Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ

Με υδατογράφημα στα ψηφοδέλτια είχε διασφαλίσει τις εκλογές ο Τραμπ και έπεσε στην παγίδα  του ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ. Πολλά άκυρα ψηφοδέλτια  βρίσκονται χωρίς το υδατογράφημα πράγμα που τινάζει στον αέρα τις εκλογές στην περίπτωση που τελικά ο ΤΡΑΜΠ προσφύγει στα δικαστήρια.
 
Υπάρχουν εκλογικά κέντρα στα οποία τα ποσοστά αγγίζουν το 202% .

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε επίσημα αποτελέσματα, καθώς οι ψήφοι εξακολουθούν να μετρώνται.

✅ ΝΕΒΑΔΑ
✔️ οι μη ακόμα καταγεγραμμένες επιστολικές ψήφους δίνουν στον Τραμπ νίκη με περιθώριο άνω των 5.500 ψήφων.
Ο Τζο Μπάιντεν ΠΡΕΠΕΙ να πάρει τη Νεβάδα για να κερδίσει, χωρίς αυτήν δεν μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος
ΑΡΙΖΟΝΑ
✔️ Το Facebook και το Twitter έχουν καταργήσει σωστά την Αριζόνα από τη στήλη του εκλογικού αποτελεσμάτων του Μπάιντεν στον επίσημο χάρτη εκλογών τους και το CNN δεν το ανακοίνωσε ποτέ.
✔️ Οι Ρεπουμπλικάνοι παραμένουν διεκδικητές αυτής της πολιτείας, η οποία (11 εκλέκτορες) θα προσμετρηθούν υπέρ Τράμπ
✔️ Η κομητεία Maricopa μέσα στην νύχτα μας έδωσε +50.000 ψήφους υπέρ Τραμπ.
✔️ Ο Biden προηγείται τώρα 90χιλ ψήφους με 520χιλ ακαταμέτρητα ψηφοδέλτια.
✔️ Αναμένουμε να κερδίσουμε το 70% αυτών των ψήφων.
✔️ Είμαστε πλέον σίγουροι ότι θα κερδίσουμε τώρα το AZ με 30.000 ψήφους.
✅ ΓΕΩΡΓΙΑ
✔ Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αποκτήσει ένα ανυπέρβλητο προβάδισμα άνω των 100.000 ψήφων που οι Δημοκρατικοί δεν μπορούν να ισοφαρίσουν.
Τέλος.
ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αποκτήσει ένα ανυπέρβλητο προβάδισμα πάνω από 76.000 ψήφους που δεν μπορούν να νικήσουν οι Δημοκρατικοί. Τέλος.
Ουισκόνσιν
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει υποβάλει επίσημη αίτηση για ανακαταμέτρηση των ψήφων, καθώς τα τρέχοντα αποτελέσματα εμπίπτουν στο νομικό περιθώριο σφάλματος 1%.
Αρκετές απομακρυσμένες κομητείες κλίνουν έντονα προς τους Ρεπουμπλικάνους, συμπεριλαμβανομένων των Kenosha, Green Bay, Pierce & Richland. Ωστόσο, τα ανεπίσημα αποτελέσματα ψηφοφορίας φαίνεται να «απονέμουν» αυτές τις κομητείες στο κόμμα Dem.
ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ
Ο Πρόεδρος Τραμπ πιστεύει ότι θα κερδίσουμε αυτήν την Πολιτεία με σχετικά άνετη πλειοψηφία, καθώς αρκετές απομακρυσμένες κομητείες που κλίνουν προς το κόμμα μας δεν έχουν ακόμη μετρηθεί και ήδη ακολουθείται η νομική οδός για να σταματήσουμε οποιαδήποτε δήλωση νικητή έως ότου τροποποιηθούν δεόντως οι πίνακες αποτελεσμάτων.
Ο Τζο Μπάιντεν φέρεται να "κέρδισε" τεράστια περιθώρια την Τρίτη στην πόλη του Μιλγουόκι. Αλλά πού είναι πραγματικές οι ψήφοι; Μετρήθηκαν περισσότερες ψήφοι από τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά από τα ψηφοδέλτια δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά πρόσωπα. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα… συγκρίνετε τις τελικές ψήφους σε σχέση με τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους…
εκλογικό κέντρο 274-εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 640-Ψήφισαν Biden 688-Trump 602- ΣΥΝΟΛΟ 1.290- Συμμετοχή 202% - ποσοστό Μπάιντεν 53%
Εκλογικό κέντρο 273- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 634- Ψήφοι Μπάιντεν 672- ψήφοι Τραμπ 600- ΣΥΝΟΛΟ 1.272 - συμμετοχή 201% - Ποσοστό Biden 53%
Εκλογικό κέντρο 272 - Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 1.123- Ψήφοι Μπάιντεν 772- Ψήφοι Τραμπ 633- ΣΥΝΟΛΟ 1.405- Συμμετοχή 125% - ποσοστό Biden 55%
Εκλογικό κέντρο 277- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 1.372- Ψήφοι Μπάιντεν 1.124- Ψήφοι Τραμπ 481- ΣΥΝΟΛΟ 1.605- Συμμετοχή 117% - ποσοστό Μπάιντεν 70%
Εκλογικό κέντρο 269- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 941- Ψήφοι Μπάιντεν 512- Ψήφοι Τραμπ 567- ΣΥΝΟΛΟ 1.079- Συμμετοχή 115% - ποσοστό Biden 47%
Εκλογικό κέντρο 234- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 532- Ψήφοι Μπάιντεν 458- Ψήφοι Τραμπ
114- ΣΥΝΟΛΟ 572- Συμμετοχή 108% - ποσοστό Biden 80%
Στις 10:00 τοπική ώρα, οι εκπρόσωποι των εκλογών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δεν είχαν πρόσβαση στο εκλογικό κέντρο. Στις 10:30 εγγράφηκε σε μία ταυτόχρονα αριθμός 133.886 ψήφων, όλα για το τον Μπάιντεν, την ώρα που το εκλογικό τμήμα διαλογής ήταν αποκλεισμένο για τους εκπροσώπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος οι οποίοι συμπλεκόντουσαν με τους φύλακες για να μπούνε. Πρίν εγγραφούν οι «ψήφοι φαντάσματα» το προβάδισμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Μίσιγκαν ήταν 84.000 ψήφοι.
Η εκστρατεία του Trump ζήτησε από το δικαστήριο να παύσει η καταμέτρηση ψήφων έως ότου ο Μίσιγκαν συμμορφωθεί με τους εκλογικούς νόμους του και να επιτρέψει στους παρατηρητές και των δύο κομμάτων να μετρούν τα τις επιστολικές ψήφους. Η εκστρατεία Trump ζήτησε να ελεγχεί η γνησιότητα και να επανακαταμετρηθούν τα ψηφοδέλτια που μετρήθηκαν όσο οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του Κόμματος ήσαν αποκλεισμένοι από το κέντρο διαλογής ψήφων.
ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ
Ο Τραμπ έχει διαφορά στην PA με σχεδόν 700.000 ψήφους, με πάνω από τα 3/4 των ψήφων καταμετρημένων.
1,5 εκατομμύριο επιστολικών ψήφων παραμένουν σε εκκρεμότητα, μαζί με 5 κομητείες.
Ακόμα κι αν το 95% των επιστολικών ψηφοδελτίων κατακυρωθούν στον Μπάιντεν, ο Τραμπ εξακολουθεί να κερδίζει την Πολιτεία με πάνω από 40.000 ψήφους.
Η εκστρατεία θα δημοσιεύσει σύντομα μια δημόσια δήλωση σχετικά με αποδεικτικά στοιχεία για απάτη.
Γερουσία των ΗΠΑ: Θα διατηρήσουμε την πλειοψηφία
Κογκρέσο ΗΠΑ: Έχουμε κερδίσει πολλές νέες έδρες του Κογκρέσου και η φωνή μας θα είναι πολύ πιο δυνατή στο Σώμα.
Συνοπτικά, ενώ τα επίσημα αποτελέσματα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ, διαβεβαιώνουμε τον Αμερικανικό Λαό ότι αυτός και το Κόμμα μας κέρδισε αυτές τις εκλογές, και σύντομα αυτό θα αποδειχθεί και θα ανακοινωθεί επίσημα.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κλέψει αυτές τις εκλογές από τον Αμερικανικό Λαό !!!
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο 46ος Πρόεδρος ΜΑΣ !!!
Ελληνικό Παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ
Δελτίο Τύπου 13:00 Ώρα Ανατολικής Ευρώπης
5 Νοεμβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια: