Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Οι Αντίχριστοι ναζιστες της Ουκρανιας ξερίζωσαν τον σταυρό απο το άγαλμα του Βλαδιμηρου!

Οι Αντίχριστοι ναζιστες της Ουκρανιας ξερίζωσαν τον σταυρό απο το άγαλμα του Βλαδιμηρου! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!


Οι Αντίχριστοι ναζιστες της Ουκρανιας έκοψαν απο το άγαλμα του Βλαδιμηρου το χέρι που κρατούσε τον σταυρό!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Βλαδίμηρος είναι ο αυτοκράτορας που εκχριστιάνισε τους Ρώσους και είναι άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας
.Η ύπαρξη του αγάλματος του Βλαδιμήρου αποδεικνύει την αναπόσπαστη σχέση Κιέβου και Ρωσίας. 
Ας δούμε επί τη ευκαιρία ορισμένες διαφωτιστικές ιστορικές αλήθειες για την δημιουργία του ουκρανικού "έθνους" από την σιωνιστική Βικιπαίδεια: 

securedownloadΙδρύθηκε από τους Βαράγγους τον 9ο αιώνα, που έμειναν γνωστοί ως Ρως του Κιέβου. (Δηλαδή Ρώσοι του Κιέβου) Ήταν το πρώτο ανατολικό σλαβικό κράτος και αναδείχθηκε σε ισχυρό έθνος κατά τον Μεσαίωνα, μέχρι να διαλυθεί το 12ο αιώνα. Έως τα μέσα του 14ου αιώνα τα ουκρανικά εδάφη βρίσκονταν υπό την κυριαρχία τριών εξωτερικών δυνάμεων: της Χρυσής Ορδής, του Μεγάλου Δουκάτου της Λιθουανίας και του βασιλείου της Πολωνίας. Μετά τον Μεγάλο Βόρειο Πόλεμο (1700-1721) η Ουκρανία διαμελίστηκε μεταξύ των γειτονικών δυνάμεων και, από το 19ο αιώνα και μετά, το μεγαλύτερο μέρος της ενσωματώθηκε στη Ρωσική Αυτοκρατορία, με το υπόλοιπο να περιέρχεται υπό τον έλεγχο της Αυστροουγγαρίας. Μετά από μια χαοτική περίοδο αδιάκοπου πολέμου και αρκετές προσπάθειες για ανεξαρτησία (1917-1921) μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και το Ρωσικό Εμφύλιο Πόλεμο, προέκυψε στις 30 Δεκεμβρίου 1922 ως μία από τις ιδρυτικές δημοκρατίες της Σοβιετικής Ένωσης. Η ουκρανική επικράτεια της Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας διευρύνθηκε προς τα δυτικά λίγο πριν και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και νότια το 1954 με τη μεταφορά της Κριμαίας στην επικράτεια της Ουκρανίας. Το 1945 η Ουκρανική Δημοκρατία έγινε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.


Οι φωτογραφίες στην κεφαλή του άρθου και η κάτωθι, είναιπριν και μετά την βεβήλωση του αγάλματος.



Τούς μισορθοδόξους ναζιστές πηθίκους στασιαστές του Κιέβου στηρίζουν οι Δυτικοί ηγέτες αλλά και η "Ελληνική" κυβέρνηση δια στόματος Μπενίτο Τούρκογλου γνωστού ως Β. Βενιζέλου!!!

ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!... 

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: