Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ: Η εκτόξευση του δορυφόρου Hellas Sat 4

Η εκτόξευση του δορυφόρου Hellas Sat 4


 Σχόλια:Αθανασόπουλος Περικλής
Αθηνα 06-02-2019
Δυστυχώς οτι και να κάνει αυτή η κυβέρνηση δεν θα έχει καμία αξία για την αντιπολίτευση, γιατί τα κάνει ένας "ψεύτης", "ανίκανος" και "εθνοπροδότης" Πρωθυπουργός. Κάθε μέρα στη χώρα μας γίνονται πράγματα που ενώ έπρεπε να είχαν γίνει εδω και δεκαετίες, από αυτούς που κατηγορούν  την κυβέρνηση, όχι μόνο δεν το αναγνωρίζουν, αλλά συνεχίζουν με απαξιωτικό λόγο, να μηδενίζουν κάθε προσπάθεια όσο σημαντική κι' αν είναι για τη χώρα. Το άσχημο όμως είναι οτι τα συστημικά κανάλια συνταγμένα με το αρχηγό της αντιπολίτευσης Κ. Μητσοτάκη, όχι μόνο δεν μεταδίδουν τίποτα από όσα καθημερινά πραγματοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχουν μπεί σε μια διαδικασία να υπονομεύουν κάθε προσπάθεια και να παραπληροφορούν τον Ελληνικό λαό.

 Η εκτόξευση του ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat 4 πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διαστημοδρόμιο της Ευρώπης στη Γαλλική Γουιάνα.
«Η εκτόξευση του δορυφόρου Hellas Sat 4 θα αυξήσει τις δυνατότητές για αυτόνομες δορυφορικές επικοινωνίες μεταξύ των σημείων του Δημοσίου, για την Άμυνα, την Ασφάλεια αλλά θα αυξήσει τις δυνατότητες και για την ΕΡΤ που έχει πια το δικό της δίκτυο να τον αξιοποιήσει, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντας σημαντικό βήμα για την Ελλάδα την εκτόξευση του δορυφόρου. Θα συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας υπογράμμισε ο κ. Παππάς.
«Με την εκτόξευση του δορυφόρου Hellas Sat 4 η Ελλάδα καταλαμβάνει πια ισχυρή θέση στο διεθνή διαστημικό χάρτη παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπου απαιτηθεί. Θα παρέχει στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις απολύτως αξιόπιστες δορυφορικές επικοινωνίες», δήλωσε στη ΕΡΤ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: