Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Ατυχος ο Αδωνις. Τον ξεσκέπασαν από την… Ιαπωνία



Αδωνις


»Για την ακρίβεια φοράω τη δωρεάν μάσκα μου καθώς γράφω αυτό το κείμενο. Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη που αισθάνθηκα όταν άκουσα τον υπουργό ανάπτυξης και τηλεπλασιέ, Άδωνι Γεωργιάδη να δηλώνει με ύφος σαράντα κουτσαβάκηδων ότι «κανένα κράτος δεν έδωσε δωρεάν μάσκες, ούτε υπάρχει κράτος που να μπορεί να δώσει δωρεάν μάσκες».
«Μέσα στην κρίση όλοι να γίνουμε λογικοί» συνέχιζε ο ίδιος, με τον ψευτοεκνευρισμό που συνηθίζει να χρησιμοποιεί σαν ερασιτέχνης ηθοποιός από περιφερόμενο μπουλούκι.
Ο υπουργός βέβαια είχε προλάβει να αυτοαναιρεθεί στην ίδια εκπομπή όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί δεν ακολουθεί το παράδειγμα του Βελγίου να δώσει δωρεάν μάσκες στους πολίτες: «Το Βέλγιο δεν δίνει δωρεάν μάσκες, το Βέλγιο μοίρασε 15 εκατομμύρια μάσκες», είπε ο υπουργός.
Προσπαθώντας να το μαζέψει συμπλήρωσε ότι οι μάσκες που διανέμει η βελγική κυβέρνηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μια φορά. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με 15 εκατομμύρια μάσκες, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που μου είπατε, είναι για μια φορά από τις τρεις φορές την ημέρα»!!!
Πολύ ωραία τα λέει ο υπουργός. Μόνο που όπως μας πληροφορούν από τις Βρυξέλλες οι μάσκες που μοιράζονται στο Βέλγιο είναι πολλαπλών χρήσεων. Και δίνονται δυο μάσκες σε κάθε πολίτη άνω των 12 ετών», γράφει ο Αρης Χατζηστεφάνου.
Και προσθέτει με ιδιαίτερη έμφαση: «Το βασικό πρόβλημα του Αδωνι Γεωργιάδη δεν είναι ότι είναι ψεύτης. Είναι ότι είναι θρασύς ψεύτης σαν τον Ντόναλντ Τραμπ (τον οποίο ο ίδιος έλεγε ότι θα ψήφιζε και με τα δυο χέρια).»
Ο Προβοκάτορας τί άλλο να προσθέσει. Δεν χρειάζεται ούτε ένα γράμμα. Ο συνάδελφος Αρης Χατζηστεφάνου τα είπε όλα και μάλιστα από την Ιαπωνία, επιβεβαιώνοντας πως ο Αδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποιεί με θρησκευτική ευλάβεια τη μέθοδο του κυρίου που έμεινε στην ιστορία για τη φράση «όσο πιο μεγάλο το ψέμα,  και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται τόσο πιο πιστευτό γίνεται» (οπότε τώρα καταλαβαίνετε ότι τρέχει από κανάλι σε κανάλι για την επανάληψη)  ή του αρχηγού του κυρίου που εφάρμοζε κατά γράμμα τη θεωρία «οι μάζες πιο εύκολα πιστεύουν ένα μεγάλο ψέμα παρά ένα μικρό.»
Μόνο που καμιά φορά οι αποκαλύψεις έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτή τη φορά ήρθε από την Ιαπωνία. Δυστυχώς, όμως κανένα κανάλι δεν πρόκειται να παρουσιάσει την αποκάλυψη, οπότε για τους τηλεθεατές παρέμεινε το υπουργικό ψέμα…
Ο Προβοκάτορας
ΠΗΓΗ: https://eretikos.gr/atychos-o-adonis-ton-xeskepasan-apo-tin-iaponia/314459
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: