Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ο Κ. Χατζηδάκης '«εγκαλεί» τον Πιερ Μοσκοβισί αν δεν εφαρμοστούν οι μειώσεις στις συντάξεις (Video)

Αποτέλεσμα εικόνας για MOSCOVICIΣε μια πρωτοφανής δήλωση προέβη στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης εγκαλώντας ουσιαστικά τον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί για τυχόν μη εφαρμογή του μέτρου της μη περικοπής των συντάξεων. Συγκεκριμένα δήλωσε:
"Εμείς το πρόγραμμά μας το έχουμε διαμορφώσει με βάση τις διεθνείς συμφωνίες της χώρας.  Αν ακυρωθεί η συμφωνία για τις συντάξεις και άλλες διεθνείς συμφωνίες, να το ξέρουμε για να διαμορφώσουμε και εμείς το πρόγραμμα μας." είπε στη Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης αποδεικνύοντας ποια είναι η μοναδική ανησυχία και ο μοναδικός φόβος της Ν.Δ.
Να πάνε τα πράγματα καλύτερα με τη λήξη του μνημονίου για τους συνταξιούχους και να φανεί στην καθημερινότητα των πολιτών άμεσα η διαφορά, κάτι που θα σημάνει για αυτήν μια βέβαιη εκλογική ήττα.
Κροκοδείλια τα δάκρυα για τους συνταξιούχους όλο αυτό τον καιρό και μόνοι τους στη Ν.Δ. το δηλώνουν δημόσια και μέσα στη Βουλή παρουσία του Ευρωπαίου Επιτρόπου που προς μεγάλη ανησυχία τους διαβεβαίωνε ότι το μνημόνιο έληξε και ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα για τον ελληνικό λαό.


3 σχόλια:

Συγκαμμένος είπε...

Πιο ψεύτης απ τον Αθανασόπουλο πεθαίνεις.

thoureios.blokspot είπε...

Ψεύτης ο Τσίπρας σήμερα, Κλέφτης ο Α. Παπανδρέου το 1989, Μπούλης ο Καραμανλής χθές.....γνωστή μέθοδος απαξίωσης των αξιών για πολιτικούς αντιπάλους που οδηγεί στον κατήφορο τη χώρα...καθηγητές σε αυτά οι Μητσοτακαίοι,...ακολουθήστες τους..συγχαρητήρια...!!!!

Συγκαμμένος είπε...

Εσύ είσαι ο ψεύτης, τι απαντάς για τον Τσίπρα; Έχεις τόση σύγχυση που θα δεις κι άλλον Μητσοτάκη πρωθυπουργό σε λίγο;
Για το αν είναι ψεύτης ο Τσίπρας έχουν μιλήσει οι σύντροφοί του Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκης, Μίκης Θεοδωράκης, Γλέζος κλπ...