Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ! ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ. ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ…

georgiou-elstat-630x380ΌΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

Από νωρίς το πρωί στενό συγγενικό πρόσωπο του ισχυρού άνδρα της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Γεωργίου, επικοινώνησε με συντάκτη του makeleio.gr! O άνδρας με τρεμάμενη φωνή μας αποκάλυψε ότι ο Γεωργίου πριν από λίγες ώρες  «δέχτηκε επίθεση από μπράβους με σκοπό να τον αποτρέψουν να πάει να καταθέσει στη Βουλή στην Εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια, ως μάρτυρας».

ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ «ξυλοκοπήθηκε πολύ άγρια από 3 άτομα.  Τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο του, τον χτύπησαν με ρόπαλο στην κοιλιακή χώρα και αμέσως μετά αφού έπεσε στο έδαφος αρχίσαν να τον κλοτσούν με μένος» Το makeleio.gr επικοινώνησε με το ίδιο τον Ανδρέα Γεωργίου ωστόσο κανείς, δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο! Το συγγενικό του πρόσωπο μετά από πιεστικές μας ερωτήσεις αποκάλυψε ότι «αυτήν την ώρα , ο  διοικητής της ΕΛΣΤΑΤ νοσηλεύεται σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών».( κοντά στην Αμερικανική Πρεσβεία)

ΑΠΟΡΙΕΣ…!

Ποιος πήγε να εκφοβήσει τον Ανδρέα Γεωργίου με τέτοια άγριο τρόπο;

Γιατί ο ισχυρός άνδρας της ΕΛΣΤΑΤ δεν βγαίνει να μιλήσει;

Ποιον φοβάται:

Ποιοι έχουν όφελος να μην ανοίξει το στόμα του;

Είναι πολιτικοί που “άνοιξαν την κερκόπορτα” στο μνημόνιο;

Είναι επιχειρηματίες;

ΈΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ

Δεν είναι πρώτη φορά που μάρτυρας κλειδί δέχεται  πιέσεις, εκβιασμό και βία. Η Αικατερίνη Τσάκαλου, πρώην ιδιαιτέρα γραμματέας του πρωταγωνιστή του σκανδάλου της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, είχε το θάρρος να αποκαλύψει  ότι έξω  από το σπίτι της στο δρόμο, άγνωστος της επιτέθηκε και υπέστη ξυλοδαρμό.

Ο Ανδρέας Γεωργίου το έχει αυτό το θάρρος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: