Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΤΣΗ – ΠΑΜΠΟΥΚΗ – ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ «ΦΙΛΕΤΟ»!

Στην σκιά των τρομερών αποκαλύψεων για το σχέδιο Πυθία!
Σήμερα το HellasForce φέρνει στην δημοσιότητα μία αποκάλυψη – βόμβα που επαναφέρει το ερώτημα: «Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο»; Πριν από λίγες ημέρες όλοι διαβάσαμε τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τις συνομιλίες πρακτόρων και υψηλόβαθμων συνεργατών του Σαμαρά και του Παπανδρέου. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το Crash, οι συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός στην διάρκεια της έρευνας για το σχέδιο Πυθία, τις φονικές πυρκαγιές και τις υποκλοπές, περιείχαν δύο «βρώμικα» επιχειρηματικά σενάρια. Στο ένα ήταν η συμφωνία με το Ελληνικό που όλοι χαίρονται διότι είχε «αίσιο τέλος» και στο άλλο, φέρεται να συμμετείχε
ο «Χάρης», Παμπούκης σύμφωνα με το περιοδικό, που ήταν «θυμωμένος» γιατί η συμφωνία αργούσε να κλείσει.
Πως είναι δυνατόν πράκτορες που κατηγορούνται για κατασκοπεία, μαζικές δολοφονίες αμάχων και έσχατη προδοσία να εμπλέκονται με τον Ρόντος, υψηλόβαθμο στέλεχος του Μαξίμου και «δουλειές της παραλίας» είναι κάτι που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε.
Τα ντοκουμέντα που θα δείτε αφορούν συνάντηση του νυν δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με πρόσφατο το σκάνδαλο ξεπουλήματος του Αστέρα για το οποίο ο ίδιος περηφανευόταν, μαζί με την κ. Λάτση αλλά και τον τ. υπουργό, Χάρη Παμπούκη!
Αν θυμηθούμε και τις αποκαλύψεις του τ. Υπουργού Θανάση Γιαννοπουλου για βρώμικα τρίγωνα πολιτικών και επιχειρηματιών με στόχο την παραλία, φαίνεται πως η μαύρη σκιά της διαπλοκής έχει απλωθεί σε όλο το παραλιακό μέτωπο από τον Πειραιά εως την Βάρκιζα. Οι ευθύνες των πολιτών είναι πλέον τεράστιες.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπιασαν ΚΑΙ τον Τράγκα με αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία άνω των 10 εκατ. €
Για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες διώκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες. Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας
ΣΧΟΛΙΟ: Άτιμο μνημόνιο, άτιμες έρευνες, άτιμοι ευρωπαίοι που βάλατε τόσα εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του Τράγκα πίσω από την πλάτη του για να τον κατηγορήσετε και να φιμώσετε τον αντιμνημονιακό του αγώνα. Πάντως, ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας μάχιμος δημοσιογράφος που δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτές τις άδικες και κατευθυνόμενες κατηγορίες μνημονιακής έμπνευσης.
Η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος
Σχετ.: Ο δημοσιογράφος που πήρε δανεικά και αγύριστα 2,7 εκ. € είναι ο Γιώργος Τράγκας;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΞΕΝΗΤΕΙΑ,
ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ,ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΖΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ…’’ΣΑΛΤΑΡΕΙ’’ ???? Ε! ΠΑΝΟ ΜΟΥ?
Mνημόνιο, τέλος για την Ελλάδα,
ανεξάρτητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική γραμμή, δανειοδότηση των αναγκών της που θα προκύψουν από χώρες, όπως η Ρωσία ή η Κίνα και άμεση επιστροφή στην ανάπτυξη αντί της υφεσιακής πολιτικής που ακολουθείται σήμερα, είναι οι βασικές γραμμές ενός πολιτικούς προγράμματος που θα αναλύσει στην παρουσίασή του την Τετάρτη 4 Απριλίου ο Π.Καμμένος!

Με αυτό το καινοτόμο και ειλικρινές πρόγραμμα (είναι το πρώτο κόμμα που ανακοινώνει επίσημα την πρόθεσή του να αποχωρήσει η Ελλάδα από το Μνημόνιο), ο Πάνος Καμμένος παρουσίασε μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου της χώρας από την κρίση, και επιστροφή της στις αγορές μετά από βασικές συμφωνίες ανεξάρτητης χαμηλότοκης δανειοδότησης με τρίτες χώρες. Ο Π.Καμμένος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό διακήρυξε την ακυρότητα του Μνημονίου καταγγέλλοντας ότι «δεν ισχύει, είναι άκυρο και αντισυνταγματικό»!

Τόνισε επίσης πως δεν αναγνωρίζει το χρέος των τόκων και πιστεύει στην πληρωμή μόνο του κεφαλαίου των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ και όχι των τόκων. «Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών αλλά άλλαξε από τον Απρίλιο του 2010 που η Γερμανία αποφάσισε να αντιμετωπίζει τους εταίρους ως εταίρες», πρόσθεσε.

Με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει ο κ. Καμμένος, όπως είπε ο ίδιος, δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε και η παραπάνω φράση σηματοδοτεί μείζονα γεωστρατηγική στροφή στις αγοράς των BRICS. Συνεργάτες του υποστήριζαν ότι "Χώρες όπως η Ρωσία ή η Κίνα παρακαλάνε να μας δανειοδοτήσουν και να αποκτήσουν προνομιακή πρόσβαση στην ευρωπαϊκή αγορά"...

«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», επισήμανε ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.

Τα παραπάνω είναι άκρως σημαντικά και δείχνουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη επεξεργασία επιμέρους ζητημάτων, ενώ φαίνεται ότι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κτυπάνε ακόμα και την πρωτιά, καθώς στελέχη τους θεωρούν ότι "Η πτώση της ΝΔ θα συνεχιστεί όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ενώ για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να υπερβεί τα ποσοστά που παρουσιάζει τώρα."...
ΥΓ.
Σήμερα αγωνίζονται με όλη την μυθολογία τους, να παραμείνουν στη Βουλή.