Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Κορονοϊός, Αμερικανικές εκλογές, Μ.Μ.Ε., αλήθειες και ψέματα

http://marketnews.gr/uploads/mn_ekloges_hpa_1.jpgΗ αλήθεια είναι ότι οι καραντίνες απέτυχαν να περιορίσουν τον ιό και κατέστρεψαν οικονομικά τις ζωές των ανθρώπων. Στις 10 πρώτες σε νεκρούς από τον κορονοϊό -ή μάλλον ΚΑΙ από τον κορονοϊό-  πολιτείες των ΗΠΑ υπάρχουν 7 με Δημοκρατικούς κυβερνήτες που εφάρμοσαν την καραντίνα και μόνον 3 πολιτείες που ελέγχονται από τον Τραμπ και δεν εφάρμοσαν καραντίνα.

 Οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Τσιόρδα: «η ανοσία της αγέλης θα επιτευχθεί με εμβολιασμό ή με έκθεση του πληθυσμού στον ιό ή συνδυαστικά» αποτελεί ομολογία αποτυχίας της καραντίνας.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει το δικαίωμα ούτε να επιβάλει καραντίνα, ούτε να την άρει. Είναι αποκλειστικό προνόμιο των Κυβερνητών. Ο πρόεδρος Τραμπ ήταν ο πρώτος ηγέτης που έκλεισε τα αεροδρόμια για πτήσεις από και προς την Κίνα, παρά τις αντίθετες συστάσεις του Π.Ο.Υ. Όταν το έπραξε, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ και οι ΝΥΤ τον αποκαλούσαν Κινεζοφοβικό και ρατσιστή.

Η περίεργη σιωπή για τις ευθύνες του Κινεζικού Κομμουνιστικού Καθεστώτος.

Εάν είχε ξεκινήσει από τις ΗΠΑ θα τον είχαν ονομάσει Trump-virus (ιός του Τραμπ). Είναι ο τέταρτος ιός που μας στέλνει την τελευταία εικοσαετία το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας εξαιτίας των άθλιων συνθηκών υγιεινής και της ανύπαρκτης περιβαλλοντικής προστασίας, αλλά η πολιτική κορεκτίλα δεν είπε λέξη εναντίον του Κομμουνιστικού Καθεστώτος. Ούτε οι συνήθως λαλίστατοι οικολόγοι. Αντιθέτως, τα Μ.Μ.Ε. ειρωνεύονται τον πρόεδρο Τραμπ κάθε φορά που εκείνος απειλεί ότι θα επιβάλλει κυρώσεις στους Κινέζους. Τί περιμένουν; Να μας στείλουν την νέα, βελτιωμένη έκδοση του ιού, τον Covid-20 super plus;

Η πολιτικοποίηση της δολοφονίας του μαύρου Φλόιντ.

Στις ΗΠΑ η αστυνομία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του κάθε δημάρχου. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν διατάζει την αστυνομία. Τα CNN, NYT και τα Ελληνικά φερέφωνά τους ας μην ξεφτιλίζονται άδικα: και ο δήμαρχος και ο κυβερνήτης της Μινεάπολις είναι Δημοκρατικοί ενώ ο αρχηγός της πολιτειακής αστυνομίας της Μινεσότα είναι μαύρος. Αυτοί ευθύνονται για τον θάνατο του Φλόιντ. Όχι ο Τραμπ. Η δε εισαγγελέας που το 2006 είχε αθωώσει τον δολοφόνο αστυνομικό για κατάχρηση εξουσίας, ήταν γερουσιαστής, υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών και για αντιπρόεδρος του Μπάιντεν. Σας τα είπαν αυτά τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης (Μ.Μ.Π.);

To 2016 συνέβη ένα «ατύχημα».

Ποιός το περίμενε ότι κόντρα σε όλο το σύστημα Σόρος, όλα τα Μ.Μ.Π. και με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν 52-38% υπέρ της Χίλαρι, ότι θα κέρδιζε ο Τραμπ; Κανείς. Τους «ξέφυγε». Κάπου – κάπου, τους ξεφεύγει και κάποιος. Και από τη στιγμή που εκλέχθηκε, το πράγμα δυσκόλεψε. Δεν είναι και εύκολο να «καθαρίσεις» τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η μόνη λύση που τους απέμεινε ήταν να τον παρουσιάζουν στα πρωτοσέλιδα ως κλόουν. Ποιός κάθησε να δει την εκπληκτική ομιλία Τραμπ στα Η.Ε.; Ελάχιστοι. «Μόνον τα πρωτοσέλιδα διαβάζουν οι ηλίθιοι», σκέφθηκαν.

Μιλάει για Έθνος, Πατρίδα, Θεό, Πίστη; «Φασίστας» ο Τραμπ στα πρωτοσέλιδα.

Λέει ότι θα χαλάσει τη μπίζνα της λαθρομετανάστευσης; «Ρατσιστής» ο Τραμπ στα πρωτοσέλιδα.

Λέει ότι θα βάλει φυλακή τους διακινητές ανθρώπινων ψυχών; «Κλόουν» ο Τραμπ!

Όχι κύριοι, δεν είναι κλόουν ο Τραμπ. Κλόουν είναι η πλειοψηφία της παγκόσμιας δημοσιογραφίας.

Η οξεία «αντι-Τραμπίτιδα» που έχει καταλάβει τα Ελληνικά Μ.Μ.Π.

Κάθε βράδυ τουλάχιστον το μισό δελτίο ειδήσεων είναι αφιερωμένο στην αντι-Τραμπ προπαγάνδα. Ποτέ άλλοτε δεν ασχολήθηκαν τόσο πολύ με τις Αμερικανικές εκλογές. Ούτε στις Ελληνικές εκλογές δεν έκαναν έτσι. Γιατί τόσο μένος;

Γιατί η ΝΔ και οι εφημερίδες της υποστηρίζουν τους Συριζαίους της Αμερικής που καίνε τις πόλεις -όπως έκαιγαν οι δικοί μας Συριζαίοι- καταστρέφουν περιουσίες και δολοφονούν δεκάδες ανθρώπους, μαύρους και λευκούς, ακόμα και μικρά παιδιά;

Τί θα συμβεί εάν ο Τράμπ επανεκλεγεί; Δεν ενημερώνεται για την εχθρικότατη στάση των Ελληνικών Μ.Μ.Π. και της ίδιας της Ελληνικής κυβέρνησης; Δεν θα έπρεπε να κρατήσουν μία πιο ουδέτερη στάση;

«Μα δεν ήπιε χλωρίνη ο Τραμπ και κόλλησε κορονοϊό;» ειρωνεύεται ο κάθε ουτιδανός που δεν κατάφερε τίποτα στη ζωή του και περιμένει το κρατικό επίδομα για να ζήσει, αλλά θεωρεί τον εαυτό του εξυπνότερο από έναν αυτοδημιούργητο δισεκατομμυριούχο. Ειρωνεύεται έναν λαό επειδή ψήφισε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία ενώ οι ίδιος είχε ψηφίσει έναν αμόρφωτο και άεργο καταληψία.

"And is there a way we can do SOMETHING LIKE THAT ...", (υπάρχει τρόπος να κάνουμε ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ, όπως ένα απολυμαντικό καθαρίζει τον οργανισμό ...) παρομοίωση έκανε. Και τα Μ.Μ.Π. βρήκαν ευκαιρία: «ο ηλίθιος Τραμπ είπε να πιείτε χλωρίνη!». Τα ακούνε οι ηλίθιοι και παπαγαλίζουν: «Ο Τραμπ μας είπε να πιούμε χλωρίνη!»

Ο μέσος νεοέλληνας είναι τόσο «βαριεστημένος» που σχολιάζει χωρίς να διαβάσει αυτό που σχολίασε. Άμα είναι και στα Αγγλικά... Είναι δε τόσο «εξυπνάκιας» που σε 5 δευτερόλεπτα και με μία λέξη μπορεί να απαξιώσει τους πάντες. Δείτε τις πρωτότυπες δηλώσεις και όχι τα πρωτοσέλιδα πριν σχηματίσετε άποψη. Όσοι βαριέστε ή δεν έχετε χρόνο, ακολουθήστε τον απλό κανόνα που είπα στα 12χρονα παιδιά μου όταν τα άκουσα να κοροϊδεύουν τον Τραμπ -τόση προπαγάνδα που ούτε τα παιδιά δεν γλύτωσαν- «όποιον πολεμούν μαζικά τα Μ.Μ.Π. είναι καλός». Και στο 90% των περιπτώσεων θα πέφτετε μέσα.

Αντίπαλος του Τραμπ είναι οι μπίζνες της «πολιτικής ορθότητας».

Αντίπαλος δεν είναι ο συμπαθητικός γεράκος Μπάιντεν που νομίζει ότι οι νεκροί από τον κορονοϊό έφθασαν τα 120 εκ (!), πάσχει από άνοια και ξεχνάει τα λόγια του... Είναι ο Σόρος και οι μπίζνες του: 1.Παγκοσμιοποίηση, 2.Λαθρομετανάστευση, 3.Κλιματική Απάτη. Την τελευταία θα την αναλύσω σε ολόκληρο άρθρο αλλά για να πάρετε μία ιδέα: το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και σημαίνει «πράσινους» φόρους για εμάς και «πράσινες» μπίζνες δισεκατομμυρίων για αυτούς. Μπίζνες που δεν μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς την ηγεσία της ισχυρότερης χώρας του κόσμου.

Γι’ αυτό λύσσαξαν να «βγάλουν από τη μέση» τον πρόεδρο Τραμπ. Γι’ αυτό στηρίζουμε Τραμπ είτε τον συμπαθούμε είτε όχι. Ίσως, είναι οι κρισιμότερες εκλογές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Φοβάμαι ότι εάν ξανακερδίσει ο Τραμπ, οι παγκοσμιοποιητές δεν θα αποδεχθούν το αποτέλεσμα. Άλλωστε έχουν κάνει ήδη «πρόβα» με τον Φλόιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: