Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΚΑΤΑΝΤΙΑ: Μεγαλοδημοσιογράφος δίνει εντολές στη Φώφη - Η συνάντηση στην Κηφισιά

Η Φώφη ΓεννηματάΗ Φώφη Γεννηματά
Η διαπλοκή βαράει το νταούλι και η Φώφη Γεννηματά χορεύει
Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2016 11:37
Πως και άλλαξε στάση στο θέμα του εκλογικού νόμου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά; Γιατί εγκατέλειψε τις σαφώς διατυπωμένες θέσεις του κόμματός της; 
Οι απαντήσεις, λένε οι γνωρίζοντες, βρίσκονται σε ένα ραντεβού που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε εστιατόριο της Κηφησιάς, ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και στην Όλγα Τρέμη. 

Όπως μετέδωσε τις προηγούμενες ημέρες το thefaq.gr: " Στις 4 το απόγευμα (της Παρασκευής), η Φώφη Γεννηματά συνέφαγε με την Όλγα Τρέμη, στενή πολιτική φίλη και συχνή συνδαιτημόνα του Ευ Βενιζέλου, στο New Dush στην Κηφισιά ( Κολοκοτρώνη ) . Το γεύμα διήρκεσε μία ώρα και οι δυο τους συνομιλούσαν διαρκώς, ενώ αποχώρησαν ξεχωριστά. Πρώτη η κ Γεννηματά από την κύρια είσοδο όπου την περίμενε ένα αυτοκίνητο της ασφάλειάς της και 2 μηχανές συνοδείας, ενώ πέντε λεπτά αργότερα αποχώρησε η κ Τρέμη, αλλά από την πλαινή είσοδο του εστιατορίου … Η κ Τρέμη πιο διακριτικά αναχώρησε με ταξί!".
Αυτό το γεύμα λένε άλλαξε τα πράγματα. Και ενώ η Φώφη Γεννηματά τις προηγούμενες μέρες έδειχνε θα υποστήριζε στη Βουλή την πρόταση της κυβέρνησης για την υιοθέτηση της απλής αναλογικής, έκανε εντυπωσιακή στροφή και κατέστησε δηλωτική την πλήρη άρνησή της στηρίξει την κυβερνητική πρόταση. 
Είναι φανερό ότι οι εντολείς της Φώφης Γεννηματά βρίσκονται στα Μαυσωλεία της Διαπλοκής. Και ποιος ξέρει πόσο ισχυροί είναι οι μοχλοί πίεσης της διαπλοκής προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ώστε ένα γεύμα σε χλιδάτο εστιατόριο των Βορείων Προαστίων να είναι αρκετό ώστε να την πείσουν να αλλάξει στάση προς όφελος της Δεξιάς, του Κυριάκου και των διαπλεκόμενων συμφερόντων;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: