Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…!!!!

Thoureios
Αν απαντηθούν ένα προς ένα όλα αυτά τα ερωτήματα θα καταλάβουμε το μείζον πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και θα αποτελέσει την διαφοροποίηση του κοινωνικού ιστού της ΕΛΛΑΔΑΣ μελλοντικά.
Τα "κατευθυνόμενα" Μ.Μ.Ε. αποσιωπούν όλα αυτά για να μην προκαλέσουν τον Ελληνικό Λαό.
Η δαπάνη για την συντήρηση των αλλοδαπών στη χώρα μας αγγίζει τα 5 δις ευρώ σε ετήσια βάση.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Τρεις λόγοι να μην γίνουν εκλογές


Τρεις λόγοι να μην γίνουν εκλογές 
Παρά τις διαβεβαιώσεις των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση ότι η απόφαση για εκλογές....πριν το καλοκαίρι είναι ειλημμένη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνείται να προσδιορίσει την ημερομηνία παρά τις φορτικές πιέσεις των κυβερνητικών συντακτών.
 Η επίσημη εξήγηση είναι ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της μέχρι την Μεγάλη Εβδομάδα. Όμως η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου δεν θα εμποδιζόταν από την προκήρυξη των εκλογών. Σύμφωνα με αναλυτές τρεις είναι οι λόγοι που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την αναβολή των εθνικών εκλογών.
 - Η ολοκλήρωση του PSI.
 Όσοι οικονομικοί συντάκτες παρακολουθούν στενά τη συγκεκριμένη διαδικασία αναγνωρίζουν προβλήματα, τα οποία ακόμα δεν έχουν βρει λύση.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

O ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΩΝ.;



Μ. ΧΑΛΑΡΗΣ

Thoureios

Με την κίνηση του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ να συμπεριλάβει στην οργανωτική δομή λειτουργίας του κόμματος αρκετά στελέχη από τους ΝΕΟΥΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ, μήπως στην ουσία δρομολογείται και η εναρμόνιση της πολιτικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ με τις θέσεις τους; 

 

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Οι εθνικοί μας ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

Mε αποστομώνει το θράσσος όλων αυτών.
Σταματά το μυαλό μου.

Η απόφαση να γίνει η παρέλαση όχι μπροστά στον κόσμο, αλλά ενώπιον αστυνομικών και επισήμων, δεν θα την είχε σκεφτεί ούτε ο Οργουελ.

Κάποιος δεν εξηγησε σ’ αυτά τα ανθρωπάκια ότι οι παρελάσεις δεν....
γίνονται προς τιμήν των επισήμων, αλλά για τον λαό. Οι (μη χέσω) επίσημοι απλώς υποχρεούνται να παρίστανται. Κάτι σαν ντεκόρ...

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η "ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ" ΤΟΥ ΟΕΚ….!!!


Η ομάδα από την κυβέρνηση στήθηκε για να προχωρήσει στην εκκαθάριση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με την περιουσία του οργανισμού και την «ταχτοποίηση» των εκκρεμών υποθέσεων…!!!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η επιλογή Νομικού, Μηχανικού και Οικονομολόγου έχει την σημασία της…!!!
Να υπενθυμίσουμε στην Επιτροπή εκκαθάρισης , και να τα λάβει υπ’ όψιν της ότι στον ΟΕΚ  τα βασικά ζητήματα που πρέπει να ασχοληθεί είναι:

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ…!!!

(επιβεβαιώθηκε αρθρο του thoureiou απο 8/2/2012)

Σαν έλληνες πολίτες ανησυχούμε για της καταθέσεις μας και για τα αποθεματικά σε καταθέσεις των ασφαλιστικών ταμείων.
Επειδή υπάρχει έντονη φημολογία για κούρεμα των Ομολόγων του Δημοσίου και συγκεκριμένα των Αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, καλούμε την Ελληνική δικαιοσύνη να κινηθεί αυτεπάγγελτα  με τις αποχρώσεις –ενδείξεις που υπάρχουν για να ελέγξει:

Τι είπε η Μέρκελ για τον «απολυμένο της ΓΣΕΕ»!!!

(ΟΜΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΕ παράνομα Η ΓΣΕΕ)

Ποια κρίση ποια δικαιώματα εργαζομένων…
Αυτά τα γράφει το blog του απολυμένου της ΓΣΕΕ
Και ζήτησε, μεταξύ μας, να …επεκταθούν τα όντως φιλεργατικά μέτρα.
Κάθε απολυμένος να πληρώνει 100.000 ευρώ στον εργοδότη … αν τολμήσει να διεκδικήσει τα δικαιώματα του.
Ενας μισθωτός με.....
1500 ευρώ είναι υψηλά αμειβόμενος.

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.....Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ- ΝΕΟΛΑΙΑ, ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ…!!!

 THOUREIOS  (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ)

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΥΤΕ ΛΑΟΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ…!!!
Τριτοκλασάτα στελέχη του Δ.Ν.Τ. και της TROΪΚΑ διαχειρίζονται τις τύχες και το μέλλον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.
Ο ίδιος ο Ελληνικός λαός έχει αφήσει την τύχη του στα χέρια τους και περιμένει να του χτυπήσουν την πόρτα και να του πάρουν το σπίτι, την γυναίκα, το παιδί .

Πότε θα γίνουν εκλογές. Ο Καψής έδωσε ημερομηνία

Image and video hosting by TinyPic

Στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, αποκάλυψε ότι ως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών είναι...

η 29η Απριλίου ή η 6η Μαΐου, με πολύ πιο μακρινό το ενδεχόμενο να γίνουν οι εκλογές στις 13 Μαΐου.

Μπαράζ συλλήψεων αλλοδαπών τη νύχτα για ληστείες

Μπαράζ συλλήψεων αλλοδαπών από χθες το βράδυ, μέχρι τα ξημερώματα, συνολικά τεσσάρων αλλοδαπών λίγη ώρα μετά τη διάπραξη ληστειών, από ομάδες της ΔΙΑΣ...

Συγκεκριμένα, στις 03.35 συνελήφθησαν στην Καλλιθέα δύο αλλοδαποί, γιατί νωρίτερα, εισήλθαν σε πολυκατοικία και διέρρηξαν τέσσερις αποθήκες.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Διεθνές ρεζιλίκι με τους "ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες" - Γελάει ο πλανήτης!

Σε διεθνές ρεζιλίκι εξελίσσεται η υπόθεση των μέτρων προστασίας μιας "ανεπιθύμητης κυβέρνησης" που έχει χάσει όχι απλώς τη νομιμοποίηση, αλλά και την επαφή με την πραγματικότητα απεργαζόμενη ύποπτες μεδοθεύσεις που μπορεί να οδηγήσουν εύκολα και σε μακελειό.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του "Business Week" το οποίο περιγράφει ως "γελοίο το σκηνικό μιας δημοκρατικής κυβέρνησης που βάζει ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες και χιλιάδες αστυνομικούς για να προστατεύσουν μερικές δεκάδες κυβερνητικούς αξιωματούχους".

Σχέδιο Βρυξελλών και νταβατζήδων για αναβολή των εκλογών!!!

Ένα ύπουλο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού και της βούλησής του να αλλάξει σελίδα και να προχωρήσει μέσω των εκλογών, σχεδιάζει η Κομισιόν και οι εγχώριοι ντελίβερι μπόις των media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κομισιόν έχει ετοιμάζει ένα σενάριο που κάνει λόγο για αναβολή των εκλογών και σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, προσπάθεια με...
κάθε τρόπο να ανακοπή η πιθανότητα αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, να σωθούν οι πιστοί στην τρόικα Πασόκοι και να πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας με τον πάντα πρόθυμο κ. Παπαδήμο.

Αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα εποπτεύουν τα τεκταινόμενα στην παρέλαση, από τη σκεπή της Βουλής



O BAΡΝΑΛΗΣ ΑΠΑΓΓΕΛΛΕΙ ΒΑΡΝΑΛΗ

Γεννήθηκε στον Πύργο (Μπουργκάς) της Βουλγαρίας το 1884*. 
Το επίθετό του, αν όχι καλλιτεχνικό δηλώνει καταγωγή από τη Βάρνα όπου έμεναν πολλοί Έλληνες.
 Έλαβε τη βασική μόρφωση στα Ζαρίφεια διδασκαλεία της Φιλιππούπολης και έπειτα με την υποστήριξη του Μητροπολίτη Αγχιάλου ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Φιλολογία.
  Το 1908 πήρε το πτυχίο του και άρχισε να εργάζεται στην εκπαίδευση στην αρχή στο ελληνικό διδασκαλείο του Πύργου (Μπουργκάς) και στη συνέχεια στην Ελλάδα όπου μεταξύ άλλων στην Ανωτάτη Παιδαγωγική Ακαδημία Αθηνών.

Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ –ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ


  Του Σωτήρη Ε Γυφτάκη
Παίρνοντας αφορμή από το δημοσίευμα του καλού φίλου δάσκαλου Αντώνη Μιχαλακέα* Στην καλαματιανή  εφημερίδα Ελευθερία της  που αφορούσε στο μελοποιημένο κλέφτικο τραγούδι « Ο Παπαφλέσσας» και μάλιστα στους τελευταίους στίχους :
«Δεν είναι εδώ για πόλεμο
δεν είναι για καρτέρι…» που φαίνεται πως απεύθυνε  στον Παπαφλέσσα ο καπετάνιος Κεφάλας και φαίνεται πως ο Παπαφλέσσας αγριωπά του απάντησε:
«Σου΄ πα Κεφάλα μην το λες
και μην το κουβεντιάζεις!...» αφ΄ ενός κι αφ΄ ετέρου με την ευκαιρία της 178ης  * επετείου της φονικής μάχης του Μανιακίου  της 25ης  Μαΐου  θα ήθελα να σταθώ και να επισημάνω τους δυο τελευταίους στίχους « Σου΄ πα Κεφάλα μην το λες και μην το κουβεντιάζεις!...» Γιατί όχι μόνο ο Κεφάλας, αλλά και οι άλλοι πρωτοκαπετάνιοι της Τριπύλης και μάλιστα εκείνοι  που

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

 Κύριε πρόεδρε,
 παρατηρώντας την έκφραση στο πρόσωπό σας την στιγμή των δηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 2012, διάβασα μια θλίψη να σας διακατέχει. 

Βλέποντας  το video την στιγμή που σας ανακοινώνει η κ. Μπενάκη όταν αναλαμβάνετε πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν μπορώ παρά να μην σας συμμεριστώ, με όλο το σεβασμό στο θεσμό του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας...!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ "ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ" ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Δεν χωρούν λόγια και σχόλια.

Η σημερινή ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ αντί για εκδήλωση απόδοσης τιμής στους προγόνους μας αγωνιστές του ΄21, με πρωτοβουλία της δωσίλογης κυβέρνησης έγινε παρωδία "κεκλεισμένων των οδών"...

Ακόμα και οι γονείς δεν μπορούσαν να δούν τα παιδιά τους να παρελαύνουν.

Μια μαθήτρια να παρελαύνει σε μια πόλη φάντασμα; Να μην υπάρχει ούτε ένας πολίτης να την χειροκροτήσει;

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Μια πόλη αστυνομοκρατούμενη, με όργανα τις τάξης να στρέφουν την πλάτη τους στα περήφανα νιάτα της πατρίδας μας, και μια άδεια πόλη. Είναι υπερήφανος ο κύριος Μπαμπινιώτης, ο Πρωθυπουργός για αυτή την εικόνα; Μια μαθήτρια να παρελαύνει σε μια πόλη φάντασμα; Να μην υπάρχει ούτε ένας πολίτης να την.... χειροκροτήσει; Τι φοβούνται και έχουν γεμίσει κάγκελα συρματοπλέγματα και αστυνομικούς το

BINTEO – NTOKOYMENTO: Μπουκάλια πέφτουν στα ΜΑΤ στην παρέλαση

BINTEO – NTOKOYMENTO: Μπουκάλια πέφτουν στα ΜΑΤ στην παρέλασηΔείτε τις συμπλοκές των ΜΑΤατζήδων με τους πολίτες στην σημερινή μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας. Οι Αστυνομικοί σπρώχνουν βίαια τον κόσμο που απαντάει με μπουκάλια και συνθήματα…

«Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία»…

Η περιγραφή του βίντεο στο youtube αναφέρει:

4οΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΡΩΝ :ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821...!!!(Δείτε το video)

THOUREIOS
Ένα σύντομο κλιπ από τους μαθητές του Α2 του 4ου Γυμνασίου Σερρών αφιερωμένο στην επέτειο της 25ς Μαρτίου. Διαβάζουν οι μαθητές και ακούγονται το ποίημα "Το κρυφό σχολειό" (Ιωάννης Πολέμης) και απόσπασμα από τον "Όρκο των Φιλικών". Μουσική υπόκρουση: "Κλέφτικος χορός" (Ν. Σκαλκώτας), "Το δάκρυ του Ιωάννη" (Σ. Σπανουδάκης), "Ναοί στο σχήμα τ' ουρανού" (Μ. Θεοδωράκης)
Το κλιπ δημιουργήθηκε μέσα στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής για το σχολικό έτος 2009-2010.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ...!!!(δείτε το video)

 THOUREIOS
Δείτε ένα video με τίτλο "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ" που παρουσιάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ και για πρώτη φορά στην χώρα μας το προέβαλλε μόνο η  Ελληνική Τηλεόραση την παρασκευή το πρωί...
Το video το επιμελήθηκαν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, ΣΤΕΦΑΝ ΣΤΟΑΧΛΙΝ-ΚΙΜ ΟΤΤΟ, και ΑΝΤΡΕΑ ΟΡΘ...!!
Στην ουσία συμφωνούν όλα τα Γερμανικά κόμματα για την "διάσωση" της Ελλάδας, άσχετα από κάποιες κορώνες που ακούγονται κατά καιρούς.

ΔΥΟ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κ. ΑΣΚΟΥΝΗ…!!!


THOUREIOS
Όταν το 2001 η πάλε ποτέ αρχόντισσα των Ολυμπιακών Αγώνων κ. ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ «επέβαλλε» τα μνημόνια συνεργασίας και εμπορευματοποίησε τους αγώνες, ο πρώτος που έτρεξε να το εφαρμόσει ήταν και τότε ο αξιότιμος Δήμαρχος Καλλιθέας κ.  ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ.
Έτσι και σήμερα πρώτος στην Ελλάδα έτρεξε να «καταργήσει» την παρέλαση επικαλούμενος λόγους ασφαλείας των παιδιών που θα παρελάσουν….

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ…!!!

Thoureios

Η  ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ …!!!
Στην Ελλάδα του σήμερα ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε κατάσταση κατοχής, προσπαθούν σε καθημερινή βάση να τον κάνουν να βρίσκεται σε διαρκή σύγχυση, ώστε να μην μπορεί να ηρεμήσει για να σκεφτεί ελεύθερα για την δουλειά του και γενικά για το πώς θα τα καταφέρει να τα βγάλλει πέρα…!!!!

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση δημοκρατικής χούντας,
σε καθημερινή βάση ο λαός βομβαρδίζεται με:

« Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ»..ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…!!!

Thoureios

Και όμως έγινε και αυτό , να ομολογεί ο Πρωθυπουργός της χώρας μέσα στο Εθνικό Κοινοβούλιο ότι  «έκανε την χώρα πειραματόζωο» , και για να μην υπάρξει  καμία μα καμιά απολύτως αντίδραση από κανέναν «Εθνοπατέρα» γεννώνται  τρία ερωτήματα:


  1. Έχει επιβληθεί πλήρη τρομοκρατία στον Κοινοβουλευτισμό;
  2. Ο Πρωθυπουργός Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει χάσει τον έλεγχο;
  3. Τα πάντα είναι καθορισμένα και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια αντίδρασης από κανέναν;

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΘΑ ΧΤΗΠΗΣΟΥΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ;

Περιφερειακό πόλεμο με απώλειες εκατοντάδων Αμερικανών προέβλεψε η απόρρητη προσομοίωση ισραηλινής επίθεσης κατά του Ιράν που πραγματοποίησαν οι Αμερικανοί πρόσφατα. Η άσκηση η οποία ονομάστηκε ''Ιnternal Look'' διήρκεσε δύο εβδομάδες. Το... σενάριο περιελάμβανε την εξαπόλυση επίθεσης του Ισραήλ κατά του Ιράν και τα ιρανικά πυραυλικά αντίποινα κατά αμερικανικών στόχων και πιο συγκεκριμένα αμερικανικού πολεμικού πλοίου στον Περσικό, με αποτέλεσμα τον θάνατο 200 Αμερικανών. Στην άσκηση ''Ιnternal Look'' οι ΗΠΑ αντεπιτίθενται προχωρώντας και οι ίδιες σε βομβαρδισμούς των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.

Καλή λευτεριά!

Αγαπητοί συμπολίτες. Η εικόνες από το Σύνταγμα σήμερα δείχνουν ότι ζούμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ανάλογη με της Βόρειας Κορέας. ΟΥΤΕ η Χούντα των Συνταγματαρχών ποτέ δεν άφησε να γινει παρέλαση με κάγκελα και διμοιρίες των ΜΑΤ παρατεταγμένες σε όλο το κέντρο. Αν δεν ξεσηκωθούμε σύντομα θα είναι πολύ αργά για όλους...Καλή λευτεριά λοιπόν! Χρόνια πολλά σε όσους νιώθουν Έλληνες!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΈΘΝΟΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Αναγνώστης

Σχέδιο Βρυξελλών και νταβατζήδων για αναβολή των εκλογών !!!

Ένα ύπουλο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού και της βούλησής του να αλλάξει σελίδα και να προχωρήσει μέσω των εκλογών, σχεδιάζει η Κομισιόν και οι εγχώριοι ντελίβερι μπόις των media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κομισιόν έχει ετοιμάζει ένα σενάριο που κάνει λόγο για αναβολή των εκλογών και σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, προσπάθεια με κάθε τρόπο να.....
ανακοπή η πιθανότητα αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, να σωθούν οι πιστοί στην τρόικα Πασόκοι και να πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας με τον πάντα πρόθυμο κ. Παπαδήμο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!

Φυσικά, δεν έπιασε ξαφνικά ο...πόνος τους κυβερνώντες και τα τσιράκια τους στα Μμε, απλά έρχονται Εκλογές:
Αναρωτιόμαστε:
Μετά από αυτό το βίντεο, υπάρχουν ακόμα άτομα που να διαφωνούν ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
Πρέπει επιτέλους να.....
ξεβρωμίσει ο τόπος, με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο!

Υ.Γ.

Αποχωρήσεις από τη ΔΗΜΑΡ λόγω... ΠΑΣΟΚ

Αντιμέτωπος με προβλήματα είναι ο Φώτης Κουβέλης, πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι τής συμφωνίας με τους πέντε πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι εντάχθηκαν στα ψηφοδέλτια τής Δημοκρατικής Αριστεράς...
Με την είσοδο των πέντε αυτών βουλευτών, έγινε δυνατή η συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή όμως, τρία μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, παραιτήθηκαν εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ ...!!!

Μια γυναίκα πηγαίνει την 14χρονη κόρη της στον γιατρό.
- "Λοιπόν, κυρία μου, ποιο είναι το πρόβλημα;" ρωτά ο γιατρός.
- "Η κόρη μου, η Καιτούλα. Εχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει αναγούλες..."
Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει:
- "Δεν ξέρω πως να σας το πω, κυρία μου, αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 4 μηνών θα έλεγα!"

Tο ΣΔΟΕ "έδεσε" τον Πλούταρχο για το σκάφος του!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποδεικνύεται... ασυνεπής στις υποχρεώσεις του προς το κράτος. Πιο συγκεκριμένα, για το πολυαγαπημένο σκάφος του, Saint George, με το οποίο το καλοκαίρι εθάθη στους Παξούς, με...
την οικογένειά του να κάνει διακοπές, φαίνεται ότι δεν έχει πληρώσει φράγκο προς την εφορία! Οι πληροφορίες που είχαμε στο planet-greece φαίνονταν να επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις. Όπως, διαβάζουμε, μάλιστα, στην εφημερίδα Real, ο Γιάννης Πλούταρχος,φέρεται να χρωστάει το ποσό των 300.000ων ευρώ!

Ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α

Γιάννης Πρεβενιός prevejohn@yahoo.gr




Γράφει με χιουμοριστική διάθεση ο Γιάννης Πρεβενιός

Ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α

Κατόπι εντολής της εγχώριας ξεπουλημένης πολιτικής ηγεσίας η οποία πήρε εντολή από τον εν Ελλάδι Γερμανό επιτηρητή κ. Ράιχενμπαχ, ο οποίος πήρε εντολή από τον κ. Σόιμπλερ, ο οποίος πήρε εντολή από την κ. Μέρκελ διατάσσονται τα κάτωθι:
Απαγορεύεται αυστηρά στους πολίτες (σε όλη την επικράτεια του

Liberation: "Ο Έλληνας ακόμα και χτυπημένος, σηκώνεται"

anthi
Liberation: "Ο Έλληνας ακόμα και χτυπημένος, σηκώνεται" : Καλύτερα από οποιονδήποτε φιλέλληνα ο συντάκτης της εφημερίδας «Liberation» αναφέρεται σε αυτόν τον λαό, που ακόμα και «χτυπημένος μέχρι θανάτου, πάντα σηκώνεται.».Με τα
 πιο εγκωμιαστικά  Καλύτερα από οποιονδήποτε φιλέλληνα ο συντάκτης της εφημερίδας «Liberation» αναφέρεται σε αυτόν τον λαό, που ακόμα και «χτυπημένος μέχρι θανάτου, πάντα σηκώνεται.».

Με τα πιο εγκωμιαστικά λόγια για τους Έλληνες εξηγεί πώς η χώρα λειτουργεί ως ανάχωμα του οικονομικού ολοκληρωτισμού και τονίζει ότι «η Ελλάδα είναι το παρελθόν μας, αλλά είναι και το μέλλον μας».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ετοιμάζουν κοινό μέτωπο Μπακογιάννη- Καμμένος στις εκλογές;

altΗ Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη δημοσίευση των τελευταίων δημοσκοπήσεων βλέπει την πλάτη του Πάνου Καμμένου και προσπαθεί να βρει τρόπους να βγει στην επιφάνεια…
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thousandnews στο στρατόπεδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ακούγεται έντονα το όνομα του Πάνου Καμμένου.
Χθες, στη Θεσσαλονίκη, στα κεντρικά γραφεία του κινήματος επί της Λεωφόρου Νίκης 11, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των στελεχών της παράταξης της Ντόρας και αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν πως μια συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, μόνο κερδισμένους θα τους έβγαζε…

Αηδία μου προκαλούν οι δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά των δωσίλογων.

violistis k
Καθώς πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών και τα στρατόπεδα των συνεταιριστικών δυνάμεων  επεξεργάζονται μεθόδους υποκλοπής της ψήφου, σκέφτομαι πως ενώ το δεις εξαμαρτείν δεν αποτελεί σοφία για κάθε σώφρον άνθρωπο, στην Ελλάδα  σώφρον άνθρωπος είναι αυτό που επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος μέχρις να κουραστεί το λάθος, και από λάθος  να γίνει σωστό. Δηλαδή,  αντί να διδασκόμαστε από τα λάθη μας, επιμένουμε τα λάθη μας να διδάσκονται από εμάς για να γίνουν σωστά.

Δημοσκόπηση Kapa Research.για το ΒΗΜΑ.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ.


Ο κ. Κουτρουμάνης δεν ήταν τυχαίο που τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο Υπουργείο. Λόγω της υπαλληλικής του  θέσης κάποτε στα ασφαλιστικά ταμεία γνωρίζει περισσότερο απ’ όλους,  όλα τα κόλπα για να καταργήσει πολλά από όσα είχε με αγώνες και ο ίδιος σαν συνδικαλιστής κατακτήσει μαζί με τους εργαζόμενους. Κάποιος που ξέρει να χτίζει γνωρίζει πολύ καλά και να γκρεμίζει.
Πιο εύκολο είναι όταν έχει θέση Υπουργού και βγάζει Υπουργικές αποφάσεις κατά το δοκούν..
Εάν η Ν.Δ είχε αποφασίσει να συντηρήσει τους Οργανισμούς Κατοικίας και Εστίας για το προσφερόμενο Κοινωνικό Έργο τους ,θα μπορούσε κάλλιστα να το επιβάλλει στην Κυβέρνηση που η ίδια στηρίζει.