε το μετρό που θα το πληρώνει δεκάδες χρόνια ο Ελληνισμός και πόσο δωρίζεται από τον Αντώνη μας.

β) Το ίδιο ερώτημα, για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για τα άλλα αεροδρόμια, για τις εθνικές οδούς, για τα λιμάνια κτλ.

γ) Ξεχωριστό ερώτημα για την εκποιούμενη ΔΕΗ στη μειωμένη επιτηδείως στο 20% της πραγματικής της αξίας μετοχική της αξία και  με δεκτά ομόλογα που αγοράστηκαν πιθανόν στο 30% της αξίας τους και γίνονται δεκτά στο 100% κτλ.

Δηλαδή ξεπουλιέται η ΔΕΗ, σύμφωνα με τα ανωτέρω στο 6% της αξίας της.

δ) Ομοίως ξεχωριστό ερώτημα για τον πλούτο της ΕΥΔΑΠ (φράγματα κτλ) που δωρίζεται στο ως λέγεται στον υπό εκπαραθύρωση από τη Γαλλία Γάλλο ως απ[δείχθη, μαϊντανό

8. Επιπλέον δωρίζεται, ως λέγεται ο αμύθητης αξίας λιγνιτικός πλούτος της Ελλάδας, η αξία του οποίου ανέρχεται ως λέγεται σε άνω των 500 δις ευρώ.

Ποιος θα σταματήσει την εν εξελίξει αυτή ληστεία την άσκοπή για μείωση του χρέους;;   Είναι και θέμα δικαστικής εξουσίας;; Και τι πρέπει να γίνει για να επιληφθεί η Ελληνική δικαιοσύνη;

Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: