Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

«Δηλητήριο» Ραγκούση: Το βράδυ των εκλογών θα τελειώσουν όλα για την Φώφη

«Δηλητήριο» Ραγκούση: Το βράδυ των εκλογών θα τελειώσουν όλα για την ΦώφηΣφοδρή επίθεση στη Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης σημείωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ1 ότι:
«Έχει ξεκινήσει η πτώση της στο κενό, θα έχει και συνέχεια και θα το δούμε πολύ σύντομα να εξελίσσεται.
»Θα έχει ένα πολύ κακό πολιτικό τέλος.
»Το βράδυ των εκλογών θα έχουν τελειώσει όλα για την κυρία Γεννηματά με βάση την ετυμηγορία των πολιτών και όχι του Ραγκούση ή του κάθε Ραγκούση».

Όπως είπε, το ΚΙΝΑΛ πολιτικά καταρρέει όπως και η Φώφη Γεννηματά καθώς «είναι στο 3,5% και αποσυντίθεται.
»Φεύγει η ΔΗΜΑΡ, έχει προβλήματα με τον κ. Παπανδρέου, αλλά κυρίως έχει προβλήματα με τους προοδευτικούς πολίτες, γιατί η κ. Γεννηματά προσπαθεί να «πουλήσει ένα προϊόν σε μια αγορά που δεν υπάρχει πελάτης να το αγοράσει».
»Θέλει να πουλήσει ένα προϊόν που λέει ότι εγώ σας λέω ότι είμαι δήθεν στην προοδευτική παράταξη αλλά αύριο μπορεί να με δείτε να κυβερνάω με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και όλα τα παρασιτικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτά».
Ο Γ. Ραγκούσης έκανε λόγο για αδιανόητη διαστρέβλωση της αλήθειας στο «Μακεδονικό» από το ΚΙΝΑΛ και για «μία παραμορφωτική ανάγνωση κειμένων και υπογραφών».
«Λυπάμαι πολύ που η κ. Γεννηματά και οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ λένε τόσα ακραία ψέματα για να κρύψουν την πραγματικότητα.
»Ποιος μπορεί από το ΠΑΣΟΚ ειδικά, να σέβεται τον εαυτό του και να μην λέει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι αποτέλεσμα της Ενδιάμεσης Συμφωνίας που είναι εξαιρετικά επωφελής συμφωνία;» ανέφερε και συμπλήρωσε:
«Παίρνει πίσω όλη την ιστορική αλήθεια από τα χέρια των γειτόνων, γιατί τους βάζει και υπογράφουν ότι δεν έχουν σχέση, ούτε με την αρχαία Ελληνική κληρονομιά, ούτε με την αρχαία Μακεδονία, ούτε με την αρχαία Ιστορία.
»Διατυπώνει ρητώς ότι η γλώσσα τους ανήκει στην κατηγορία των σλαβικών γλωσσών, λέει ότι πλέον δεν προδικάζει εθνότητα η αναφορά σε ιθαγένεια και παίρνει πίσω και το όνομα Μακεδονία.
»Πολύ απλά για τον κόσμο, εμείς μετά την κύρωση της συμφωνίας, θα μπορούμε να έχουμε Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Αεροδρόμιο Μακεδονίας, ενώ αυτοί όχι, τους απαγορεύεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου