Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Μίμης Δομάζος: Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι ψεύτης, ένας ακόμη Αλαφούζος

«Πυρά» κατά του Βασίλη Κωνσταντίνου εξαπέλυσε ο Μίμης Δομάζος αποκαλώντας τον «ψεύτη» και χαρακτηρίζοντάς τον έναν ακόμη Αλαφούζο. Ο «στρατηγός» σε τιμητική εκδήλωση που έγινε για το πρόσωπό του την περασμένη Παρασκευή στο Αιγάλεω, ήταν «κόλαφος» για τα διοικητικά τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό. Μιλώντας στο koutipandoras.gr αναφέρθηκε στο σχέδιο «διάσωσης» του «τριφυλλιού» που ετοίμασε μαζί με τον Αντώνη Αντωνιάδη και άλλους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, το οποίο και απέρριψε πρακτικά η «πράσινη διοίκηση». Ξεκαθάρισε επίσης, ότι πλέον δεν υπάρχουν «ακαδημίες» στις μεγάλες ομάδες και απλά «κοροϊδεύουν τον κόσμο». Την ίδια στιγμή, προέβλεψε ένα πολύ δύσκολο μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γράφει ο Νίκος Σπυρόπουλος
Ο Μίμης Δομάζος ερωτηθείς για τις σημερινές εξελίξεις στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε μια άγνωστη πτυχή για το τι συνέβη μετά την άκαρπη συνάντηση που είχε με το συμβούλιο και τον πρόεδρο της «πράσινης ΠΑΕ», Βασίλη Κωνσταντίνου τον οποίο χαρακτήρισε «ψεύτη».
«Εμείς οι παλαίμαχοι κάναμε ένα πρόγραμμα και πήγαμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο που είπαμε στο συμβούλιο ήταν να πάει να παίξει ο Παναθηναϊκός τα δυο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Είχαμε πει να έπαιζε και τρία χρόνια σε αυτό το γήπεδο, όχι ότι θα ξεχρεώσει, αλλά για να σταθεί στα πόδια του μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον πάρει. Πήγαμε και του τα είπαμε του κυρίου, του προέδρου του Παναθηναϊκού, του συναδέλφου μας, Βασίλη Κωνσταντίνου», είπε χαρακτηριστικά ο Μίμης Δομάζος από το βήμα του πάνελ όπου πριν από λίγη ώρα είχε παρουσιάσει και το βιβλίο-λεύκωμα του «Μίμης Δομάζος, Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις».
«Όπως είναι ο Αλαφούζος είναι και αυτός»
Όπως αποκάλυψε ο «στρατηγός», ο Βασίλης Κωνσταντίνου ακούγοντας την πρόταση να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ολυμπιακό στάδιο, απάντησε έπειτα από λίγες ημέρες, ότι για να γίνει αυτό, «θέλει 300.000 ευρώ το παιχνίδι». «Άμα ήταν για 300.000 ευρώ το παιχνίδι, δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν θα έπαιζε», τόνισε και πρόσθεσε: «Εγώ και ο Αντωνιάδης πήγαμε στον υπουργό και τον πρόεδρο του σταδίου (σ.σ ΟΑΚΑ). Ξέρετε τι μας είπαν; Ότι για να παίξει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, για το ένα παιχνίδι ήθελε 40.000 ευρώ. Ο κύριος αυτός, ο ψεύτης, μας είπε 300.000 ευρώ. Αλλά όπως είναι ο Αλαφούζος είναι και αυτός». «Έτσι», όπως συνέχισε ο κ. Δομάζος, «βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός - μακάρι να βγω ψεύτης -, θα πάει στα βράχια».
Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Κωνσταντίνου εκτελεί χρέη προέδρου από τον Σεπτέμβριο, μετά την αποχώρηση δηλαδή του τέως προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου. Σήμερα, 13 Νοεμβρίου επρόκειτο να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκού αλλά λόγω έλλειψης απαρτίας, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
«Αυτή τη στιγμή, αυτός που θα μπει μέσα στον Παναθηναϊκό, πρέπει να δώσει 70 εκατομμύρια ευρώ, να μην πω 100 εκατομμύρια. Ποιος θα έχει τόσα λεφτά; Όποιος και να έχει, θα τα δώσει;», διερωτήθηκε ο Μίμης Δομάζος για να καταλήξει: «Τα βλέπω μαύρα τα πράγματα αν δεν βρεθεί τώρα κάποιος παναθηναϊκός (σ.σ να πάρει την ομάδα), δυστυχώς δεν βάζει κανείς σήμερα το χέρι του στην τσέπη».
Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου

«Κοροϊδεύουν τον κόσμο, δεν υπάρχουν Ακαδημίες»

Ερωτηθείς από το koutipandoras.gr να σχολιάσει γιατί πλέον δεν προωθούνται αρκετοί παίκτες στις μεγάλες ομάδες από τις ακαδημίες, ο κ. Δομάζος ήταν «λάβρος». «Ποιες ακαδημίες; Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Βλέπεις κανένα παιδάκι να παίζει; Αν εξαιρέσεις έναν, δυο στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ, ξένοι είναι όλοι αυτοί που παίζουν. Από ποια ακαδημία λοιπόν θα παίξει ο Έλληνας; Δεν θα παίξει το παιδί. Κάποτε δεν υπήρχε αυτό. Ήταν όλοι Έλληνες», απάντησε ο κορυφαίος για πολλούς έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.
Κληθείς να σχολιάσει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξέφρασε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, τόσο γιατί όπως είπε δεν υπάρχουν πια ακαδημίες, αλλά και γιατί οι περισσότεροι Έλληνες αγωνίζονται στο εξωτερικό και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Δεν υπάρχει μέλλον (σ.σ στο ελληνικό ποδόσφαιρο), όταν οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά μας είναι ξένοι. Πόσοι παίκτες έπαιξαν στην εθνική ομάδα που αγωνίζονται στο εξωτερικό; Τι ποδόσφαιρο λοιπόν να δούμε όταν έρχονται ξένοι, που δεν είναι και πρώτης διαλογής αλλά παίζουν επειδή τους έχουν πληρώσει και πρέπει να παίξουν; Οι Έλληνες είναι καλύτεροι και οι ομάδες τους πουλάνε στο εξωτερικό. Δεν τους κρατούν».

Μακάρι να ‘χαμε και άλλους Ζέκα

Με αφορμή το σάλο που δημιουργήθηκε για τις γνωστές ρατσιστικές δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα, το koutipandoras.gr απηύθυνε σχετικό ερώτημα στον κ. Δομάζο, ο οποίος δεν θέλησε, όπως είπε, να σχολιάσει κάτι για το θέμα. Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν συμφωνεί ή διαφωνεί με το να παίρνουν ελληνικό διαβατήριο άλλης εθνικότητας παίκτες και να φορούν το εθνόσημο, ο Μίμης Δομάζος πέρασε με τον τρόπο του, το δικό του αντιρατσιστικό μήνυμα. «Μακάρι σαν το Ζέκα να υπάρξουν και άλλοι» είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στις πολύ καλές εμφανίσεις του 28χρονου παίκτη με την Εθνική Ομάδα. «Είδατε πως ήταν ένας από τους δυο ή και ο μόνος που έτρεχε και προσπαθούσε στον αγώνα στην Κροατία». 
Τέλος, ο «στρατηγός» ανέφερε ότι το να παίρνουν υπηκοότητες άλλες χωρών παίκτες είναι σύνηθες φαινόμενο στο ποδόσφαιρο και δεν αποτελεί καν θέμα συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: