Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΤΣΟΤΑΚΗς ΔΙΑΠΛΟΚΗΤου Αθανασόπουλου Περικλή
Αθήνα 31-7-2018
Από τις αρχές τις διακυβέρνησης της χώρας από τον Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στην ουσία εκπροσωπεί ένα κλειστό σύστημα οικονομικών παραγόντων, ολιγαρχών, που απομυζεί την χώρα διαχρονικά, δεν σταματάει να ζητάει εκλογές και να προσπαθεί, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, να παρουσιάζει την κυβέρνηση ως αναξιόπιστη και να πριονίζει κάθε θετική προσπάθεια η οποία γίνεται για το καλό της χώρας.

Η τακτική του Μητσοτάκη ώστε να αντιμετωπίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους, είναι γνώστη και γίνεται μέσα από επίμονη προσπάθεια απαξίωσης και χλευασμού, πράγμα που εμφανώς και επίμονα πράττει σήμερα κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού.
Δεν είναι τυχαία η συντονισμένη προσπάθεια από τα προβεβλημένα στα ΜΜΕ στελέχη της ΝΔ τα οποία όπου και αν βρεθούν, αποκαλούν τον ίδιο τον πρωθυπουργό «ψεύτη», «ανίκανο», «ως τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης» και πολλά άλλα, τα οποία στην ουσία δεν διαφέρουν από το «κλέφτες» του ΠΑ.ΣΟ.Κ και κατά του Ανδρέα Παπανδρέου του 1989, καθώς και το «μπούλης» κατά του Κώστα Καραμανλή το 2007.
Διανύουμε το 4ο χρόνο της διακυβέρνησης της χώρας από ένα κόμμα της αριστεράς με τα όποια λάθη του και την απειρία του και την στιγμή που διαφαίνεται ένα φώς στο τούνελ, συμβαίνουν πράγματα όμοια με αυτά περίπου του 2007 όταν ο Καραμανλής θα κέρδιζε με περίπατο της εκλογές.
Θέματα τα οποία λιμνάζουν από την σύσταση της χώρας, ενώ αρχίζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία επίλυσης, παρατηρούμε πρωτόγνωρες κινήσεις να εμποδιστεί κάθε τι το οποίο θα εξασφάλιζε στην ουσία την Ευρωπαϊκή προοπτική και την ανάπτυξη της χώρας και θα την καταστούσε ένα σύγχρονο κράτος.
Για παράδειγμα:
Στην εξωτερική πολιτική, η χώρα μας κόντρα στα συμφέροντα της Τουρκίας, έχει καταστεί ως το ασφαλέστερο κράτος στην περιοχή θέτοντας ως στόχο την αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου, μέσα από διεθνείς συμφωνίες, σε συνεργασία με τις ισχυρότερες δυνάμεις της υφηλίου (Ευρώπη-Ηνωμένες πολιτείες-Ισραήλ κλπ) , επίσης η Ελλάδα αποτελεί την βασικότερη πύλη εισόδου στην Ευρώπη από την ανατολή και μια σταθερή και δημοκρατική δύναμη τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο, όσο και ως η μόνη εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια
Από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, που τυπικά τελειώνει και μεγάλο μέρος της επιτήρησης, ξεκινάει μια εποχή για την χώρα μας κατά την οποία οι ασφαλιστικές εισφορές και οι φόροι θα επανέρχονται στον Ελληνικό λαό και δεν θα γίνονται καταθέσεις σε of shore εταιρείες, όπως έπρατταν με αριστοτεχνία οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Σήμερα που έχουν πάρει το δρόμο προς την δικαιοσύνη σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς της χώρας, όπως ΚΕΛΠΝΟ, NOVARTIS, OF SHORE, SIEMENS, Εξοπλιστικά, κλπ.
Σήμερα που πρώτη φορά καταρτίζονται δασικοί χάρτες και αναπτυξιακές ζώνες οι οποίοι αν συνταγματοποιηθούν δεν θα μπορεί ο κάθε Δήμαρχος, Περιφερειάρχης και Υπουργός να αποχαρακτηρίζει αυθαίρετα τις περιοχές.
Σήμερα που, ενώ στην αρχή όλοι συμφωνούν για την αναθεώρηση του Συντάγματος, ώστε να εξαλειφθούν οι αδικίες της ανισότητας των πολιτών στη χώρα από τους κυβερνώντες και τον λαό, βλέπουμε κάποιους να «στρίβουν δια του αρραβώνος»
Πολλά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε, τα οποία αλλά έντονα και άλλα αμυδρά έχουν ξεκινήσει να γίνονται, αλλά για να μην φανούμε και «λιβανιστές» της εξουσίας, ας μείνουμε μόνο σ αυτό, «ας τους αφήσουμε να τελειώσουν την τετραετία τους ήρεμα» και μετά τους κρίνουμε με την ψήφο μας.
Απ τα παραπάνω, φαίνεται ότι η αριστερή κυβέρνηση, κάνει μια προσπάθεια να φτιάξει κάποια πράγματα, με όλα της τα λάθη και την απειρία, δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επικεφαλής έναν ηγέτη, όπως είχε το 1981 το ΠΑ.ΣΟ.Κ όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση, τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος είχε την τόλμη και την δυναμική να διαμορφώνει τις καταστάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής και κατάφερε να φέρει μια δημοκρατική ισορροπία στη χώρα και να βγάλει τον λαό από την αφάνεια ώστε να «κάνουν διακοπές στο ίδιο ξενοδοχείο ο υπουργός και ο σκουπιδιάρης», όπως είχε πει ο αείμνηστος Γιαννόπουλος.
Περίεργο όμως είναι, ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ συμπλέει στην ουσία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και απαξιώνει, ελαφρά την καρδία, την ιστορική δίωξη κατά του Ανδρέα Παπανδρέου το 1989, από τον αείμνηστο επίτιμο, ο οποίος επιθυμούσε δια καώς μια φωτογραφία του Ανδρέα στο εδώλιο για να την «διοχετεύσει στην ιστορία».
Πέρα απ’ όλα αυτά όμως, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία ,είναι η συντονισμένη αντίδρασή από γνωστά ΜΜΕ και από την ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, να αποσταθεροποιηθεί η χώρα και να φύγει με κάθε τρόπο ο «κακός Τσίπρας».
Στην περίπτωση που ο Τσίπρας κερδίσει και μία επόμενη τετραετία, πράγμα που δεν θέλει ούτε καν να το φανταστεί ο Κυριάκος, η χασούρα για την ολιγαρχία θα είναι τεράστια και ο Κυριάκος θα καταγραφεί στην ιστορία, ως ο χειρότερος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος όχι μόνο εδραίωσε την αριστερά στη χώρα, άλλα δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τα «κεκτημένα» των «φίλων του» για τα επόμενα 50 χρόνια.
Ας αγρυπνούμε γιατί είναι τεράστια τα συμφέροντα για την διαχείριση μιας χώρας για τα επόμενα 50 χρόνια, «είναι πολλά τα λεφτά»
Ας έχουμε το νου μας, γιατί πέρα από αυτά, από Σεπτέμβρη οι εισαγγελείς ξεκινούν τον «χορό» και πολλοί από δαύτους δεν έχουν ύπνο.
Είναι αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να ανατρέψουν την κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στον Ελληνικό Λαό, με απλά λόγια την πάρτη τους κοιτάνε…
Και εσείς εκεί στο ΠΑΣΟΚ αγαπητοί μου σύντροφοι, ξυπνάτε…!!!!!
Σταματάτε να κοιτάζεται Δεξιά, Η πορεία μας ήταν πάντα Αριστερά..!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσες βλακείες και ψέματα μαζεμένα μόνο εσύ μπορούσες να γράψεις.
Ονειρεύεσαι να ξαναβγεί ο Σύριζα... χα χα χα .. τρελο γέλιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Τη θέση του ότι δεν νοείται ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραιτήσεις ή αποπομπές, επανέλαβε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον Real fm.

«Δεν μπορεί να χάνονται 90 άνθρωποι και να λένε οι κυβερνητικοί “είμαστε περήφανοι για τη δράση μας, τα κάναμε όλα σωστά”. Δε διανοούμαι ότι χάνεις 90 ανθρώπους και παραμένεις σχεδόν κυνικά χαμογελαστός απέναντι στις κάμερες λέγοντας “κάναμε ό,τι μπορούσαμε”», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δικαιολογώντας την απόφαση του να θέσει από το πρωί της Πέμπτης – και πριν τελειώσει το τριήμερο πένθος - θέμα παραιτήσεων και αποπομπών, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε:

«Πήγα στο Μάτι πολύ νωρίς, είδα ανθρώπους, κατάλαβα το δράμα και ζήτησα να υπάρξουν αποπομπές και παραιτήσεις των ανθρώπων που έχασαν τη μάχη στο Μάτι. Άνθρωποι χάθηκαν, περιουσίες χάθηκαν, μια ολόκληρη περιοχή από τον χάρτη σβήστηκε, κάποιοι λοιπόν έπρεπε αμέσως να τιμωρηθούν».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι θεωρεί αδιανόητο το γεγονός ότι στην κυβερνητική σύσκεψη της περασμένης Δευτέρας ένας υπουργός ανέφερε ότι καίγονται σπίτια και κανείς, ούτε ο κ.Τσίπρας, δεν τον ρώτησε αν καίγονται άνθρωποι. «Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Να ξεπερνάς την πληροφορία ότι καίγονται σπίτια, λέγοντας “και αύριο τι καιρό θα έχει”», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ανώνυμος είπε...

Πως γίνεται να αγαπάς τον Αντρέα και συγχρόνως τον Καμμένο που έλεγε ότι ο Αντρέας ήταν ο αρχηγός της 17Νοέμβρη;

thoureios.blokspot είπε...

Βάλτε και το ονοματάκι σας ως υπογραφή των απόψεών σας..μην κρύβεστε πισω απο την ανωνυμία...

Ανώνυμος είπε...

Περισσότερα συμφέροντα από αυτά που εξυπηρέτησε η "αριστερή" κυβέρνηση των "άπειρων" όπως λες και περισσότερα ψέμματα υφαρπαγής ψήφων και εξαγοράς συνειδήσεων (πολιτικό κακούργημα), δεν πρέπει να υπήρξε στο παρελθόν...Ακόμα και επί Ανδρ. Παπανδρέου!