Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

 Του Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 21-11-2015
Το σίγουρο είναι ότι, αυτά που συμβαίνουν στην Ν.Δ. αυτό τον καιρό, από την μία έχουν σαν στόχο την συσπείρωση με λαϊκό έρισμα, από την άλλη την εκπροσώπηση βασικών πτερύγων τόσο στη Βουλή όσο και στην Ελληνική κοινωνία.

Ας δούμε όμως έναν έναν τους υποψηφίους για αρχηγό της Ν.Δ. τι εκφράζουν.
  1.  Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ, σήμερα εκφράζει την συνέχεια της μνημονικής πολιτικής , πράγμα που στην ουσία προδιαγράφει την σταθερότητα στη χώρα και γενικά στο οικονομικοπολιτικό σύστημα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, απευθυνόμενος κυρίως στον Φιλελεύθερο και κεντροδεξιό παραδοσιακό χώρο ενώ δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι πάντα ανήκε στην πτέρυγα των Μητσοτακικών.
  2.  Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της Βόρειας Ελλάδας στον οποίο κυριαρχεί, θέλει να εκπροσωπήσει κυρίως τους Καραμανληκούς και απευθύνεται στον καθαρό κέντρο-δεξιό χώρο, ο οποίος ιστορικά αποτελεί και την πλειοψηφία της παράταξης της Ν.Δ. και θέλει να εκφράσει το καινούργιο και ριζοσπαστικό στην Δεξιά παράταξη, και ως νέος θεωρεί οτι μπορεί να αντιπαρατεθεί απέναντι στον Α. ΤΣΙΠΡΑ.
  3. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , είναι ο μόνος για τον οποίο γνωρίζει όλος ο Ελληνικός λαός τι ακριβώς πρεσβεύει, αφού φυσικά προέρχεται από την μεγαλύτερη συστημική οικογένεια της Ελλάδος, από την οποία διαχρονικά έχουν πάρει μέρος σε κυβερνητικά σχήματα πάνω από 500 πολιτικοί, ακόμα και σε πρωθυπουργικές θέσεις. Η οικογένεια θεωρεί ότι εκπροσωπεί το 95% του Α.Ε.Π. της χώρας, πράγμα που στην ουσία αποδεικνύει ότι ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ εκπροσωπεί τα συμφέροντα και μόνο, κρυμμένος φυσικά πίσω από την ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ. Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι σήμερα το σύστημα των ντόπιων συμφερόντων, επειδή οι Ευρωπαίοι απαιτούν κανόνες στην λειτουργία της χώρας, θέλει αποσταθεροποίηση.
  4.  Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, είναι ο μόνος που στην ουσία δεν έχει μέλλον για να εκλεγεί αρχηγός στη Ν.Δ.,  και έθεσε υποψηφιότητα ασθμαίνοντας, μόνο και μόνο για να συσπειρώσει την άκρα δεξιά, χώρο  που στην ουσία εκφράζει μαζί με τον φίλο του Βορίδη.
Με όλα τα παραπάνω ο ψηφοφόρος της Ν.Δ.
·         Αν θέλει σταθερότητα ψηφίζει Β.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ
·         Αν θέλει αποσταθεροποίηση ψηφίζει Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
·         ΑΝ θέλει ριζικές αλλαγές στην Ν.Δ. ψηφίζει ΤΖΙΤΣΙΚΩΣΤΑ.
·         Αν θέλει απλά μια διαμαρτυρία και να δείξει την δύναμη της ακροδεξιάς στη Ν.Δ. ψηφίζει ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: